Слънчевото затъмнение е Време е за Промяна: как ще се отрази на всички зодии

Слънчевото затъмнение
Астрология

Слънчевото затъмнение е Време е за Промяна: как ще се отрази на всички зодии

Слънчевото затъмнение на 8 април ще се случи в решителния и огнен знак Овен, управляван от войнствения Марс. Това означава, че всички ние трябва да използваме нашите лидерски умения, за да постигнем собствените си големи цели.

И така, небесното събитие ни обещава сериозни промени. Но какъв е знакът какво да очакваме вижте тук, разказаха астролозите на списание Happywoman. Прочетете пълния хороскоп за слънчевото затъмнение, за да разберете вашата прогноза.

HappyWoman_Astrology_1200x300

Щастлив период: Новата седмица 8.04-14.04 ще донесе КЪСМЕТ на няколко зодии

Седмичен хороскоп за 8.04-14.04 за всички зодии

Позитивната мисъл и мотивацията: ключът към успеха и щастието

 

Ето какво ще ви донесе слънчевото затъмнение на вашата зодия:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Ако сте започнали да изпитвате вътрешна нужда да предефинирате себе си и целите си, това не е случайно. Слънчевото затъмнение ви кани към дълбока интроспекция, насърчавайки ви да прегърнете нови аспекти на вашата личност и стремежи. Вие сте героят на тази история и сега е време да направите нещо наистина героично. Но спасете не някой митичен човек, а себе си. Позволете си да пуснете това, което вече не ви служи, и започнете да създавате път към истинските си желания. Гледайте на този период като шанс да разберете себе си по-дълбоко, така че да можете да създадете бъдеще, което резонира по-дълбоко с това, което ставате. Не всеки и всичко ще може да остане с вас в тази нова ера.

 

Ако искате да изглеждате по-млади, по-красиви и вдъхновяващи жени Тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа здрава, бляскава и сияйна.

 

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Време е да погледнете миналия си опит и да разберете защо старите рани все още могат да болят. Това разбиране ще ви направи по-силни и ще ви позволи да предприемете съзнателни и уверени стъпки напред с яснота и цел. Слънчевото затъмнение насърчава разтварянето на вашето его във външния свят, докато намирате по-дълбок смисъл в себе си. Впуснете се в пътуване на себеоткриване и разберете себе си на по-дълбоко ниво. Помислете за поуките от вашите лични преживявания и как те в крайна сметка са оформили вашите вярвания и поведение, за добро или лошо.

 

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес

 

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Възползвайте се от възможността да се свържете с хора с подобно мислене, които ще ви подкрепят и ще ви вдъхновят да реализирате най-смелите си мечти. По време на слънчевото затъмнение може да възникнат нови връзки и професионални контакти. Това от своя страна може да отвори възможности за разширяване на чувството ви за принадлежност към света. Вселената иска да се докоснеш до нещо, което прави света по-добро място. Може да има напрежение между амбиция и отговорност в кариерата ви, така че отделете време да преоцените целите и стратегиите си.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Очакват ви дълбоки промени. Най-остро ще усетите промени в сферата на кариерата, репутацията и популярността. Ако сте работили усилено върху имиджа си, най-накрая по време на Слънчевото затъмнение ще забележите плодовете на този труд. Можете също така да разберете как точно можете да подобрите работата си. Сега е добър момент за растеж във всички области. Това определено ще доведе до значителни промени и трансформации във вашия професионален живот и чувство за собствена власт. Ако дългосрочна несигурност или минали неуспехи са ви спирали, изправете се лице в лице с тях. Прегърнете този период на промяна като шанс да спечелите доверие и да предефинирате кариерата си.

 

Ако искате да изглеждате по-млади, по-красиви и вдъхновяващи жени Тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа здрава, бляскава и сияйна.

 

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Затъмненията винаги ви засягат, защото се управлявате от Слънцето. И по време на априлското слънчево затъмнение, то напълно ще изчезне под луната, разкривайки дълбоките истини във вас. Ще бъдете принудени да преразгледате своите амбиции, убеждения и дългосрочни цели. Слънчевото затъмнение е време на изцеление и интроспекция за вас, особено когато имате предвид вашите вярвания в образованието, религията или желанието да се впуснете в неизвестното. Ако възникнат проблеми в близките ви отношения, най-важното е да подходите към тях сега с търпение и решителност. Доверете се на способността си да навигирате в това трансформиращо време с благодат и устойчивост.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Със Слънчевото затъмнение вие се впускате в пътешествие на трансформация и дълбока интроспекция, особено по отношение на общите дела и близките връзки в живота ви. Погледнете внимателно ангажиментите в живота си и определете дали ви изтощават или ви подкрепят (или и двете). В допълнение към преоценката на теми, свързани с доверието, уязвимостта и споделените ресурси, това е добър момент да се изправите срещу стари травми или несигурност. Отделете това време, за да се заемете с емоционалния багаж, който може да ви пречи от вашето лично израстване и реализация във вашето партньорство. Фокусът за вас в момента е върху темите за вземане и даване, както и откритост и взаимност.

 

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес

 

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

И в светлината на слънчевото затъмнение, вашата област на връзката е подложена на контрол. Помислете дълбоко за това как се застъпвате за вашите нужди и колко искрено съобщавате своята истина на хората. Ако вие и вашите партньори сте се сблъсквали с проблеми в комуникацията в миналото, сега е моментът да ги разрешите. Размисълът върху основите на вашите лични връзки може да съживи минали и неизказани напрежения, но също така отваря възможности за изцеление и растеж. Справянето с тези проблеми директно помага за по-нататъшното развитие на по-пълноценни взаимоотношения.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Всичко в живота ви сега се нуждае от вашето внимание – от физическото здраве до ежедневието. Слънчевото затъмнение през април ще доведе до дълбоки промени в начина, по който прекарвате времето си, насърчавайки ви да приоритизирате умственото, физическото и духовното си благополучие. Можете също така да се върнете към предишни проекти или задачи и да преосмислите какво трябва да бъде предефинирано. Особено когато става въпрос за нещо, което давате на други хора. Ако възникнат проблеми в личния ви живот или творчески процес, подходете към тях с най-голямо търпение, но и с решителност. Използвайте този период, за да задълбочите разбирането си за себе си и вашите взаимоотношения и да насочите творчеството си в нови и конструктивни посоки.

 

Ако искате да изглеждате по-млади, по-красиви и вдъхновяващи жени Тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа здрава, бляскава и сияйна.

 

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Няма нищо лошо в това да дадете предпочитание на желанията на сърцето си. Слънчевото затъмнение за април подчертава вашите творчески начинания, романтични наклонности и начини за изразяване. Време е внимателно да проучите артистичните си намерения. Считайте това небесно събитие за шанс да преследвате страстите си и да откриете какво ви носи радост. Въпреки всички трудности, които могат да възникнат, вярвайте в способността си да сбъднете мечтите си и да намерите изпълнение. Ако семейните въпроси изглеждат трудни, търпението ви ще бъде от решаващо значение за разрешаването на проблемите. Подхождайте към общуването си с близките с разбиране и готовност да изслушвате, тъй като това ще допринесе за цялостното ви щастие. Очаква ви голямо развитие.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Бъдете готови по време на слънчевото затъмнение за това прекъсване, за да приоритизирате отново баланса между работа и личен живот. Вашето усещане за дом, семейство и сигурност излиза на преден план. В допълнение към възможността да размишлявате върху вашите корени и лични основи, считайте затъмнението за шанс да укрепите емоционалните си връзки и да постигнете по-дълбока стабилност във вътрешния си кръг. Отделете време, за да преоцените приоритетите си и да подобрите отношенията си с близките, особено ако работата ви изтощава. Ако имате проблеми с общуването, вярвайте, че само откритият и честен диалог може да доведе до по-голямо разбирателство и хармония в личния ви живот.

 

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес

 

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Вашият стил на мислене и общуване претърпява огромни промени по време на слънчевото затъмнение. Сега трябва да преоцените основите на вашите мисловни процеси и взаимодействия с хората в най-близкото ви обкръжение. Помислете как можете да общувате по-ефективно и открито. Това се отнася както за личните, така и за професионалните отношения. Ако между вас и другите възникнат теми, свързани с финанси и сигурност, отделете време, за да прецените внимателно какво е ценно за вас.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Сега вие поемате инициативата и разпознавате чувството си за собствено достойнство. Слънчево затъмнение сигнализира за началото на период на размисъл и обновление в областта на парите, сигурността и основните ценности. Възползвайте се от тази възможност, за да погледнете ясно финансовото си състояние и да придобиете по-задълбочено разбиране на стойността си. Помислете за вашите приоритети и как те се вписват в дългосрочните ви цели. Вярвайте в способността си да вземате информирани и обмислени решения. Те трябва да поддържат вашето благополучие и да са в съответствие с истинската ви същност. Дори нещата да изглеждат трудни или разочароващи в началото. Ако се сблъсквате с големи промени във вашите финанси, това е само за да задълбочите разбирането си за това, от което имате нужда и какво искате.

Tagged , ,
на горе