Пълнолунието на 25 януари ще повлияе значително на всеки зодиакален знак: какви промени се прогнозират

Пълнолунието на 25 януари
Астрология

Пълнолунието на 25 януари ще повлияе значително на всеки зодиакален знак: какви промени се прогнозират

Пълнолунието на 25 януари ще повлияе значително на всеки зодиакален знак. Първото пълнолуние за годината винаги е за празнуване на истинското ви Аз. През януари 2024 г. той ще се случи на 25-ти в 19:54 часа българско време и ще бъде в огнения знак Лъв.

Астролозите казват , че това пълнолуние ще донесе със себе си разрушение, трансформация и прераждане на всичко, което крием под повърхността, сблъсък на нашето лично с общественото. Разберете допълнително какво означава това за всяка зодия поотделно.

Пълнолунието на 25 януари ще повлияе значително на всеки зодиакален знак: какви промени се прогнозират

Индийски люляк: съвети за отглеждане

Шафранът: златото на кулинарията и здравето

4 съвета как да помогнем на детето с ученето

 

Ето какво ще донесе пълнолунието на 25 януари:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Какво очаква зодия ОВЕН през ФЕВРУАРИ 2024?
Нека по време на донесе пълнолунието на 25 януари вашето вътрешно дете излезе наяве. Освен ако не научавате ново хоби или форма на изразяване, вероятно очаквате с нетърпение да се отпуснете и да се забавлявате. Сега сте призовани да следвате това, което ви сиктува сърцето ви и да останете верни на себе си. Ако внезапно установите, че се съмнявате в основите на приятелството или социалното общуване, не пренебрегвайте това, което привлича вниманието ви. Същото важи и за вашите професионални цели и стремежи. Дайте приоритет на ценностите си и се доверете на интуицията си.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Какво очаква зодия ТЕЛЕЦ през ФЕВРУАРИ 2024?

 

Обърнете повече внимание на дома си – съществуващия или този, който тепърва създавате. Пълнолунието на 25 януари ще подчертае всичко – от емоционалните ви основи до динамиката на възпитанието ви като дете. Ако се колебаете да поемете инициатива в личния си живот и да правите нещо, което ви носи радост, помислете защо не можете да си го позволите. Скритите истини за вашата личност могат да излязат наяве и да засегнат репутацията ви.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Какво очаква зодия БЛИЗНАЦИ през ФЕВРУАРИ 2024?
Невъзможно е да бъдеш прекалено любознателен или проницателен. Но при пълнолунието на 25 януари почти ще постигнете това. В общуването ще сте необуздани. И в някои отношения дори ще сте небрежни. Ще искате да говорите. Най-накрая ще разберете тънкостите на сенчестата страна на вашата система от вярвания и мироглед. И ще ви даде храна за големи размисли. Обсъдете това с другите. Но се опитайте да не изпускате от поглед дали на вашия събеседник може да се има доверие.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Какво очаква зодия РАК през ФЕВРУАРИ 2024?
Погледнете всичко, което имате, и дайте почет уникалния си набор от таланти. Пълнолунието на 25 януари ще постави акцент върху парите, от вашите финансови навици до способността ви да правите пари, правейки това, което обичате. Време е да помислите дали вашите инвестиции имат истинска стойност и дали отговарят на визията ви за бъдещето. Ако откриете, че прекалявате с онлайн пазаруването или несъзнателно се сравнявате с хора, които следвате в социалните медии, може да помислите дали не губите себе си в процеса.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Какво очаква зодия ЛЪВ през ФЕВРУАРИ 2024?  
Пълнолунието на 25 януари ще бъде във вашия знак и това означава толкова много! Въпреки че оставате комфортно в светлината на прожекторите, това астрологично събитие бележи период на празнуване, завършване и емоционална кулминация. Вдигнете тост за вашата автентичност, смелост и воля, защото вашите лични и професионални постижения са достойни за празнуване. Вашият професионален живот в момента претърпява промени и се съмнявате в ролята си в определено общество. Помислете какво представлявате, докато приемате тези промени.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Често се сдържате, когато става въпрос за емоциите ви, но за да се излекувате, трябва да се оставите. Ако несъзнателно сте пренебрегвали вътрешното си дете или може би сте влагали енергия във взаимоотношения без реципрочност, жертвайки собственото си щастие в името на друг, спрете и помислете къде грешите. За щастие, вашата новооткрита система от вярвания и чувство за осъзнатост ще ви помогнат да направите това.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Пълнолунието на 25 януари енергизира вашата сфера на връзка, общност и лична свобода. Насърчават ви да отворите сърцето си и да проучите други начини за взаимодействие с вашия социален кръг и останалата част от обществото. Ще можете да разкриете скрити аспекти на вашата личност и да намерите нови начини да изразите себе си. Може да се притеснявате от страх от отхвърляне. Но не е ли по-важно да отделите време, за да предадете мнението си на хората?

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

И накрая, покажете талантите си. Не че имате нужда от специален повод, за да отпразнувате скорошните си постижения, но пълнолунието ще ви принуди да признаете колко далеч сте стигнали към целта си. Вие сте способни да вземате големи решения, особено по отношение на ролята ви в професионалната общност. Ако се тревожите много за позицията си и позицията си на работа, помислете как преживяванията ви със семейството ви могат да повлияят на вземането на решения на работното място.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Никога не сте забравяли да гледате на света оптимистично, но това леко пречи на реалистичния поглед върху света. Пълнолунието ще внесе яснота и ще подчертае всички нюанси на вашето личностно израстване и нов мироглед. Бъдете смирени и не се опитвайте да отхапете повече, отколкото можете да сдъвчете. Честността е ключът към вашия успех, така че прегърнете това ново пътуване с оптимизъм и практичност. Хората от вътрешния ви кръг може да не са съгласни с вас – не забравяйте, че това е нормално и може да бъде и полезно

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Сега бавно започвате да осъзнавате автентичността на вашите връзки и дали те отговарят на човека, който сте в действителност. Независимо дали е емоционално или финансово, важно е да прецените дали вашите взаимоотношения и дейности си заслужават да инвестирате ресурси. Това важи особено за всичко, свързано с чувството ви за гордост от себе си. Може да се сблъскате с предизвикателства в областта на личните ценности и стремежи. Не се страхувайте, тази криза ще ви донесе обновяване и по-дълбоко разбиране на себе си.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Въпреки факта, че сте свободолюбива въздушна зодия, партньорствата са приоритет за вас сега. Те ще изискват цялото ви внимание или поне втори поглед върху проблемните въпроси. Вашата роля в обществото в момента претърпява промени. Това може да предизвика известно напрежение в комуникацията. Но не се страхувайте да говорите с хората и да слушате мнението им. Можете да получите много ценна информация.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Тежките дни на упорит труд са зад нас. Време е да си благодарите за всичките си най-добри черти – за смелост и последователност. Не забравяйте, че вие ​​сте архитектът на живота си. И това приоритизиране е от решаващо значение за вашия успех и благополучие. Може да почувствате подсъзнателно влечение да предоставите удоволствие и полза на вашата общност. Но в същото време не забравяйте да наблюдавате баланса на личното и общественото.

Tagged ,
на горе