Признаци, че той ви вижда в дългосрочен план и иска връзка
Любов и партньорство

Признаци, че той ви вижда в дългосрочен план и иска връзка

Искаш да те вижда в дългосрочен план и да имаш връзка с него. Ти наистина го харесваш. Той също те харесва – всъщност дори ти е казал, че те обича. Все пак не можете да не се чудите дали той иска бъдеще с теб или си просто поредната в живота му.

Когато имате връзка с човек, когото обичате, надеждата да сте заедно дълго време е естествена. Най-лесният начин да разберете е просто да го попитате, но понякога нещата не са толкова лесни. Може да сте срамежливи или несигурни, така че сте търсили признаци, че той ви вижда дългосрочно в действията си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци, че той ви вижда в дългосрочен план и иска връзка

Той може да бъде себе си с теб

Когато един мъж иска да бъдете негов партньор в живота, той иска да го харесвате такъв, какъвто е в действителност. За него това не е време за маски и игри: той е сериозен за вас, така че има нужда да опознаете истинската му същност и да изберете да прекарате остатъка от живота си точно с този човек.

Той е готов да бъде уязвим

Да можеш да покажеш уязвимост също показва здравословно самочувствие, както и искреност. Когато един мъж е уязвим с жена, той предлага сърцето си на нея. Той чувства емоционална връзка между вас и иска да споделите дълбока връзка.

 Той се отваря към вас

Той не се страхува да се изправи пред дълбоки, лични теми, защото ви вярва и иска да го разберете. Ако един мъж е готов да сподели душата си с вас, ще знаете, че той иска истинска емоционална връзка за цял живот, а не любовна връзка.

Той споделя неща за себе си

Един от добрите признаци, че той ви вижда в дългосрочен план, е ако ви разкаже за миналото и настоящето си. Ако споделя истории от детството си, говори за миналите си връзки и дори ви разказва неща за себе си, с които не се гордее, той иска да го опознаете.

Той споделя чувствата си с вас

Някои мъже играят твърдо и крият чувствата си от жените в живота си. Мъж, който иска наистина да го опознаете, ще ви каже как се чувства за нещата. Той ще ви сподели, когато е разстроен, защото иска да разчита на вас, и когато е щастлив, защото иска да го подкрепите и да няма тайни между двама ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

Мъжът, който истински обича никога не би излъгал жената до него

Само тези, които обичаме, имат силата да ни наранят

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе