С времето целувките от любов се превръщат в целувки по задължение

С времето целувките от любов се превръщат в целувки по задължение
Любов и партньорство

С времето целувките от любов се превръщат в целувки по задължение

Ти си в щастлива връзка с него, но усещаш, че нещо не е наред. Усещаш, че нищо не е, както в началото. Той не те гледа с тази искра в очите му. Онзи влюбен и дълбок поглед. Сякаш вече нищо не е същото. Тръпката я няма. Интимността се превръща в задължение. И присъства в живота ви все по-рядко.

Искаш отново да бъде лудо влюбен в теб. Да не може да издържи и минута без да чуе гласа ти. Липсва ти старото момче, в което се влюби. И с което имахте бурна и изпепеляваща любов. С времето целувките от любов се превърнаха в целувки по задължение. Ежедневните задължения станаха приоритет за него пред теб.

Възможно ли е да те обича така, както в началото? Да, има такава вероятно. Но ще е много трудно. Въпреки това си струва да опиташ.

Представяме ти начините, с които може да го накараш отново да се влюби така силно в теб, както в началото.

Накарай го да се почувства като герой

Ако го накараш да се чувства като твоят герой и спасител, това може да възвърне неговия интерес към теб и връзката ви. По този начин той ще се почувства оценен и важен. Има много начини, по които да го накараш да се чувства като герой. И когато събудиш този негов инстинкт в него, резултатите няма да закъснеят. Той ще се превърне в по-внимателен и мил с теб и ще те обича по-силно.

Върни тръпката между вас

За никого не е лъжа. И двамата вече се приемате като даденост. Спонтанните и вълнуващи срещи са отдавна забравени. Също като неочакваните целувки, докосване и онези щастливи моменти. Вече не излизате никъде, срещите ви се провеждат в хола пред телевизора. Интимността все повече намалява, също като страстта, която ви подлудяваше в началото.

Започни да му правиш вълнуващи изненади, които ще го накарат да се върне няколко години назад, когато се запознахте. Искай да опитате нови неща в спалнята, които ще засилят неговия сексуален интерес към теб. Нормално е след толкова време да сте се отегчили от сивото ви ежедневие. С тези малки, но много интересни изненади ще внесеш цвят във връзката ви. Няма мъж, който да не се радва, когато неговата половинка иска да го изненада и да го накара да се почувства специален.

Не забравяй външния си вид

Да, външният вид не е водещ фактор да обичане, но все пак не трябва да подценяваме неговата значимост в любовните отношения. Дори и да те е виждал всякаква, не бива да забравяш да се грижиш за себе си.

Често жените, когато се обвържат, забравят да се поддържат. Отдават се изцяло на своя съпруг и домакинството. Но за никого не е тайна, че мъжете харесват жените, които се грижат своя външен вид. Винаги намирай време за себе си. Но не го прави само и единствено за него, но и заради теб самата.

Запиши се на спорт, смени прическата, обнови гардероба си. По този начин не само ще го накараш да те желае повече, но и ти самата ще почувстваш по-уверена и щастлива в кожата си.

Нежни докосвания

Докосванията също се превърнаха в рядкост с времето. А отначало не можехте да свалите ръцете си един от друг. Няма причина, която може да оправдае липсата на докосвания във връзката ви. Нито децата, нито работата биха ви попречили да се наслаждавате един на друг. Това, което ви пречи, сте вие самите. И липсата на интерес към другия. Чрез докосването, ти показваш, че си до него и искаш и той да е до теб. Събуждаш нежността и желанието му за интимност.

Не ти е нужен повод или причина, за да го погалиш или целунеш. Той ти е партньор. Засипвай го всеки ден с безброй целувки и прегръдки. Животът е твърде кратък.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе