Зодии, които търсят физическа интимност още в началото на връзката

4 зодии, които търсят физическа интимност още в началото на връзката
Астрология Любов и партньорство

Зодии, които търсят физическа интимност още в началото на връзката

Има хора, които често бързат с физическата интимност, преди да са развили чувствата си към своята половинка. Понякога те може да си играят с чувствата на партньора и просто да не възнамеряват да приемат нещата сериозно.

Да разбият сърцето на другия обаче може да не е непременно тяхната цел. Може намеренията им към другия наистина да не са лоши. Просто те са импулсивни, страстни и в природата им е да търсят близост по-бързо, отколкото другият може да е готов. Това донякъде се дължи и на техния зодиакален знак.

infomax-logo-50-15-HWДиляна Попова и Славена Вътова едва не попаднаха в челюстите на акули на Малдивите

infomax-logo-50-15-HWЕто диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Ето четири зодии, които често търсят физическа интимност още в началото на връзката си с даден партньор:

Стрелец

стрелец - физическа интимност

Всички знаем, че Стрелецът има свободолюбива природа и трудно може да се задържи на едно място. Този огнен знак обича да дава това ясно да се разбере от време на време. Тези хора не обичат да чакат и да са в плен на еднообразието, а то неизбежно ги застига след поредица от срещи на кафе или на кино.

Затова биха искали да стигнат до физическа интимност с партньорите си, преди наистина да почувстват нещо по-сериозно в сърцето си. Следователно те често са склонни да търсят именно това още в началото на една връзка. Не намерят ли партньор на същата вълна обаче, понякога връзката приключва по-рано от очакваното.

 

Овен

овен - физическа интимност

Тъй като този знак използва присъщия си чар, убеждаването на партньора в любовни занимания и физическа интимност не изисква много работа. Овните не са хора, които се занимават с думи и емоции твърде много. Вместо това те могат да направят тази крачка твърде рано и ще се надяват партньора им да откликне също.

Дори и това да стане, успехът на връзката не е гарантиран. Понякога двамата разбират, че искат да останат просто приятели, но тази физическа интимност, която са имали вече, прави нещата малко неловки.

 

Дева

Зодии, които търсят физическа интимност още в началото на връзката

Девата е брилянтна, но лесно се разсейва и може да погледне в страни. Така че, ако сте във връзка с тях, има голяма вероятност те да пристъпят към физическа интимност, преди вие да сте наистина готови. Те могат да изтъкнат добри аргументи, за да ви убедят в това. И целта им не е просто да ви измамят и да ви вкарат в леглото.

Представителите на този знак наистина вярват, че наличието на физическа интимност съживява и най-скучната връзка. Внимавайте обаче, тъй като прибързването с това, ако е твърде рано, може да се отрази негативно на чувствата на партньора, а никой не иска това.

 

Водолей

Зодии, които търсят физическа интимност още в началото на връзката

Този въздушен знак е в двете крайности и често не можеш да знаеш какво да очакваш с него. Понякога може да бъде много горещ и страстен, а друг път – по-студен. Родените под тази зодия рядко обаче разкриват чувствата си още в самото начало, защото това за тях е нещо като защитен механизъм. Водолеят обаче би потърсил физическа интимност още в ранен етап от връзката, тъй като освен всичко друго, иска да опознае и дивата страна на своята половинка.

Въпросните зодиакални знаци не търсят физическа интимност непременно с цел да ви измамят. Те може да мислят, че наистина са влюбени във вас, когато пожелаят да стигнете до леглото. Не е изключено обаче след време да осъзнаят, че това не е така. Затова се въздържайте от физическа интимност, освен ако не сте сигурни, че това е, което наистина искате.

 

Помнете, че това не е начин да докажете на някого, че го обичате. И ако той поиска нещо подобно от вас, това трябва да е червена лампа, която да ви предупреди, че нещо не е наред. Ако още не сте готови, поговорете с партньора си и му обяснете това. Ако той наистина държи на вас, ще ви изчака колкото е нужно, а ако не – ще го разберете навреме.

Вижте още:

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четирите зодии, които не стават за лидери

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Зодиите, които инвестират твърде много в ненужни вещи

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе