На шега или не: Нещата, които мъжете си мислят, че правим за тях, но изобщо не е така

На шега или не: Нещата, които мъжете си мислят, че правим за тях, но изобщо не е така
Любов и партньорство

На шега или не: Нещата, които мъжете си мислят, че правим за тях, но изобщо не е така

Носенето на високи токчета, задължителният парфюм (дори да отидем само до магазина), гримирането и подобни неща не са нещо, което правим за мъжете. Правим го за себе си, защото да правим нещо хубаво за нас самите и да му се наслаждаваме, е истинско удоволствие. Така че, не мислете, че ще направим всичко възможно само за да успокоим вашите тайни фантазии.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Неща, които мъжете си мислят, че правим за тях, но изобщо не е така

Ние полагаме специални грижи за косата и държим на грима

Косата ни е нещо свято за нас и винаги сме полагали специални грижи за нея. Ние продължаваме да полагаме специални грижи, защото обожаваме красивите коси. Необходими са много знания и умения, когато става въпрос за това косата ни да изглежда добре и да се гримираме добре, и просто се чувстваме страхотно в кожата си. Ние, като жени, имаме различно мислене, когато става въпрос за това да се правим красиви.

Ние се обличаме за себе си, а не за да ви се харесаме

Що се отнася до обличането, ние не носим поли, рокли или други дрехи, които подчертават извивките ни, само заради вас. Ние ги носим по две причини. Първата причина е комфортът, а втората е защото имаме желание да изразим себе си. Противно на вас, ние имаме различно усещане за мода и сме отдадени на нея по различни причини. Обличаме се според настроението, емоционалното състояние, времето от месеца и модните тенденции.

Носенето на бельо не е запазено само за очите ви

Ние не носим бельо само когато ни предстои романтична вечер. Носим го и ежедневно! Това е нашата женска тайна и носейки го, ни кара да се чувстваме като кралици. Купуваме го, защото ни кара да се чувстваме привлекателни и по-уверени. Чувстваме се добре в кожата си и независимо в какво настроение сме, това е нещо, което винаги подобрява деня ни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Как да бъдем красиви: Прости домашни средства за нежна кожа

Истинската любов – надеждата, от която се нуждаем

Изневярата и нейната не чак толкова лоша страна: Вторият шанс

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе