Молитва към Свети Мина, която помага в най-трудни житейски ситуации

Молитва към Свети Мина, която помага в най-трудни житейски ситуации
Празници

Молитва към Свети Мина, която помага в най-трудни житейски ситуации

Нека тази молитва към Свети Мина бъде ваш верен спътник, помощник и извор на вяра, когато се намирате в трудна житейска ситуация. Свети Мина е пострадал за Христовата вяра по времето на император Максимиан.

Светецът принадлежи към ранга на така наречените свети воини, редом до Св. Георги Победоносец, Св. Димитър Солунски, Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат. Това е един от най-почитаните и обичани светци в Египет, Гърция и Кипър, където в негова чест са наречени множество храмове и манастири.

На 11 Ноември почитаме СВЕТИ МИНА

Чудодейна молитва към Свети Архангел Михаил – пазител на светлината и непобедим воин срещу злото

Молитва към Св. преподобни Иван Рилски Чудотворец

Молитва към св. апостол Тома за здраве и закрила

Молитва към Свети Александър Константинополски

Много силна молитва за здраве към Пресвета Богородица

Силна молитва за изцеление към Св. Пантелеймон

Молитва на Преображение Господне

Много силна молитва за късмет

Силна молитва към Св. великомъченица Марина

Молитва към Свети Мина, която помага в най-трудни моменти

 „БЯХ С ХРИСТОС, СЪМ И ЩЕ БЪДА!“

Молитва към Свети Мина – текст:

„О, велики Свети Мина, който правиш чудеса, приеми тази молитва от мен, твоя недостоен слуга, защото на теб, като истински източник на изцеление и помощ, поверявам спасението си от злото.

Свети, виж моята бедност и злото, което ме заобикаля, раните на тялото и душата ми. Затова ти се моля от сърце, помогни ми с непрестанните си и свети молитви и ме подкрепи, Твоя раб.

Знам, че Ти претърпя ужасни мъки от онези, които не познаваха Христовата любов. Но чрез тези страдания днес Ти носиш просветление и учение за Бога.

Твоите безбройни чудеса, Св. Мина, ме накараха да повярвам, че във всяко добро дело си готов да помогнеш. Сигурен съм, че няма да се отвърнеш от всеки, който дойде при Теб с молба и вяра в сърцето си.

Затова с вяра в сърцето и сълзи на очите, коленича и се моля пред иконата ти, Свети Мина. Моля се на Христа, Божия Син, на този, който Те послуша, укрепен и приет в Небесно Царство.

Нека тази молитва ми помогне и ме спаси от всякакви трудности и неприятности. Моля се и ще продължам да прославям Твоите безмерни дела! В името на Отца и Сина и Светия Дух. Сега и винаги Во Веки Веков, Амин!“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе