Не иска да сте заедно, но защо постоянно ви праща съобщения?

да сте заедно
Любов и партньорство

Не иска да сте заедно, но защо постоянно ви праща съобщения?

Когато искате да сте заедно с един мъж, комуникацията е най-важна. На теория запознанствата би трябвало да са прости като сюжет на романтичен филм – харесвате се, срещате се, ако не, казвате „Благодаря, следващия!“ и продължавате напред. Но в реалния свят, особено в нашата цифрова епоха, нещата рядко са толкова прости. Мозъците ни са устроени за връзка и взаимодействие.

Писането на текстови съобщения, което е лесна и неангажираща форма на комуникация, често се превръща в инструмент за поддържане на тези връзки, колкото и повърхностни да са те. Това не винаги е толкова дълбоко. Понякога става дума просто за удобството да имаш с кого да говориш.

Така че, когато той изпраща текстови съобщения, без да проявява ясен интерес да сте заедно, това може отчасти да се дължи на ограниченията на текстовите съобщения като начин на комуникация. По-лесно е да изпратиш произволно съобщение, отколкото да изразиш чувствата си или липсата на такива с думи.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Българските алевити-потомци на скалната цивилизация на траките, Ататюрк вероятно е от тях

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Ето някои причини защо той непрекъснато ви праща съобщения, ако не иска да сте заедно?

Той се чувства самотен

Всеки се чувства малко самотен в дадени моменти и когато това се случи, обикновено се обръща към хората, които му обръщат внимание. За него е много вероятно точно вие да сте един от тези хора. Когато се чувства малко потиснат, той ви изпраща съобщение и знае, че ще му отговорите. Той не се интересува да сте заедно, вместо това иска да запълни празнотата, като си комуникира с вас.

Харесва му да говори с вас

Вие сте забавна и имате страхотен характер, така че защо той да не иска да говори с вас? Той се наслаждава на разговорите, но не се интересува да сте заедно. Той е щастлив да ви изпрати няколко съобщения, да споделите няколко смешки и да продължи с деня си. Може би просто ви приема като добър приятел, дори да не иска да сте заедно като двойка.

 

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

Той е отскоро свободен

Този тип мъже навлизат в непозната територия. Те не са били сами от известно време и сега са залети от нови жени. Ако той току-що е излязъл от връзка, не приемайте думите му на сериозно. Вероятно той не е готов за обвързване, но иска да играе на терена. Ето защо ви пише, въпреки че не прави крачка. Все още не е сигурен дали иска да сте заедно или просто флиртува, така че дори да не го прави нарочно, не му позволявайте да играе с чувствата ви.

4 зодии, които чакат бившия си да осъзнае, че трябва да са заедно; да сте заедно

Той просто е мил

Преглеждали ли сте някога разговорите си? Кой инициира текстовите съобщения? Ако вие започвате разговора, той може да ви пише в отговор, само за да бъде мил, а не защото иска да сте заедно. Лесно е да се увлечете и да си помислите, че той е този, който ви пише. Освен това едносричните отговори не са истински съобщения, така че анализирайте добре комуникацията, която имате, защото тя ще ви даде много отговори.

 

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

Опитва се да прецени интереса ви

Мислете за това като за игра на пинг-понг, в която той се опитва да разбере как ще реагирате. Възможно е да ви пише, не защото се интересува напълно, а за да провери доколко ви харесва. Сякаш изпраща сигнали, опитвайки се да прецени нивото на интереса ви, преди да реши следващия си ход. Така че, когато ви пише и не показва ясни признаци, че иска да сте заедно, се запитайте: Защо прави този опит? Вашето време и емоции са ценни – не позволявайте те да бъдат част от нечия игра на гадаене.

Наслаждава се на преследването, а не на улова

Представете си това: Той е котката, а съобщенията – въженцето – обича да гони, но след като го хване, вече не е толкова забавно. Някои момчета изпращат текстови съобщения, защото се наслаждават на вълнението от преследването, на тръпката да привлекат вниманието ви. Но щом го получат, губят интерес и нямат желание да сте заедно. Това е като игра, в която преследването е по-вълнуващо от самото улавяне. И така, защо ми пише съобщения, ако го интересува само преследването?

Той иска да ви запази като приятел

Представете си, че имате любим приятел за кафе, но нямате намерение да се срещате с него – точно така ви вижда той. Той ви пише, защото цени приятелството ви и се радва на компанията ви, но не търси романтика и да сте заедно. Той се опитва да каже: „Ти си страхотен приятел“, но нищо повече. Това е мило, но когато очаквате друго, е объркващо. Защо ми пише, ако сме само приятели?

Той държи възможностите си отворени

Забелязвали ли сте как някои момчета са като купувачи на разпродажба и държат на неща, които може и да не купят? Точно това се случва тук. Възможно е той да ви пише, защото държи възможностите си отворени, не е готов да се обвърже, но не е готов и да се откаже. Всяко „Здравей, как си?“ е неговият начин да ви държи на рафта, в случай че все пак реши, че вие сте това, което иска. Ти си нещо повече от „може би“, така че защо ми пише, ако просто разглежда?

живеете заедно; да сте заедно

Той се страхува да не те загуби напълно

Той се страхува да ви изостави напълно. Може да не иска да сте заедно, но идеята да ви загуби напълно е плашеща. Съобщенията му са начин да ви задържи в живота си, макар и от разстояние. Това е смесица от страх и привързаност – объркваща смесица за всеки, който получава съобщението. И така, ако той не си пада по мен, защо се страхува да ме загуби? Може би, защото просто държи на вас, но не иска да сте заедно по начина, по който вие си представяте.

Вижте още:

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Tagged ,
на горе