6 упражнения за извайване на секси крака

6 упражнения за извайване на секси крака
Добра форма

6 упражнения за извайване на секси крака

Искате ли да имате секси крака? Правилните упражнения за долната част на тялото могат да изградят стройни мускули, които придават на краката ви тонизиран и секси вид. Просто вземете комплект от 5 до 15-килограмови тежести и направете всяко движение по-долу до 10 пъти в посочения ред. След това повторете цялата последователност до три пъти, за да усетите изгарянето (в добрия смисъл на думата) и да видите резултатите.

Искате да излезете с него? Поканете го

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес

 

4 златни правила за спортуване

6 упражнения за стягане на ръцете

5 упражнения, които можете да правите в леглото

6 упражнения за извайване на секси крака

1. Дълбоки клекове с дъмбели:

секси крака
6 упражнения за извайване на секси крака снимка: pinterest

Застанете със стъпала малко по-широки от ширината на раменете и вземете по един дъмбел във всяка ръка с длани, обърнати нагоре. Като държите лактите си отстрани, свийте гиричките до раменете си. От тази позиция поддържайте гърдите изправени и коленете зад пръстите на краката си, докато сядате обратно в дълбок клек. Избутайте петите, за да се изправите отново. Това е едно повторение. Това упражнение е важно ако искате секси крака.

2. Мъртва тяга:

Застанете с крака на ширината на раменете и вземете по един дъмбел във всяка ръка. Оставете ръцете си да висят надолу пред бедрата с длани, обърнати навътре. Като държите раменете далеч от ушите и лактите заключени, сгънете се от кръста и оставете тежестите да висят право надолу. Ангажирайте мускулите на дупето и зад бедрата, за да се повдигнете обратно в изходна позиция. Това е едно повторение. Следвайте това упражнение, за да имате секси крака.

 

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес

 

3. Странични напади:

секси крака
6 упражнения за извайване на секси крака снимка: pinterest

Това упражнение за секси крака е следното:

Застанете прави, с крака на ширината на бедрата, и вземете по един дъмбел във всяка ръка, като ръцете ви са отстрани, а дланите са насочени към бедрата. От тази позиция направете голяма крачка наляво. Като държите лявото си коляно зад пръстите на левия крак, сгънете левия крак, докато бедрото ви стане почти успоредно на земята. В същото време приберете тежестите към земята, за да оправите левия си крак. Изтласкайте се нагоре през лявата пета, за да се върнете в изправено положение и съберете двата крака. След това повторете от противоположната страна, за да изпълните едно повторение.

4. Повдигане на краката във вътрешната част на бедрото:

секси крака
6 упражнения за извайване на секси крака снимка: pinterest

Легнете на лявата си страна, като левият лакът е под лявото рамо, а лявата предмишница е перпендикулярна на тялото. Поставете върховете на пръстите на дясната си ръка надолу пред тялото си за допълнителна опора. Свийте десния си крак и поставете ходилото на десния си крак на земята близо до дупето, като коляното е обърнато нагоре.

Изпънете левия си крак право навън, сгънете лявото стъпало и завъртете пръстите на левия си крак към земята. Като държите ядрото си стегнато, задействайте вътрешната част на бедрата, докато повдигате изпънатия крак нагоре с около един фут. С контрол го спуснете към земята, без да го докосвате. Това е едно повторение. Изпълнете до 10 повторения, след което повторете същия брой на противоположната страна. С това упражнение със сигурност ще постигнете целта си, а именно секси крака.

 

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес

 

5. Външни повдигания на краката на бедрата:

секси крака
6 упражнения за извайване на секси крака снимка: pinterest

Легнете на лявата си страна, като левият лакът е под лявото рамо, а лявата предмишница е перпендикулярна на тялото.

Поставете върховете на пръстите на дясната си ръка надолу пред тялото си за допълнителна опора. Свийте левия си крак и придвижете коляното си няколко сантиметра напред, като приближавате лявата си пета към дупето. Изпънете десния си крак право навън, свийте дясното стъпало и завъртете пръстите на десния крак към земята. Като държите ядрото си стегнато и дясното коляно заключено, задействайте външната част на бедрото и дупето, докато повдигате изпънатия си крак нагоре с около един фут. С контрол го спуснете към земята, без да го докосвате. Това е едно повторение. Изпълнете до 10, след което повторете същия брой на противоположната страна. Секси крака, не се постигат толкова лесно.

6. Пешеходен мост:

Легнете по гръб с ръце отстрани и длани, обърнати надолу. Свийте коленете си и поставете стъпалата на двата крака на земята. От това положение натиснете в земята с петите и дланите си, като повдигате бедрата си от земята, така че тялото ви да образува права линия между раменете и коленете. Без да отпускате бедрата, повдигнете левия си крак от земята, насочете пръстите на левия си крак и изпънете крака си право нагоре към небето. Върнете крака обратно надолу и повторете от противоположната страна, за да изпълните едно повторение. Продължете да редувате.

Тези упражнения ще ви помогнат да имате секси крака.

Tagged ,
на горе