Хороскопът за 3.07.2021 Лъвове бъдете търпеливи днес

Хороскопът за 3.07.2021 Лъвове бъдете търпеливи днес
Астрология

Хороскопът за 3.07.2021 Лъвове бъдете търпеливи днес

Овен

Овенът в съботния ден ще бъде като кибритена клечка, която всеки момент ще се запали. Тази експлозивна нагласа може да предизвика известно напрежение, тъй като ви подтиква да се откъснете от старите модели на поведение. Вероятно е да се появи известно разочарование във вашите чувства и способността ви да споделяте уменията си публично.

Телец

Небето в събота вероятно ще донесе свадливи часове за Телеца. Не се учудвайте ако усетите повишен темперамент и силна нужда от пространство. Това напрежение вероятно ще възникне между изискванията на домашните дела и вашето собствено чувство за независимост, докато се борите с минали и настоящи версии на себе си.

Близнаци

Близнаците днес трябва да внимават с думите и делата си. Особено силна ще бъде интензивността на психичната среда. Този аспект предизвиква силно желание за действие и движение, така че намерете начин да споделите истината си, като внимавате да не причините щета. За изгаряне на силната психична енергия, включете физически упражнения.

Рак

Съботният ден ще се усеща като някакво противоборство при Раците. Променящите се цели ще се сблъскват с грубите таланти, които притежавате. Потърсете сами как в тази ситуация може да се получи израстване.

Лъв

Днешният космически пейзаж, ще изисква от лъвовете да бъдат търпеливи и праволинейни. Ще се сблъскат кариерните ви цели с чувството ви за независимост. Вместо да разбивате на пух и прах тази свада, вижте дали ще извлечете позитиви от това. Бъдете внимателни за здравето си днес. Въздържайте се от рискови дейности и поработете, за да намерите изход и да останете с ума си.

Дева

Девите днес ще са напрегнати умствено. Някои аспекти в това напрежение ще ви окуражат да потърсите свобода от рестриктивните обстоятелства, особено за тези от вас, които планове свързани с образованието или някакви още по-дългосрочни цели. Опитайте се да освободите повече умствено и физическо пространство, иначе ще бъдете подложени на стрес.

Везни

Везните обичат да носят мира със себе си, днес обаче това ще е трудна задача. Някои неразрешими ситуации ще предизвика темпераментни реакции, които ще са в посока повече свобода в интимното пространство. Добре, че е събота и няма да работите, защото ви очаква напрежение в кариерата, така че можете да не вдигате телефона си днес ако е по служебни задължения.

Скорпион

Една обезпокоителна комбинация между Марс и Уран, може да ви подтикне да търсите свобода от задушаващи обстоятелства, но също така може да увеличи възбудата – особено на фронта на връзката. Това е идеалният ден за търсене на физически отдушник, тъй като тази интензивна енергия може да ви накара да се почувствате експлозивно!

Стрелец

Стрелците жадуват за свободата преди всичко. За вас е важно да уважите тази нужда днес. Ако отделите малко време, за да се посветите на интимността, ще бъдете добре посрещнати… Хората около вас ще ви видят нетрадиционно чувствени. Непознати ще започват да се влюбват във вас и да ви ласкаят.

Козирог

Има благоприятен аспект в звездното небе за Козирозите, който започва от днес … Хората, които са около вас, ще ви намерят по-фокусирани върху прагматични неща, (не че не са свикнали), отколкото през последните дни, а начинанията ви, ще ви позволят да направите стъпки напред във вашите професионални възможности!

Водолей

Съботното небе несъмнено е много горещо за Водолея. Този аспект подчертава всяко основно напрежение, съществуващо между вашето семейно минало и настоящата връзка. Какви стари истории от ранното ви възпитание възпрепятстват растежа ви тук и сега? Ще можете да откриете някакъв отговор за себе си.

Риби

Риби, вашата креативност днес е на върха! Опитайте медитация, като намерите време за себе си, за да размислите и да видите какви невероятни идеи могат да се появят в ума ви. Направете го, защото от друга страна стоят стари разочарования, които могат да повлияят негативно на здравето ви. Потърсете физическо разтоварване и се насладете на съботата.

на горе