Интимност по график Защо не!
Любов и партньорство

Интимност по график? Защо не!

Свикнали сме да вярваме, че интимността с партньора трябва да е спонтанна, а не да се случва по график. Ако такава обаче няма, е прието да се мисли, че липсва привличане или връзката е в беда. В повечето случаи обаче това просто не е така. Истината е, че животът е много забързан и когато се чувствате добре с някого, не изпитвате допълнителен натиск да сте на ниво в леглото всяка вечер. Вместо това си обещавате, че ще бъдете интимни утре. Но утрешният ден така и не идва и преди да се усетите, минава месец, а вие и половинката ви не сте спали заедно.

Ако това ви се струва твърде вярно, не сте сами. Лесно е да оставите леглото на заден план, когато сте във връзка и се справяте с възходите и паденията на ежедневието. Този аспект от отношенията обаче не бива да се пренебрегва – точно затова правенето му по график може да бъде толкова полезно.

Признаваме, че планирането на времето за интимност звучи като най-непривлекателното нещо на света, но експертите са убедени, че то помага. Включването му в календара ви може да ви помогне да го направите отново приоритет и да укрепите в вашата връзка.

infomax-logo-50-15-HW Адриана Лима стана глобален посланик на ФИФА

infomax-logo-50-15-HW Пинк издаде деветия си студиен албум Trustfall

Ето някои основни ползи от планирането по график на преживяванията в леглото с половинката:

Подхранва интимността и поддържа удовлетворението живо

Интимността може и да не е всичко в една връзка, но все пак е толкова жизненоважна. Тя помага на двама души да се свържат физически и емоционално, точно затова заслужава допълнително внимание. Ако подхранва връзката ви, тя не е просто някакъв допълнителен ангажимент, който трябва да се опитате да включите в деня си, ако имате време. Когато е част от лепилото, което ви държи заедно, времето в леглото заслужава известно уважение и посвещение.

Освен това планирането по график на времето за интимност помага за поддържане на удовлетворението, защото ви дава време да се съсредоточите върху собствените си нужди, както и върху тези на другия. Много по-трудно е да получите задоволителен оргазъм, когато сте притиснати от времето или се притеснявате да заспите, защото имате ранно ставане.

Това поддържа нещата пикантни

Разбира се, няма нищо по-хубаво от доброто разгорещяване, но спонтанните прояви на интимност не ви дават възможност да експериментирате с нови неща. В края на краищата, да научиш какво ти харесва в спалнята е хубаво, но понякога има нужда и от малко разнообразие, което може да получите, ако планирате нещата по график.

Планирането може да ви помогне да поддържате интимния си живот пикантен. Всъщност предварителното планиране ви дава време за мозъчна атака и обсъждане на нови неща, които бихте искали да опитате. А знанието за това кога ще се случи нещо ви дава време да изградите очакване. Можете да помислите за ново бельо, което бихте искали да носите, или за пози, които искате да изпробвате, да се подготвите напълно и да подготвите сцената предварително, и така нататък, и така нататък.

Планирането по график дава приоритет на времето, което прекарвате заедно един на един

Нека бъдем честни – всички двойки са залепени един за друг по време на медения месец. Това е логично, защото това е вълнуващо време. Връзката е съвсем нова и вие сте напълно пленени от нея. Въпреки това, когато навлезете в рутината и дълготрайната връзка, времето, прекарано насаме, често намалява. Планирането на интимност по график обаче може да ви помогне отново да дадете приоритет на физическата близост и решаващото време насаме един с друг.

Освен това планирането на времето в леглото по график демонстрира и пълна отдаденост на връзката. Помислете за това: Ако връзката няма значение за вас, интимността също няма да има значение за вас. Така че планирането на този аспект от отношенията ви има много по-голям смисъл. Става дума и за отделяне на време един за друг, което е важна част от поддържането на връзката.

Вижте още:

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

13 креативни идеи за втора среща

4 признака на платоничното приятелство

4 зодии, които винаги подозират в изневяра партньора си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе