Много силна молитва за здраве към Пресвета Богородица

Много силна молитва за здраве към Пресвета Богородица
Празници

Много силна молитва за здраве към Пресвета Богородица

Тази много силна молитва за здраве, отправена с истинска вяра, към Пресвета Богородица помага за облекчаване при заболявания, а в някои случаи допринася на болният напълно да се отърве от болестта.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Много силна молитва за късмет

Молитва на Преображение Господне

Молитви към Свети Пророк Илия

Силна молитва към Св. великомъченица Марина

Силна молитва за изцеление към Св. Пантелеймон

Силни молитви към св. Анна за здраве и рожба

Силни молитви към Св. Дух

Според християнската религия, се смята, че болестта идва при вярващия човек и в резултат на някакъв греховен акт. Вярва се, че по време на болест, изпитание или скръб, вярващият ще се издигне духовно, което ще го доближи до Божествените сили.

Много силна молитва за здраве към Пресвета Богородица – текст

15 август е един от най-светлите християнски празници. Нека се помолим над нас да бди Божията майка, да ни отворите умовете и сърцата за доброто и любовта! Нека бъдем благодарни за това, което имаме към настоящият момент! Нека бъдем съпричастни към болката на другите! Нека да помогнем кой, с каквото може!

„О, Пресвета Богородице, Благословена Майко на Христа Бога, нашия Спасител,

Радост за всички скърбящи, посещаваща болните, закриляща немощните и застъпнице, вдовици и сираци, покровителко на тъжните майки, всенадеждна утешителко, за всички безпомощни са винаги готова на помощ и истинско убежище!

На Тебе, Всемилостиви, е дадена благодат от Всевишния да ходатайстваш и да избавяш от скръб и болест, защото сама си изтърпяла нечовешка скръб и болка, гледайки незаслуженото страдание на Твоя възлюбен Син разпнат на кръста.

Пресвета Богородице, Благословена Майко на Христа Бога, чуй гласа на нашата молитва, утеши ни в скърбите. Заради това, със сърдечна вяра и любов от дъното на сърцата си, ние отправяме горещи молитви към Теб като към Царица и Господарка, молим: Чуй ни и виж ни, чуй нашата силна молитва и ни избави от настоящите беди и скърби. Защото Ти изпълняваш молбите на всички верни като скръбна радост и даваш мир и утеха на душите им.

Ето, виж нашето нещастие и скръб: покажи ни Твоята милост, изпрати утеха в нашата скръб в сърцата ни, която ни наранява, покажи и изненадай нас грешните с богатството на Твоята милост.

Дай ни сълзи на покаяние, за да очистим греховете си и да успокоим Божият гняв, но с чисто сърце, чиста съвест и силна надежда прибягваме до Твоето застъпничество и покровителство. Приеми, всемилостива наша Майчице Богородице, нашата гореща молитва, която ти се принася. Не отхвърляй нас, недостойните, от Твоята милост , но дай ни избавление от скръб и болест, защити ни от всяка клевета на врага и човешка клевета.

Бъди ни истински помощник през всичките дни на нашия живот, така, че под Твоята майчинска защита винаги ще останем защитени чрез твоите молитви към Твоя Син и Бог Спасител наш, на Него се дължи цялата слава и чест, заедно с Неговия изначален Отец и Светия Дух, сега и винаги и во веки веков! Амин!

Честит празник! Нека бъдем здрави и щастливи!

Tagged , , , , , , , , ,
на горе