Чудодейна молитва към Свети Архангел Михаил – пазител на светлината и непобедим воин срещу злото - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Чудодейна молитва към Свети Архангел Михаил – пазител на светлината и непобедим воин срещу злото

чудодейна молитва към свети архангел Михаил
Празници

Чудодейна молитва към Свети Архангел Михаил – пазител на светлината и непобедим воин срещу злото

Чрез тази чудодейна и силна молитва към св. арх. Михаил той помага на искрено вярващите и на хората с чисти сърца в трудни дни и времена. Тази молитва притежава много мощна сила, особено когато я четете на 8 ноември, денят, в който почитаме архангел Михаил – пазител на светлината, покровител на душите и воин срещу злото. Смята се, че Архангел Михаил е Ангелът-пазител, който бди над България и всички българи по света!

Архангеловден

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЧИСЛА НАОКОЛО? МОЖЕ БИ АНГЕЛИТЕ ВИ „НОСЯТ“ ВАЖНО ПОСЛАНИЕ…

Пълнолуние и лунно затъмнение в едно – време за разрушаване на всичко старо. Основни препоръки и хороскоп за всички знаци

Името Михаил има няколко значения. Най-популярното е “Никой като Бог”! Или казано с други думи означава, че трябва да разберем истината за единството ни с Бог.

Архангел Михаил е преминал през всички нива на вселената, така че той ни защитава навсякъде по земното кълбо. Православните християни се обръщат към този Светец, за да защитят семействата си от злото.

Чудодейна молитва към Свети Архангел Михаил

В съвременният и забързан начин на живот се обръщаме към светците с молитва за помощ, когато имаме тази необходимост. Когато ни е сполетяла беда или някой наш много близък човек. Бог и ангелите винаги помагат! Но за да достигнат нашите молитви до небето и да бъдат „чути“, трябва да се освободим от цялата негативна енергия, която носим в себе си. Трябва да изпълнил душите и сърцата си с любов и светлина.

архангел Михаил

Важни препоръки, чрез които молитвите ни със сигурност ще стигнат до сетивата на небесните покровители.

# На първо място поискайте прошка, може и мислено, от онези, които волно или неволно сте наранили.

# Нека речта ви, която използвате в ежедневието бъде чиста и лишена от груби и обидни епитети.

# Не критикувайте, не хулете, не разпространявайте клюки и слухове.

# Постете, поне седмица преди да се помолите.

Чудодейна и силна молитва към Свети Архангел Михаил – текст:

„Свети и велики Архангеле Божий, Михаиле, водач на ангелите, защитник и пазител на човешкия род! На теб се молим с вяра и любов в сърцата! Бъди непобедима защита и бранител на душите и сърцата ни, като ни пазиш от всички видими и невидими врагове. Надвий над враговете ни и нечестивите мисли!

О, свети арх. Михаиле, днес прославяме твоето име. Защото, ето ние, макар и грешни, пази ни, за да не загинем в нашите беззакония. Помогни ни да се обърнем към Господа и да бъдем осветлени от Него.

Укрепи с Божията благодат нашата слаба воля и желание, помогни ни да се освободим от земни помисли и от плътски желания, увличани. Осветли умовете ни, за да не забравяме за вечният небесен живот, повлечени от тленното и земното.

Помоли пред Бога да прости греховете ни, за да изживеем останалите ни земни дни, не за угода на телата и страстите ни, а за да поправим всичко, зле сторено от нас чрез светите дела на милосърдието.

Свети архангел Михаиле, когато наближи краят на нашият земен живот не ни оставяй, Архангеле Божий, беззащитни против поднебесните духове на злобата, които преграждат пътя на човешката душа към небето. Поеми душите ни и ги проводи до Рая, където няма скърби, ни въздишки, а има живот безкраен.

Слава на Тебе, Архангеле Божий, който, поради силната и чиста любов към нас, благоволи да изпратиш ангелите, за да бъдат нашето спасение. Сега и завинаги Во Веки Веков! Амин!“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица