Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

свръхестествена любов
Интересно Любов и партньорство

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

В тази статия ще ви представим някои от основните признаци на свръхестествена любов. Влюбването и земната любов не е граница на потенциала на човешката душа. Има много по-извисена степен на интимност, родство, страст и взаимодействие. Истински щастлив е онзи, който е имал възможността още в този живот да почувства тази неземна и безусловна любов!

Душите, така наречени „Пламъци близнаци“ са хармоничното сливане на две половини от едно цяло във вечната любов. Но това не спира със завършването на земния ви път, защото вашите души съществуват извън времето, материята и пространството.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Знаци от Вселената, че ЛЮБОВТА на животът ви е все по-близо

Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов

Признаци на свръхестествена любов и че сте срещнали вашата Душа-близнак.

1. Усещане за присъствие.

В началото може да изглежда, че сте луди, но ясно усещате присъствието на любимия човек. Това е така, защото той е втората половина от една и съща Душа, материалните граници постепенно се заличават и вие свиквате с факта, че присъствате в настоящия момент.

В материалният свят вие можете да бъдете на разстояние от хиляди километри, но в същото време ще усещате неговото или нейното присъствие.

2. Желание за сливане в едно.

Душите близнаци от хилядолетия се прераждат и не намират покой, докато не открият и не се слеят със своята истинска половина.

Срещата и създаването на земен съюз с вашата душа близнак е само етап от подготовката за наслада на вечната любов по между ви.

свръхестествена любов

3. Признак на свръхестествена любов – Необяснимо привличане.

По същият начин, по който не можете да преодолеете гравитацията във физическия свят, така не можете да се справите с магнетизма и привличането по между ви. Колкото повече се съпротивлявате на привличането, толкова по-болезнено се чувствате.

Колкото повече усилия полагате, за да се дистанцирате, толкова повече ще бъдете привлечени. Това е Вселенски закон, така както всички молекули на едно вещество образуват решетка от силата на електростатичното привличане, така и душите близнаци се привличат на най-висше и фино енергийно ниво.

Мигът на срещата се случва моментално и радикално, но може да се наблюдава промяна в приоритетите, трансформация на житейските ценности и разбирания.

4. Активиране на неподозиран вътрешен потенциал.

След тази възвишена среща започвате да се пробуждате. Повишава се нивото ви на самосъзнание. Това се случва при много хора, които са избрали духовния път.

– Човек разпознава своята друга половина като себе си. Това е нивото на самосъзнание, което води до разбиране и приемане на целостта и единството на всички живи същества.

– Този момент е първият сериозен връх в духовното издигане, тъй като води до осъзнаване на дълбокото единство на енергиите в цялото Творение.

5. Появата на внезапни спомени от минали животи, в които сте били заедно.

Какво чувства сърцето, което е срещнало своя пламък близнак? Изведнъж в паметта ви нахлуват непознати събития и ситуации, в които сте били заедно. Езотериците твърдят, че след среща с втората половина на душата се активира паметта на съзнанието. Това ще рече, че всички спомени, натрупани по време на всички прераждания, изведнъж оживяват. Това явление може да е еднократно, не силно изразително, което не бива да ви стряска.

Ето защо, е важно винаги да се вслушвате в такива сигнали! За да не пропуснете важно Вселенско съобщение.

6. Душевната болка от самото сливане.

Срещата с вашата душа близнак е началото на опознаването на себето ви. Естествено, заедно със светлинните свойства и качества, опознаването ще извади на бял свят и някои ваши несъвършенства.

Душите близнаци са склонни да имат индивидуален духовен и житейски опит. До един момент това ще води до истински емоционални сътресения. Връзка с мощен източник на енергия за растеж и вътрешно развитие. Тази връзка изгаря абсолютно всичко в душите ви, което пречи на единството между вас и цялата Вселена.

7. Вече не изпитвате нужда да контролирате реалността.

„Сам човек кове собствената си съдба и щастие“ – тази народна мъдрост за мнозина е просто житейско мото. Но след срещата ви вашата ЕДИНСТВЕНА половина на душата, тази илюзия моментално рухва. Ще осъзнаете, че всички процеси във Вселената се управляват не от човек, а от силата на Висшия Разум, енергията на любовта и съзиданието.

За някои хора тази промяна е доста болезнена, защото точно тук човешкият ум губи своята контролна позиция. Усещането за безпомощност и загуба на контрол е временно, това служи за отприщване на мощен поток от творческа енергия в човека.

Силата на намерението и действието в прехода към единство с душата ви спира да работи. Кармичните закони на възмездието автоматично биват изгаряни, тъй като срещата се случва едва след като душата е изчистила всички дългове от предишните си прераждания.

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

8. Усещане за прилив на необикновена вътрешна сила.

След срещата с вашата половина от една душа, усещането ви за нарастващата вътрешна сила направо избухва. Но това не е обикновена сила, хората в такава ситуация действат само като водачи. Това е мощен прилив на космическа енергия. Можете да сравните това явление с електрическа верига, която е допълнена с липсващи елементи и е свързана с мрежата.

Всичко това има своят дълбок смисъл. Някога сте приели мисия, която трябва да изпълните. Следователно за изпълнението на конкретни задачи и цели се освобождава необходимата енергия.

9. Тази божествена среща слага край на всички страдания.

Човек се ражда с празнота в душата, която нищо не може да запълни. Временните „пълнежи“ не дават сто процента удовлетворение. Срещата с душа близнак води до абсолютно изцеление. Тъй като има връщане към изначалното начало, към връзката на това, което първоначално е било замислено като цяло.

Това рестартиране на духовно единство и чувството за цялост не може да изчезне под натиска на никакви обстоятелствата. Това ще си остане, дори ако душите близнаци във физическия свят се разделят, без значение от причината за раздяла.

Съществува ли наистина такава любов? Това е загадка, която човечеството скоро може и да има възможността да разреши. Но истинските истории на хора, които са преживели това, потвърждават съществуването на свръхестествена любов и необяснима привързаност.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе