Много силна молитва за късмет
Интересно

Много силна молитва за късмет

 

Това са две изключителни молитви, които ще донесът на нас и дома ни много положителна енергия и благоденствие ! Тяхните вълшебни думи носят положителна енергия, с която може да се постигне и невъзможното!
Препоръчително е молитвите да се четът в продължение на две седмици, започвайки от Новолунието, като задължително трябва да се конкретизира желанието и да се напише на лист. След него трябва да се запишат и молитвите, които да се повтарят всяка сутрин и вечер. Много е важно желанието да бъде осъзнато и да не носи вреда за никого.

🙏Молитва за късмет.

🙏“Господи Отец Небесен! Ти знаеш какво е нужно да направя, за да донеса много добри плодове в Твоето Царство и на тази земя. Аз Те моля, в името на Исуса Христа, да ме насочиш в правилната посока.
Дай ми да мога бързо и ефективно да се уча и да се движа напред.
Дай ми Твоите мечти, Твоите желания, разруши мечтите и желанията, които не са от Теб.
Дай ми мъдрост, яснота и разбиране как да се движа в посоката, определена от Твоята воля.
Дай ми необходимите знания и нужните хора.
Дай ми да бъда на нужното място в нужното време, за да върша нужните дела, така че да донеса много добри плодове.“

(Това е много силна молитва!)

🙏“Родена от чудо, Искрата на вечното проявление на Господа се проявява в мен, когато Благата вест озарява душата ми.
Призовавам великия Господ да докосне съдбата ми, да насочи моя път в посоката на късмет и благополучие, и седемте Небесни източника да се обединят в сърцето ми, когато Господ ме чуе и благословено чудо да обърне живота ми за нов смисъл, и аз да намеря Жизнена сила, да намеря успех в днешните ми дела, и в бъдещите дела да няма препятствия за мен, защото ръката на Господа ми помага.
Амин.“

След като прочетете молитвата във Вашият живот ще настъпят положителни промени. Ефектът е много силен и винаги работи!Много силна молитва за късмет

на горе