СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

седмичен хороскоп 29 август - 4 септември 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември 2022: Основният съвет на звездите за тази седмица е: Напуснете зоната на комфорта и спрете да се криете в сенките! Комуникация, нов кръг от познати – най-добрият „инструмент“, за да имате причина да се покажете пред света. Планетите ви даряват с енергията на отличен слушател и разказвач, така че хората с охота ще се събират около вас, ще ви е лесно да предадете нужните мисли. Аргументите ви ще бъдат приети лесно и с благодарност. Не пропускайте възможността да прекарвате време с децата или да бъдете креативни – това ще ви създаде емоционална „основа“ на положителна и ярка енергия за дълго време.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ГОЛЯМО ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ в следващите 5 години за пет зодии

ПАСТА ЗА ЗЪБИ в помощ на домакинската работа и още

Еднократна финансова помощ за ученици записани в 1 клас и 8 клас, през учебната 2022/2023 година

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември 2022 зодия Овен

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

Оценете натоварването си от 1 до 10. Във всичко трябва да се стремите към хармония и баланс. Ще усещате силно желание да поемете цялата работа, да изпълните и надхвърлите всички планове и норми. Разбира се, вашата бързина, внимание, коректност и дипломатичност ще ви дадат предимство да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. Но хипер-акцентът върху работата и успеха може неусетно да повлияе върху здравето и, колкото и да е странно, финансите. Поддържайте баланс между активност и почивка. Не е препоръчително да вземате заеми или кредити сега, но ако е необходимо, прочетете условията много внимателно, не се колебайте да изясните всички малки подробности и точки. Но благотворителната дейност ще бъде плюс за вас.

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември 2022 зодия Телец

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

Ще бъдете привлечени от два фронта: активен обществен живот и семейни дела, комфорт. Опитайте се да намерите оптималният баланс и поддържайте хармония между „даване и вземане“. Очертават се доста задачи, изискващи аналитична мисъл в отношенията, извън стените на дома. Сякаш, че животът ви моли да направите някаква инвентаризация, да поставите всичко на везната, да преоцените приоритетите, да разпределите дългове. Не бъркайте с желанието за почистване. Наистина, въпреки необходимостта от външен одит, периодът е благоприятен за закупуване на недвижими имоти, ремонт, а също и за учене, но не се впускайте с главата напред – енергията ви се дава, не само за подобряване на живота, а за да помогнете и на нечий друг.

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември зодия Близнаци

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

Искате промяна, смяна на обстановката. Най-вероятно това ще се изрази в избора на ново място на пребиваване, пренареждане, ремонт. По-добре не се съпротивлявайте на този импулс. Разбира се, спонтанните покупки на жилище или мащабните ремонти не винаги са правилната стъпка. Ето защо, можете да се насладите дори на малки, но прекрасни промени: закупуването на нови растения за вашия дом, подреждането на мястото, дори цялостното почистване ще ви донесе добър емоционален прилив. Без „презареждане“ енергията и настроението ви ще се понижат. Поканете гости, посетете родителите си, роднини, отидете сред природата, на пикник, осигурете „домашна“ атмосфера, изпълнена с интересно общуване със сродни души – тук е вашата сила и радост сега.

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември 2022 зодия Рак

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

Изглежда, че финансовите потоци най-накрая са потекли във вашата посока. Сякаш ставате все по-забележими и привлекателни, така че не пропускайте възможността да установите бизнес контакти, да създадете полезни запознанства, но периодът е добър и за лични, жизнени и чувствени отношения. Вселената ще ви даде възможности да разширите границите си и да изпълните желанията си. Затова се опитайте да не стеснявате нуждите си, не вървете по пътя на ясния контрол и ограниченията. Просто е необходимо да не искате много. Когато има възможности – вземете и благодарете, тогава източникът на изобилие няма да пресъхне, напротив дебитът му ще се увеличи.

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември зодия Лъв

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

Планетите изместват влиянието си в приятна за вас сфера. Идеалното време да обичате и да се поглезите, да инвестирате в своите знания, умения, външен вид, здраве. Да намерите себе си, своя вътрешен баланс – отделете възможно най-много време за това. Не се страхувайте и се погрижете за себе си, това вече е вашата кислородна маска, която първо трябва да си сложите. Околните разбират, че колкото по-заредени сте, толкова повече време и енергия ще имате за всички други дела и задачи. Затова не давайте енергията си на тези, които се хранят с нея безвъзмездно, слушайте сърцето си.

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември 2022 зодия Дева

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

Погрижете се повече за себе си тази седмица. Нервното или психическото претоварване, превъзбудата са категорично противопоказани за вас. Измислете психологическа техника, която ще ви позволи да се съсредоточите върху дишането или друг начин да се успокоите, защото сега ще бъдете склонни към безпокойство, желание да контролирате всичко, да го направите сами, да преувеличавате. Вашето претоварване, подобно на кръгове по водата, ще се разпръсне във всички посоки и ще покрие околностите ви. В същото време избягването на комуникация не е опция, тъй като ще трябва да говорите открито. Затова се постарайте предварително да се договорите с близките си как ще общувате, за да не излезете случайно от личните граници.

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември 2022 зодия Везни

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

Можете спокойно да се наречете идеологически вдъхновител и опора на вашата среда. Хората ще идват при вас за правилния, мъдър съвет, емоционална подкрепа, вдъхновение и лъч надежда. Но въпреки факта, че ще ви бъде толкова лесно да дадете това повишено състояние на другите, ще ви бъде доста трудно да проявите и изразите собствените си емоции, чувства и нужди. Затова не пропускайте възможността да останете насаме със себе си, за да разберете и чуете себе си. В противен случай ще се чувствате неловко, неуверени в себе си и ще сте склонни да вземате важни решения, въз основа на неразбираеми емоции, дори и самите вас.

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември 2022 зодия Скорпион

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

Планетите ще ви дадат удивителна активност, общителност и способност да „четете“ ситуацията и хората като скенер. Такава енергичност ще донесе и вдъхновение, нови идеи. Ако сте мислили за собствен бизнес, мащабен бизнес, проект – сега е време да го оживите, докато вашата изобретателност и енергия са в режим „максимум“. Ключът към успеха е в творческия подход към решаването на проблеми и в нестандартните методи на работа. Основното нещо – не подхождайте към начинанията с целия си перфекционизъм. Вашето мото: „По-добре направено и коригирано, отколкото ненаправено изобщо“!

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември 2022 зодия Стрелец

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

седмичен хороскоп 29 август - 4 септември 2022

Другите ще ви възприемат като робот – ще поемете толкова много функции и задачи. Най-вероятно ще успеете да се справите успешно с тях. С тази разлика, че вече няма да имате ресурс за човешко разбиране. Опитайте се да не забравяте, че не всички наоколо са включили този дар да бъдете многорък Бог, извършвайки всяка поета задача с високо качество, бързина и точност. Същият въпрос е и с информацията – ще изисквате много точни данни, много подробна информация от околните и вашите близки. Опитайте се да следите това, защото хората не винаги ще могат да ви докладват напълно ясно, но негодуванието, раздразнението и враждебността могат да останат фонова утайка за дълго време.

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември 2022 зодия Козирог

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

седмичен хороскоп 29 август - 4 септември 2022

Дайте си шанс да „дишате“. Нещата никога няма да свършат, но навреме да си дадете секунда за почивка, вътрешно преструктуриране, преоценка на ценностите и посоките на движение – понякога това е ключът към успеха и достигането на нови хоризонти. Какво друго ще ви даде вдъхновение и хармония в душата ви? Самообучение, пътувания, срещи с необичайни хора, нови традиции и култури. Слушайте интуицията си, но не я използвайте изключително за рационални и практически цели – оставете поне малко съдбата да ви води за ръка. Слушайте съветите на мъдрите хора и особено на доказани авторитети. Те ще са ви от голяма полза, дори на пръв поглед да противоречат на логиката.

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември 2022 зодия Водолей

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

седмичен хороскоп 29 август - 4 септември 2022

Планетите са подготвили за вас „енергийна ваканция“: време на спокойствие, удовлетворение, вътрешно блаженство. Тази вътрешна релаксация, светлината ще привлича много хора към вас, сякаш ще се превърнете в непонятна мистерия. Ако имате връзка, тогава те ще бъдат изпълнени с още по-голяма хармония. А, ако все още сте свободни, можете да се подготвите за повишено внимание от личен характер. Вътрешната свобода и честност към себе си, чувствата и желанията ви ще станат основа за успех, не само в личното, но и в професионалното общуване.

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември 2022 зодия Риби

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

седмичен хороскоп 29 август - 4 септември 2022

Най-важното за вас в момента е партньорството и взаимоотношенията. Взаимно уважение, доверие, подкрепа – и вие, и вашият партньор щедро ще инвестирате в тези важни компоненти на връзката. Ако засега личният живот не е на първо място за вас, то във вашето обкръжение може да се появи човек, с когото да започнете бизнес проекти. Въпросите за печелене на пари, вашият бизнес по принцип ще бъдат от значение за вас и по-важното – доста успешни. Чувствайте се свободни да бъдете по-активни, по-ярки, да заемете лидерска позиция и да бъдете пионер – ще успеете по най-добрия начин. Основното е, че зад мащаба и глобалните идеи да не изпускате от поглед фините малки детайли. Понякога успехът идва от малките неща.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе