Огън в косите, огън в сърцето, буйна кръв – Тя е червенокосата жена!

червенокоса жена
Интересно Здраве и красота

Огън в косите, огън в сърцето, буйна кръв – Тя е червенокосата жена!

Червенокосата жена е силно темпераментна и страстна, както в живота, така и в леглото, в това се вярва още от древни времена. Този факт е, вече научно потвърден, след изследване за взаимовръзката между цвета на косата и половата активност при жените. Да, мъжете се интересуват и привличат от червенокоски – жени с огън в косите.

Може би, затова, преди няколко стотин години назад във времето червенокосите момичета не са били никак харесвани. А подобна симпатия била погрешна свързвана с различни магически действия, например като заговор.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Щастлива жена=Щастливо семейство

Мъдри „закони“ за жената!

Червен цвят – факти, значение, символика, влияние… (Част 1)

Червен цвят – факти, значение, символика, влияние… (Част 2 – продължение)

Червенокоса жена: Огън в косите, огън в сърцето, буйна кръв!

Червеният цвят е символ на огъня. Червенокосата жена е буйна и незабравима, точно както огъня. Тя е опасна и свободолюбива. На моменти строга, но справедлива.

Заради яркият контраст, този цвят на косата винаги се откроява. Прави външният вид на жената по-индивидуален и изключителен. Огненият цвят на косата придава особен чар. Червенокосите жени са постоянно в светлината на прожекторите. Огненият нюанс винаги е бил на мода и никога не е „слизал от  подиума“.

Що за семейните партньори са червенокосите жени?

Червенокосите жени в семейният живот най-често са лидери, както във финансовите въпроси, така и в най-интимните отношения. Такава жена постоянно е в процес на нещо, някакво действие, изключително дейна и активна.

Червенокоските, докато външно изглеждат доста спокойни и непринудени, във вените им кипи буйна кръв. За тях не е типично да седят вкъщи със скръстени ръце. Това са предприемчиви съпруги, които „движат“ мъжете си нагоре по кариерната стълбица. С такава съпруга не може без пламенни скандали. Но помирението ще бъде не по-малко бурно – истински пожар!

Как се развива кариерата на червенокосата жена?

Според статистиката кариерата на червенокосата жена се развива лесно, бързо и безпроблемно. Тази жена притежава невидима, на моменти мистична, власт над един мъж. Момичетата с огън в косите са успешни кариеристи. Те са независими и инициативни. Именно тези качества на характера са помощници в успешната професионална реализация.

Хубаво е да се отбележи, че някои митове, легенди или просто интересни истории почти винаги се свързват само с червенокосите жени.

Няколко интересни факта за червенокосите жени.

Древните гърци вярвали, че червенокосите са символ на късметът. Много често те „уреждали“ или внедрявали такива момичета при богати търговци търговци, като талисман за късмет. Самите те ги търсили и искали, защото освен късмет, те носели със себе си огън и страст.

Червенокосите момичета са най-секси. Да, наистина, оказа се, че това мнение е вкоренено в съзнанието, не само на съвременните човеци, но и много години преди това. И сега на много хора, ако им бъде зададен въпросът, относно сексуалността на жената, ще отговорят, че червенокосите са огънят.

Жена с огън в косите, огън в сърцето и с прекрасен благороден външен вид. Именно този червеният цвят в косите се свързва със злато или мед. Понякога тези момичета са избухливи, истински пожар, вулкан от емоции. Нищо чудно, че жените воини, рицари, пазителки са, именно червенокоските.

Какво ги кара, какво ни кара, да мислят (мислим) така, все още не е ясно. Някои обясняват това с факта, че се предполага, че пигментацията на косата е пряко свързана със секретирането на конкретни хормони и следователно, което оказва този ефект върху интереса към жените с огнени коси. Каквото и да е, е прекрасно, нали? Те, червенокоските, са наистина огнени жени и бунтарски сърца.

Но в крайна сметка – всяко женско създание е прелестно и приказно, загадъчно и романтично. Жената дава живот, тя е Божествено създание и заслужава да бъде обичана, почитана, ценена, боготворена…

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе