Молитва към Свети Александър Константинополски

Молитва към Свети Александър Константинополски
Празници

Молитва към Свети Александър Константинополски

Тази молитва към Свети Александър Константинополски е много силна за здраве, защита от врагове и за укрепване на вярата във всичко Божествено.

Животът на Александър Константинополски е изпълнен с доказателства за Божието всемогъщество и става пример за вярно следване на Господния път. Преди да се обърнете към светеца с молитви, струва си да разберете в какви случаи е обичайно да молите светеца за благословия и как да го направите правилно.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

30 август Имен ден Свети Александър Константинополски

Много силна молитва за здраве към Пресвета Богородица

Силна молитва към Св. великомъченица Марина

Силна молитва за изцеление към Св. Пантелеймон

Силни молитви към св. Анна за здраве и рожба

Молитва за здраве към Свети Александър Константинополски

В моменти на духовни терзания и тревоги за живота на близките ни, християните се обръщат с молитви за помощ към Господа и светите подвижници.

 Молитва към Свети Александър Константинополски – текст:

„О, преславен светецо и мъчениче Христов, предан воин на Небесния Цар, блажени Александър, милостив подражател на Бога, смело изповядвайки Христа на земята и претърпял многобройните мъки заради Него!

Стоящ до престола на Божията слава, моли се за мен, за нас (името на молещият се или имената на хората, за които се молите) за човеколюбивото благоволение на Бога, нека Той направи с мен/нас според Неговата неописуема благост, така че да не погинем в греховете си.

Свети мъченико, прекланям се и признавам, че си имал много дръзновение към Господа да се молиш за всички, които идват при теб с вяра.

С диханието на Всевишният Дух нека сърцата на синовете на непокорството, разкъсващи хитона на единството на Църквата Христова, бъдат смекчени от силата на Божествения мир и любов, за да излекува Неговата кървяща рана във вселената и да спаси всички, които живеят на земята.

За нас, верен приятел Христов, бъди ходатай и покровител през всичките дни на живота ни, пази ни от видими и невидими врагове. А след смъртта ни, пази ни от зли духове и на Страшния съд на Христос не забравяй ни бедните с твоето горещо ходатайство, да подобри част от тези, които се спасяват!

В името на Отца и Сина и Светия Дух, сега и завинаги во Веки Веков, Амин!“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе