Молитва за избавление от беди, опрощение на грехове към Свети апостол Матей

Месопустна Задушница
Празници

Молитва за избавление от беди, опрощение на грехове към Свети апостол Матей

Много силна молитва за избавление от беди, опрощение на грехове, помощ и закрила към Свети апостол Матей. Освен това, молитвите към апостол Матей помагат на хората да придобият сила и да преодолеят привидно неразрушимите бариери.

Молитва към Свети Мина, която помага в най-трудни житейски ситуации

Чудодейна молитва към Свети Архангел Михаил – пазител на светлината и непобедим воин срещу злото

Молитва към Св. преподобни Иван Рилски Чудотворец

Молитва към св. апостол Тома за здраве и закрила

МОЛИТВА към Св. пророк Захария и праведна Елисавета

Молитва към Свети Александър Константинополски

Много силна молитва за здраве към Пресвета Богородица

Молитва на Преображение Господне

Молитви към Свети Пророк Илия

Силна молитва за изцеление към Св. Пантелеймон

Силни молитви към Св. Дух

Свети апостол Матей е бил ученик на самият Божи син – Исус и един от 12-те апостоли. Проповядвал е в Сирия, Мидия, Персия и Етиопия.  Но само с Божията помощ той изпълнил мисията си, като преминал през ужасни изпитания и мъки.

Молитва към Свети апостол Матей

За какво молитвата към Свети апостол Матей помага на вярващите?

Всеки вярващ мирянин е добре запознат с името и светите дела на апостол Матей. Много хора се обръщат с молитва от сърце директно към Светеца, защото молитвата към Свети апостол Матей носи огромна сила. Вярващите се молят за избавление от беди, нещастия, за спасение на душата, опрощение на грехове, за помощ в работата, за успех с финансите.

Молитва към Свети апостол Матей – текст:

„Преславни Свети апостоле Матей, който даде душата си в името на Божия син – Исус и със свята кръв напои земята Му! Чуй молитвите и тегобата на нас – божиите чеда. Помогни ни и освободи от тежест, грях, болест, беда, бедност нашите сърца! Ето, ние биваме помрачени от беззаконие и беди, като тъмни облаци, ще бъдем покрити. Помогни ни и избави ни от бедност, болести и глад!

Помогни на нас немощните, не ни оставяй духом, приближи ни до Божията любов и ни закриляй с Твоето силно застъпничество! Нека Господ се смили над всички нас грешните! Нека влиянието на неизмеримите грехове да бъде унищожено от нашият Бог и нека Той да благослови всички нас!

Затова с вяра в сърцето и сълзи на очите, коленича и се моля пред иконата ти, Свети апостол Мина. Моля се на Христа, Божия Син, на този, който Те послуша, укрепен и приет в Небесно Царство.

Нека тази молитва ми помогне и ме спаси от всякакви беди и болести. Моля се и ще продължа да прославям Твоите безмерни дела! В името на Отца и Сина и Светия Дух. Сега и винаги Во Веки Веков, Амин!“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе