9 неща, за които партньорът ви няма да ви признае, че не харесва

9 неща, за които партньорът ви няма да ви признае, че не харесва
Любов и партньорство

9 неща, за които партньорът ви няма да ви признае, че не харесва

Вашата връзка е изградена от неща, които обичате, но има и друга страна, в която половинката ви може да не харесва дадени занимания или места, дори навици. Няма идеални хора или такива, които на 100% се допълват и нямат разминавания в абсолютно нищо. Колкото и да не ви се иска, с вашата половинка ще имате разногласия понякога и това е нормално. Не е страшно да правите неща, които той не харесва или обратното. Така, че това не трябва да бъде голям проблем за вас и половинката ви.

Комуникацията в една връзка е важна и ако има неща, за които се срещат разминавания между вас, то е хубаво да се изкажат. Ако той не харесва това, което вие обичате, то може просто да не се занимавате по това нещо заедно.

9 неща, за които партньорът ви няма да ви признае, че не харесва

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Надявам се да се влюбиш

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

Съществува обаче и вариант, в които партньорът до вас да не си признае, че не харесва нещо, което вие обичате. Ето и някои от тези неща:

Да боядисвате косата му

Да боядисате косата му, за да му придадете нов вид и определено ще го накара да се разсърди, дори да сте избрали временен цвят, който да може да го свали, когато пожелае. Партньорът ви не харесва това, но заради вас може да остане няколко дни с нестандартен цвят на косата, само защото ви обича.

Споделяте непрекъснато мемета с него

Ако тагнете гаджето си в меметата за двойки, за да добавите малко закачлив хумор към връзката ви и това също може да го подразни. Дори да е смешно, може той да не харесва това, особено ако се прави публично и неговите приятели ще му се подиграват но така и да не ви каже.

Сменяте канала, когато той гледа телевизия

Нито един мъж не харесва някой да пипа дистанционното, докато гледа телевизия. Ако гаджето ви гледа нещо с голям интерес и смените канала, ще видите как той се разстройва от вас. Представете си колко ядосан може да бъде, ако превключите канала, точно преди неговият любим отбор да изпълнява дузпа. Така че просто не го правете.

не харесва
9 неща, за които партньорът ви няма да ви признае, че не харесва

Повтаряте всичко, което той казва

Това изглежда забавно, но е и досадно едновременно. Каквото и да каже, ако повтаряте същите думи и имитирате жестовете му, в първите минути може да е смешно, но не и след това. Партньорът ви не харесва това, защото може би мисли, че е детинско. Затова ако не искате да го дразните, не опитвайте да го правите по този начин.

Продължавайте да го питате какво си мисли в момента

Често се казва, че мъжете, докато гледат в стената, не мислят абсолютно нищо, но повечето жени си мислят, че нещо се случва в ума им. Така че ако всеки път, когато видите, че мъжът ви прави това, продължавате да го питате какво си мисли, така само ще го раздразните.

Непрекъснато говорите по телефона, когато той е с вас

Когато гаджето ви е с вас, не е приятно да сте ангажирани с телефона си постоянно. Преструвайте се, че пишете съобщения или играете игри, и вижте как настроението му моментално се разведрява. Един мъж не харесва да бъде игнориран по този начин, и едва ли на вас би ви било приятно да сте в неговата ситуация.

Да променяте статуса си във Facebook на „Необвързана“

Ако и двамата активно се следите във Facebook, тази техника може да ви помогне да раздразните гаджето си. Ако промените статуса си във Facebook на „необвързана“ за известно време, веднага ще видите реакцията му, дори и да не иска да го признае. Трудно може да скрие факта, че не харесва това.

не харесва
9 неща, за които партньорът ви няма да ви признае, че не харесва

Поправяте начина му на говорене

Обикновено хората мразят, когато някой им поправя начина на говорене и постоянно им прави забележи за произнасянето на някои думи. Партньорът ви вероятно също не харесва постоянно да го укорявате.

Пренареждате шкафовете му

Ако пренаредите шкафовете му и разбъркате всичко, без да му кажете къде какво сте държали, а го оставите да разбере сам, това ще го ядоса, но може и да не си признае на момента.

Наясно сме, че в края на краищата, връзките се нуждаят от някои забавни елементи, за да поддържат искрата между двойката жива и някои невинни шеги не са излишни понякога. Просто се уверете, че не прекалявате, защото в противен случай любимият ви може да ви се ядоса и това да навреди на отношенията ви.

Вижте още:

5 признака, че сте пристрастени към интимността в леглото

Зодии, които търсят физическа интимност още в началото на връзката

Интимност по график? Защо не!

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Как да се отървем от колит: 5 магически точки

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарства? Вижте как

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Tagged
на горе