15 безобидни ваши навика, които обаче дразнят половинката
Любов и партньорство

15 безобидни ваши навика, които обаче дразнят половинката

Има много жени, които обожават да дразнят половинката си. Това може да се прави с цел разнообразяване на връзката или просто за да видят как ще реагира техният партньор. Понякога всичко това може да се превърне в романтична постъпка, но често границата се преминава и жените, които дразнят половинката си често си патят от това.

15 безобидни ваши навика, които обаче дразнят половинката

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Надявам се да се влюбиш

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

Предлагаме ви няколко типични за дамите навика, които обаче до такава степен дразнят половинката ви, че това може да се превърне в проблем.

Молите го да ви направи прическа

Ако помолите мъжа си да бъде ваш фризьор, дори за един ден, и да ви направи някаква прическа, това определено няма да му хареса. Ако пък сте избрали най-сложните прически, така още повече ще раздразните специалния си човек. Той няма да ви откаже, но едва ли ще го направи с голям ентусиазъм.

Правите си шеги с него

Да изиграеш гаджето си е един от най-добрите начини за жените да дразнят половинката – да му кажете, че сте уволнена или да си вземете нов мобилен номер и му пиши интимни неща определено минава границата. Да му подправите любимото ястие също не е приятно, още повече, че после трябва да изхвърляте храна.

Отделяте много време, когато се приготвяте

Това е едно от нещата, които винаги дразнят половинката ви. Бърза ли той да отиде на парти или да се срещне с най-добрите си приятели? Кажете му, че ще се приготвите за 5 минути, а след това ще ви отнеме цяла вечност да излезете от банята. Е, определено това изнервя.

Обличате нещо, което не му харесва

Повечето мъже обичат, когато специалната им дама носи нещо, което те харесват. Всъщност това е един от начините да съблазните мъжа си и да го доближите до себе си. Но ако трябва опитвате да безобидна пакост, тогава вероятно ще направите пълната противоположност – ще облечете нещо, което той мрази, чакайки да видите реакцията му. Това далеч не означава той да избира гардероба ви.

Щипете го

Жените дразнят половинката си по този начин. Има ли място, където гаджето ви е много гъделичкащо? Ако да, тогава сте намерили идеалния начин да го раздразните – гъделичкайте го или го щипете точно там и ще видите как го изнервяте. Едва ли искате това.

Карате го да носи нещо, което не харесва

Всеки има уникален усет за мода и носенето на нещо, което не иска, може да ви вбеси. Един от най-практичните начини за жените да дразнят партньора си е да го молят да облече нещо, което не харесва. Ако той откаже, някои жени може да кажат, че той не ги обича повече, а това със сигурност няма да му хареса и е от нещата, които дразнят половинката.

15 безобидни ваши навика, които обаче дразнят половинката
15 безобидни ваши навика, които обаче дразнят половинката

Говорете с бебешки глас

Този метод няма да проработи за всички, тъй като някои гаджета обичат приятелките им да говорят по този начин. Но ако вашият мъж не го харесва, да говорите като бебе, може да го накара да се почувства раздразнен.

Изпращате му чувствени текстови съобщения, когато е навън с приятели

Жените дразнят половинката си, дори когато не са заедно. Продължавайте да му изпращате съблазнителни съобщения, когато той се забавлява с най-добрите си приятели. Да, това ще отклони вниманието му и ще го накара да мисли за вас, но има моменти, в които няма да му е приятно постоянно да го разсейвате от мъжката сбирка, на която е.

Дърпате го за косата

Това може да бъде досадно за всеки – дърпайте косата на мъжа си и най-вероятно това няма да му хареса изобщо.

Карате го да се обличате еднакво или поне в тон

Много жени дразнят половинката си по този начин. Вероятно и партньорът ви ще се ядоса, като поискате да го облечете в еднакви тоалети, когато отивате на парти. Ако има определен цвят, който изобщо не му харесва, това още повече би влошило нещата

Молите го да сменя профилната си снимка

Ако непрекъснато искате от гаджето си да смени профилната си снимка в социалните мрежи и го молите да качи такава, която изобщо не харесва, това ще го подразни.

Обаждате му се многократно

Може също така да му се обаждате или да му пишете многократно, когато той е навън, ако искате да го дразните. Когато той приеме обаждането ви, говорете му неважни неща – това ще го подразни много повече.

дразнят половинката
15 безобидни ваши навика, които обаче дразнят половинката

Ревнувате

Има ли той приятелки? Чудесно, сега вече имате отговор на въпроса: „Как жените могат да дразнят половинката?“ Да показвате ревност, когато той излиза с най-добрата си приятелка, и да му дадете да разбере, че този сценарий не ви харесва изобщо, може да го ядоса, особено ако знае, че не ви е дал повод за притеснения.

Говорите задълбочено за неща, които той изобщо не харесва

Мрази ли да гледа риалити предавания? Следващият път, когато разговаряте с него, не започвайте говорите за любимото си предаване и да продължавате да го правите, докато не му стане досадно.

Говорите за стари пламъци чувства

Всеки, който е във връзка, би ревнувал, ако партньорът му започне да говори за предишните си връзки, и то по любовен начин. Така че, за да дразнят половинката си, жените трябва да опитат тази техника, но да говорите за предишните си гаджета, определено не е приятно за човека до вас.

Вижте още:

5 признака, че сте пристрастени към интимността в леглото

Зодии, които търсят физическа интимност още в началото на връзката

Интимност по график? Защо не!

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Как да се отървем от колит: 5 магически точки

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарства? Вижте как

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Tagged ,
на горе