астрологичен съвет

Съвет за 30.03.2024 към всяка зодия

Съвет за 30.03.2024 към всяка зодия: Довери се и днес .. Този свят е безумно красив и щастлив! Не го приемай сериозно и не го гледай под свъсени вежди. Хоризонтът, който е изрисуван с небрежен курсив е вратата към белия свят на мечтите надеждите. Довери се и днес.. има защо да си тук..Всеки идва със своя причина и роля. Отпуснете си душата, не я стискай в юмрук,
отпусни се днес, защото те има и си тук. Изживей магията на този свят! Този свят, в който всичко е дар и любов…Всеки слънчев лъч ти е ласката подарък от Бог, всяка нощ е омайна, а звездите са нежен зов, подари си гледка към тях и усети необятна нова красива мечта. Довери се и днес… и с усмивка стани…все още има да сбъдваш безброй мечти!

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес.

 

Неочаквани събития и изненади през новата седмица 1.04-7.04 за 7 зодии

Седмичен хороскоп за 1.04-7.04 за всички зодии

Защо жените с високи стандарти са добри партньори

Пещера Проходна – Очите на Бога

 

Вижте ПРОГНОЗАТА за ВРЕМЕТО за 30.03.2024 тук

 

Ето какъв е вашият Съвет за 30.03.2024 според зодията:

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вашият Съвет за 30.03.2024, ако хората си припомняме по-често, че на тази Земя ние просто преминаваме и този живот не е вечен, може би ще бъдем по-скромни и по-малко зли.
Най- доброто лекарство е спокойствието и вътрешния мир. Насладете се на деня, поглезете се и намерете своята доза красота и спокойствие! Не се опитвай да бъдеш различен… Бъди добър!!! Да си добър е достатъчно различно.Умът забогатява от това, което получава. Сърцето – от това, което дава.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, вашият съвет за 30.03.2024, винаги се сбъдва това, в което вярвате. Вярата материализира мислите.Когато имаш Любов в сърцето си, всяко цвете е ароматно, всеки ден е пълен с живот, и всеки момент е зареден с възможности…Щастието няма утрешен ден, няма и вчерашен ден, то не помни отминалото, не мисли за бъдещето, то има само настояще – и то не ден, а мигновение. Никога не насилвай нещата. Дай най-доброто от себе си и ги освободи от очакване.Ако трябва да бъде то ще се случи.Без значение, че не си съвършен, някой ще те обича такъв, какъвто си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, вашият Съвет за 30.03.2024, животът не е състезание, а пътуване на което трябва да се наслаждаваш всеки ден. Казват, че веселия човек е като слънце – където влезе осветява! Бъдете и вие слънцето в новия ден!В един прекрасен ден разбираш, че не искаш на никого нищо да доказваш …И дали те обичат или те мразят си е лично тяхна работа. Най-важното е, че си разбрал за себе си, заради кого ще си купиш билет, дори за ада и кого не би последвал дори в рая!

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, вашият Съвет за 30.03.2024, винаги най-малките неща, трябва да заемат най-голямо място в сърцато ни! Понякога е нужна само една малка капчица вяра в чашата на мечтите, за да прелее в реалност!Повярвай и ще се случи!Доброто е храна на сърцето. Без доброта човек не може да бъде нито здрав, нито щастлив. Сърцето се развива и усъвършенства само чрез доброто. Бъдете приносителя на добро днес.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв,вашият съвет за 30.03.2024, никога не се страхувай да губиш хора по пътя в живота си. Страхувай се от това, че може да загубиш себе си, докато се опитваш да угодиш на всички.Запомнете: Не сте загубили никого.Другите са изгубили вас! Цветето не мисли да се състезава с друго цвете.То просто цъфти!Бъдете като цветята цъфтете с всеки изминал ден. Днес сложете най-чаровната си усмивка, поканете най-хубавите си мисли, дайте воля на въоръжението си и започнете своето приключение. Не чакайте перфектните моменти…вземете момент от днешния ден и го направете перфектен.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, вашият Съвет за 30.03.2024, човек е създаден, за да се радва, а светът е пълен с неща, които носят радост, стига да не сме твърде заети и горделиви, за да им се насладим или твърде алчни, за да търсим в тях полза, вместо чисто удоволствие. Радвайте се на малките неща – на детския смях, на цветната градина пред дома ви, на сутрешната чаша хубаво кафе. Правете добро за хората около вас, защото добрите хора са по-щастливи!Позволете си днес да бъдете щастливи така, както на вас ви се иска, защото изведнъж разбираш, че е време да започнеш нещо ново. Единственото, което трябва да направиш е да се довериш на магията на новото началото.Ако искате да опознаете човек, не слушайте какво говорят другите за него. Слушайте, как той говори за другите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, вашият Съвет за 30.03.2024, колкото и да е натежало сърцето ти, остави мъничко място за един пролетен цвят, за една светла надежда. И ще се случват чудеса!Обръщайте лицето си винаги към слънцето и сенките ще паднат зад вас.Днес се усмихвайте по-често и незабравяйте да кажете на близките си, че ги обичате! Понякога просто трябва да оставите нещата да се случват от само себе си и да вярвате, че предстоят още по-хубави моменти. Трябва просто да се научите как да избирате мислите си, по същия начин, по който избираме дрехите си – всеки ден. Това е сила, която можете да култивирате.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, вашият съвет за 30.03.2024, Светът е пълен с магия. За тези, които вярват на това, което им казва сърцето.Всичко ще бъде, както си мечтаеш.Само почакай… и помни, захарта е винаги на дъното.Наслаждавайте се на красотата около вас, радвайте се на споделени емоции и се отдайте на заслужена почивка! Никога не чакай идеалния момент, грабни този момент и го направи идеален. Истинската доброта е когато, сте готови да дадете, от това от което вие се нуждаете.!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, вашият Съвет за 30.03.2024, стреми се да бъдеш по-добър от вчера, а не по-добър от другите.Животът не е състезание, а пътуване на което трябва да се наслаждаваш всеки ден. Няма значение какъв е бил вчерашният ви ден. Това което има значение е, че днес е нов ден и всичко започва отначало!Една от тайните на щастливия живот е да си угаждаш по малко от време на време.Понякога просто трябва да оставите нещата да се случват от само себе си.
Направете си един подарък – останете такива, какъвито сте.Живейте и бъдете щастливи, бъдете в хармония със Себе си,бъдете уверени в Себе си – останалото ще дойде само… Някой ден всички ще разберем, че е важно да сме щастливи, а не прави или перфектни…

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, вашият съвет за 30.03.2024, Вярвай в себе си, дори когато нuкой не го прави.Добротата е най-красивата музика за душата и би било прекрасно да свири във всеки един от нас. Добротата е дреха, която пасва на всички, защото за душата няма размери.Няма нищо лошо в това да обичаш себе си и да си доставят малки удоволствия всеки ден.Всъщност … това е задължително да се прилага ежедневно. Истинският лукс е да живееш така, както ти е удобно.Две са най-важните неща в живота на човека:Здравето и Спокойствието.Здравето е благосъстояние на тялото,а спокойствието е благосъстояние на душата…Пазете ги!

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, вашият Съвет за 30.03.2024, усмихни се от сутринта!Нищо в този свят не е вечно, дори и проблемите ни.Животът е само един. Правете това, което Ви прави щастливи и го правете с тези, които Ви карат да се усмихвате! Просто вярвай, че хубавите неща са на път към теб.Истинската доброта е когато, сте готови да дадете, от това от което вие се нуждаете! Използвайте всяка секунда, за да се радвате на красивите неща в живота. Всичко на този свят е въпрос на гледна точка. За да си щастлив, трябва просто да погледнеш нещата от ъгъла, под който изглеждат красиви.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, вашият съвет за 30.03.2024, прегръдката е онова нещо, което премахва страховете ти и ги заменя с кураж.Светът е пълен с магия. За тези, които вярват на това, което им казва сърцето. Бъди щастлив с това, което имаш и те заобикаля, обичай това, което си, бъди щедър дори и към тези които не заслужават и няма да ти трябва късмет.Щастието често идва през врата, която не знаеш, че си оставил отворена.Да се порадваме на живота днес и сега с любов към природата, животните и хората, които обичаме.

Последни новини
Астрология

Съвет за 30.03.2024 към всяка зодия

на горе