Как да се облечете за първа среща

Как да се облечете за първа среща
Мода

Как да се облечете за първа среща

Първа среща може да бъде обезсърчителна и е трудно да решим какво да облечем. Като планирате предварително и отделите малко повече време за подготовка, можете да се чувствате уверени в избора на перфектното облекло. Първите впечатления са важни, но ще ги затвърдите с малко подготовка на гардероба и без стрес.

Искате да излезете с него? Поканете го

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес.

 

5 модни трика, с които ще изглеждате по-млади

4 начина за къдрене на косата без топлина

infomax-logo-50-15-HWБалансираната хранителна диета си остава най-добрата

Как да се облечете за първа среща

Разберете къде ще отидете

Независимо дали вие или половинката ви планирате първа среща- или може би това е взаимна работа – разберете какво ще включва срещата, преди да планирате гардероба си. Обличането за срещата ще бъде по-лесно, след като знаете какво ви очаква на самата среща.
За класическа среща с вечеря и кино ще знаете, че трябва да се облечете в по-хубави и по-пищни дрехи. Не забравяйте да обсъдите къде точно ще бъде вечерята, за да можете да прецените колко облечени трябва да бъдете.
За среща с туристически поход обикновени дънки и тениска или спортни дрехи са напълно приемливо облекло за първа среща!

Пазарувайте

първа среща
Как да се облечете за първа среща снимка: pinterest

Няма нищо лошо в това да пазарувате за първа среща, особено ако сте планирали забавно занимание и се нуждаете от няколко нови артикула, за да се подготвите.
Въпреки че не е необходимо да пазарувате, носенето на нещо ново ще покаже на вашата половинка, че сте положили допълнителни усилия.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

 

Опитайте няколко различни варианта за дрехи

първа среща
Как да се облечете за първа среща

Преди да решите какво точно да облечете за първа среща, пробвайте няколко различни варианта. Това, което сте си представяли като перфектната комбинация от дрехи в главата си, може да изглежда различно, след като го облечете. Не забравяйте да се обличате според случая.
Не се страхувайте да попитате доверен приятел или член на семейството за честно мнение.
Добре би било да имате предвид няколко идеи за облекло за този специален ден, в случай че нещо се счупи или времето внезапно се влоши.

Облечете това, в което се чувствате най-добре

първа среща
Как да се облечете за първа среща

Първите срещи могат да бъдат достатъчно нервни и без това. Не искате да увеличавате стреса, като носите нещо, което ви кара да се чувствате неудобно. Ще бъдете по-щастливи и спокойни, ако носите дрехи, които харесвате и в които се чувствате уверени.
Ако не се чувствате комфортно да носите тесни, дълбоко изрязани или прозрачни дрехи, тогава не ги носете!
Трябва да вземете предвид и движението. Ако ще танцувате бални танци или ще яздите кон, не забравяйте да облечете нещо, в което можете да се движите удобно за вашата първа среща.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

 

Изберете облекло, което да отразява вашата същност

Всеки иска да изглежда по най-добрия начин на първа среща, но освен ако не планирате да присъствате заедно на парти за Хелоуин, не се обличайте като някой друг. Носете облекло, което отразява личния ви стил и излъчване.
Не само че ще се чувствате по-спокойни, но и на вашата половинка ще бъде по-лесно да ви опознае и обикне!
Макар че със сигурност искате да впечатлите своята половинка, не се опитвайте да се харесате на това, което мислите, че харесва. Не се опитвайте да бъдете някой, който не сте.

Изберете подходяща прическа

първа среща
Как да се облечете за първа среща

В зависимост от вида на планираната първа среща ще трябва да планирате прическата си по подходящ начин. Помислете за оформянето ѝ няколко дни преди датата, за да сте сигурни, че визията ви подхожда на облеклото ви. Не искате да се мъчите с прическата си преди срещата.
Ако планирате да носите грим, също изпробвайте предвидената визия няколко дни преди срещата.
Знаейки как планирате да направите прическата и/или грима си, ще се почувствате по-подготвени, спокойни и уверени в специалния ден.

Не носете прекалено много бижута

Подходящо е да изберете няколко семпли бижута, които да подчертаят тоалета ви (ако отивате на изискано място). Ако сте потънали в бижута, половинката ви може да се почувства разсеяна от тях.
Друга причина да избягвате прекаленото количество бижута  за първа среща е, че те могат да ви пречат. В зависимост от мястото, на което отивате, може да се превърнат и в мишена за кражба.

Погрижете се за себе си преди срещата

Въпреки че грижата е важна, не се подлагайте на никакви процедури само заради срещата. Ако сте момче, което се изчервява след прясно бръснене, или момиче, което се зачервява след прясна епилация на веждите, планирайте ден-два преди срещата да се погрижите за себе си, за да имате време да се възстановите и да изглеждате по най-добрия начин!
Ако имате чувството, че трябва да се обличате по определен начин за първа среща, за да впечатлите половинката си, вероятно тя не е подходяща за вас. Заслужавате да бъдете обожавани заради това, което сте!

Tagged ,
на горе