Кои зодии се целуват най-добре?
Астрология

Кои зодии се целуват най-добре?

Чудили ли сте се кои зодии се целуват най-добре? Случвало ли ви се е да се свържете с някой нов и да си помислите: „Уау, този човек определено знае какво прави!“ Астрологията може да ни разкаже много неща един за друг и за нас самите и всъщност може дори да предскаже кои знаци са предопределени да ви накарат да припаднете. Ние свършихме упоритата работа вместо вас – по-долу сме класирали 5-те най-добри целуващи се в зодиака. И така, какво чакате? Прочетете, за да научите повече!

Искате да излезете с него? Поканете го

Как да изградим хармонични отношения с партньора

Как да се облечем за официална вечеря

Как да се облечете за първа среща

 

Кои зодии се целуват най-добре?

Риби

целуват
Кои зодии се целуват най-добре?

Мечтателни, сладки и супер красиви Риби оглавяват списъка на зодии, които се целуват най-добре.

Този знак е непобедим в тази категория – Рибите знаят точно какво искате и те искат да са тези, които ще ви го дадат. Те смесват силна страст със сладки, емоционални връзки, което прави Рибите най-добре целуващият се в Зодиака. И след като се закачите с този воден знак, ще разберете какво точно имаме предвид!

Рибите също знаят как да накарат партньорите си да се целуват по-добре.

Освен това Рибите не са осъждащи и са супер мили по сърце. Те не само ще накарат сърцето ви да бие, но и ще се погрижат да се чувствате напълно комфортно.

Телец

целуват
Кои зодии се целуват най-добре?

Телецът е най-чувственият знак, който им печели място №2 в нашия списък със зодии, които се целуват най-добре.

Повече от всеки друг този земен знак разбира сетивния свят. Те са супер в контакт, добри, трогателни, така че можете да очаквате целувка, променяща живота от всеки Телец. Те може да не са най-страстните или емоционални целуващи се в списъка, но определено ще имате разтърсващо преживяване.

Телецът вероятно ще иска фини чаршафи, хубава храна и сладко ухаещи свещи за всяка връзка.

Обикновено Телецът е доста сериозен към хората, с които се среща. Ако търсите случайно, те може да не са най-добрият човек за това.

Скорпион

целуват
Кои зодии се целуват най-добре?

Мистериозните, интензивни Скорпиони са опияняващи, което ги поставя на трето място сред тези зодии, които целуват най-добре.

Този знак е известен с това, че е най-магнетичният в зодиака – вероятно ще откриете, че е невъзможно да им устоите. Този знак е сериозен и сдържан екстрасенс, така че очаквайте дълбок зрителен контакт и опасно горещи докосвания. Целунете Скорпион и никога няма да забравите преживяването.

Скорпионът няма да ви съди за това, че харесвате това, което харесвате. Всъщност те вероятно ще харесат изпълнението на всяка фантазия в книгата!

Скорпионът е известен с нещо повече от стискането на устни. Излезте един към един и ще видите, че те са най-впечатляващи и между чаршафите.

Стрелец

целуват
Кои зодии се целуват най-добре?

Забавната, заразителна личност на Стрелеца им печели №4.

Този знак е абсолютен взрив – те са спокойни, слънчеви и напълно сладки. Целуването на тази зодия се чувства еднакво релаксиращо и страстно, така че не е изненада, че те са толкова високо в списъка. Тази зодия е една от най-привлекателните знаци в целия свят и ако имате достатъчно късмет да целунете такъв, определено ще се съгласите.

Срещите със Стрелец са безгрижно, радостно преживяване. Те вероятно ще ви накарат да се смеете, докато се свързвате – и ще ви хареса всяка секунда от това.

Стрелецът е известен с това, че е малко непостоянен, но това може да ги направи още по-привлекателни. Разбира се, те може да играят игри, но това може да бъде забавно! Те целуват най-добре.

Овен

целуват
Кои зодии се целуват най-добре?

Огненият, автентичен Овен ще пренесе партньорите в друг свят.

Този знак е определението за страстен – никой няма да ви накара да се чувствате по-желани от Овен. Плюс това, те носят своята A-игра във всичко; един Овен ще иска да целува най-добре, с когото някога сте били. И след един кръг с Овен, може да решите, че те са точно това!

Овенът обича страстните жестове. Те ще прокарат ръце през косата ви и ще обичат да ви казват колко привлекателна ви намират.

Овенът също е страхотен да направи първата крачка. Ако сте нервни да задвижите топката, има голям шанс те сами да започнат нещата. Те са едни от зодиите, които целуват най-добре.

Tagged , ,
на горе