хороскоп за октомври 2022 лъв
Астрология

Хороскоп за октомври 2022 ЛЪВ

Хороскоп за октомври 2022 зодия Лъв: препоръчва се да грабнете звезди от небето и да станат по-инициативни и активни в работата. По-нататъшната ви кариера зависи от вашето усърдие и търпение. Ако искате да получите всичко, което сте спечелили, тогава не оставяйте настрана дребни задачи. За да постигнете успех в любовта, трябва да се „пречупите“ и да се отдалечите от шаблоните. Вие сте творци на вашата реалност.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

Родени между Рак и Лъв (18 – 25 юли):  Родени с уникалната способност да омагьосват всички около себе си

Хороскоп за октомври 2022 ОВЕН

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

Хороскоп за октомври 2022 БЛИЗНАЦИ

Хороскоп за октомври 2022 РАК

Хороскоп за октомври 2022 ЛЪВ

хороскоп за октомври 2022 лъв

Слънцето, вашият владетел, ще заеме силна позиция и ще ви зареди с толкова жизненоважна енергия, колкото е необходима. Владетелят на небесния свод ще бъде подкрепян от Нептун, обикновено отговорен за спада в силата на знака Лъв, но в този период той е заел доминираща позиция. В резултат на това комуникацията и личните предпочитания излизат на преден план.

Можете дори да пожертвате обективността, ако целта си заслужава и ще бъдете доволни от резултата.

В работната сфера важните промени вероятно ще бъдат свързани с увеличаване на доходите, но ще трябва да се опитате да разрешите всички входящи проблеми навреме.

От гледна точка на личните отношения за представителите на зодия Лъв, които не са във връзка, всичко ще се промени, самите семейни Лъвове ще станат ковачи на собственото си щастие.

Относно здравето на зодия Лъв през октомври 2022

В първите десет дни на октомври 2022 здравословното състояние ще бъде отлично. Това е подходящо време за спорт, танци, йога. Подхождайте отговорно към избора на треньор или ментор. Уверете се в неговата квалификация (има ли този специалист подходящо образование?), проучете отзивите за него. Можете да се доверите само на компетентен и надежден човек.

През втората декада на месеца е вероятно леко дестабилизиране на физическото състояние. Не планирайте важни дела за този период. Ако не можете да изчакате до 21-ви, за да посетите лекар, консултирайте се не с един, а с няколко специалисти, за да сте сигурни, че предписаното лечение е правилно.

Третата декада на октомври е прекрасно време да се погрижите за външният вид. Когато избирате салон за красота, фризьор или козметик, доверете се на интуицията си и ще останете доволни от резултатите.

Хороскоп за октомври 2022 Лъв – взаимоотношения

Любовният хороскоп за зодия Лъв за октомври ще помогне на свободните представители на знака да срещнат своята сродна душа, а семейните двойки ще могат да укрепят връзката си! В крайна сметка звездите знаят почти всичко за нас.

За семейният Лъв през всичко ще върви гладко, като по часовник. Но това ще е по-скоро за ремонт или други домакински задачи, но отношенията с половинката ви може да са твърде сложни. Дръжте по сериозен контрол огнените си емоции! В противен случай, недоразуменията ще отнемат цялото ви ценно време.

Спомняйте си по-често за онези прекрасни романтични вечери, които така ви вдъхновиха. В никакъв случай не говорете за проблемите в работата, особено ако душата вече е „надраскана“. Не е изключен труден разговор с някой от роднините. Ако проблемът е във вас, опитайте се да намалите тона.

През октомври 2022 г. необвързаните Лъвове ще имат желание да създадат семейство. Ако сте преразгледали напълно плановете си за живота и ценностите вече са различни, тогава не се колебайте с такъв въпрос. Нека инициативата идва от вас, не чакайте „манна небесна“.

Бизнес и работен хороскоп за зодия Лъв за октомври 2022

През октомври Лъвовете, които не се страхуват да рискуват, ще получат слава и успех. Безработните ще се опитат да си намерят нова работа. Повечето от предложенията няма да ви задоволят. Хороскопът ви съветва да изчакате до последната седмица от месеца. През този период съдбата може да ви се усмихне.

Служителите ще получат шанс да заемат по-висока позиция. Началото и бизнес пътуванията, които ще паднат в средата на октомври, обещават разширяване на възможностите и бизнес контактите. Звездите препоръчват да се борите със суетата, която може да провокира конфликти с колеги. Лидерите ще рискуват и ще се отърват от безскрупулни партньори.

В работният процес бъдете съвестни и благоразумни. Имайте предвид, че ако станете неконтролируем материалист, ще спрете на половината път към успеха. Откажете се от незаконни действия, дори ако най-добрите ви приятели водят кампания за тях.

Не се страхувате от обема задачи, които шефът е поставил. Времето за промяна започна! Просто не влизайте в цикли в методите на „ретро“, поемете по нов път към заветната цел.

Основното е да изоставите клишетата и стереотипите, за да постигнете желания резултат.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе