Пълнолуние и лунно затъмнение в едно – време за разрушаване на всичко старо. Основни препоръки и хороскоп за всички знаци

пълнолуние и лунно затъмнение 8 ноември 2022
Астрология Интересно

Пълнолуние и лунно затъмнение в едно – време за разрушаване на всичко старо. Основни препоръки и хороскоп за всички знаци

Пълнолуние и лунно затъмнение в едно. Предстои ни ноемврийска „Кървава луна“. Луната е отговорна за подсъзнанието, чувствата и емоциите, така че всичките ви мисли могат да се материализират по време на лунно затъмнение. Този ефект ще продължи като ехо до шест месеца след явлението. Мистичното събитие с космически характер ще наблюдаваме този вторник, на 8 ноември 2022. На 8 ноември ще има, както лунно затъмнение, така и пълнолуние.

Това означава, че хората буквално ще кипят от енергия. Пълнолунието и още повече лунното затъмнение влияят силно на човешкото подсъзнание, състоянието на ума и емоциите.

Седмичен хороскоп 7-13 ноември 2022

Късмет и успех през седмицата от 7 до 13 ноември за 3 зодии

3 индийски мудри за здраве и благополучие

Как да обичаме себе си?

Хвощът е безценен при камъни в бъбреците

пълнолуние и лунно затъмнение 8 ноември
Pixabay

Пълнолуние и лунно затъмнение в едно, Кървава луна на 8 ноември 2022

Оста Скорпион-Телец подбужда към употребата на власт, относно някои житейски и светски въпроси. Скорпионът ще има способността да надниква в подтекста на проблемите, за да разбере дълбоко как да използва силата, която е събрал от това планетарно събитие. Този знак не се страхува да се задълбочи в езотерични практики, ако това ще помогне да постигане най-големите си цели.

Пълнолуние и лунно затъмнение: Какво трябва да знаете за този ден.

Слънцето е въплъщение на чистата енергия на живота, слънцето е живот. Докато луната отразява слънчевата светлина и следователно влияе на настроението ни, тласка ни към интроспекция. Влиянието на луната върху нас е като люлка, която се люлее в различни посоки.

Астролозите назоваха какво ще ви помогне, за да се избегне негативността по време на силното явление. Те съветват да се намери време за духовни практики – йога, медитация, молитви.

Не отказвайте безкористна помощ, ако някой има нужда.

Трябва да сте по-внимателни с всяка получена информация в този момент, да включвате логическо мислене и да не се поддавате на провокации.

Не се препоръчва да извършвате прекомерна физическа активност.

Лунното затъмнение е добър момент да промените съдбата се, най-добрият период да започнете да работите върху вътрешния си свят.

За креативните хора това е подходящият момент да създадат нещо ново, специално и необичайно. По това време в душата, съзнанието и въображението се отварят портали към тайни знания и учения, които оказват силно въздействие върху творческите натури.

пълнолуние и лунно затъмнение
Pixabay

Пълнолуние и лунно затъмнение: Как това мистично явление ще се отрази на всяка зодия?

Зодия Овен

Лунното затъмнение засяга 1-ви и 7-ми дом на вашия знак. Бъдете внимателни в областта на здравето и активната дейност. Ако искате да избегнете конфликти, по-добре е да не провеждате важни преговори или срещи. Това е неподходящо време за нови запознанства, ако все пак срещнете някого, тогава бъдете готови да преминете през кармични уроци. Сферата на взаимоотношенията и личния живот е провокирана от силните енергии!

Зодия Телец

През този период враговете и конкурентите могат да станат по-активни. Тук влиза в сила правилото „Предупреденият е предварително въоръжен“. Помислете колко много бихте искали да се потопите в сферата на подреждане на отношенията. Готови ли сте да се борите за лидерство, влизайки в конфликт с колеги? Възможни са непредвидими разходи. Не вземайте назаем!

Зодия Близнаци

Пълното лунно затъмнение ще засегне сферата на приятелските отношения. Възможно е да разберете за интрига, заформяна от някого, на когото сте се доверили и сте смятали за свой близък човек. Пазете се от финансови проблеми. Посветете време на екипната работа. Насочете енергията си към работа в екип за постигане на общи цели.

Зодия Рак                                                

Ако, пчелите работнички продължават да създават интриги, вие ще се катерите по стълбата на успеха по-уверено от всякога. Вие, Раци, трябва да обедините войските и да ги държите в баланс, докато висшето ръководство губи ума си от вашите завидни постижения. Комбинацията от тези лунни енергии ще ви повлияят особено силно. Запомнете това, лунни деца!

Зодия Лъв

За вас пълнолунието и лунното затъмнение ще се проведе по оста на 3-ти и 9-ти дом. А това означава, че ще бъдат засегнати сферата на комуникацията, пътуванията, командировките и транспорта. Мотото на това затъмнение за вас е „Всичко тайно става явно!“. Минали тайни може да излязат на повърхността. Възможни са малки недоразумения с съседи или колеги. Подходящо време за учене. Бъдете внимателни, когато подписвате документи.

Зодия Дева

Бъдете внимателни с всичко, което се отнася до материалната сфера и бизнеса. Не давайте пари назаем на никого, но е напълно възможно да изплатите дългове на лунно затъмнение. Можете да се потопите във философски размисли за живота и смъртта, да надценявате приоритетите. Следете внимателно диетата си. Алкохолът е противопоказен! Добро време за саморазвитие. Подсъзнанието може да се раздвижи и да предизвика объркване в ума ви.

Пълнолуние и лунно затъмнение в едно – време за разрушаване на всичко старо. Основни препоръки и хороскоп за всички знаци
Pixabay

Зодия Везни

Вие ставате пазител на тайни за следващите шест месеца. Внимавайте как общувате в семейството, с партньора си, с околните. Може би е дошло времето да се справите с дългогодишните конфликти, за да „разплетете Гордиевия възел“. Ако почувствате силата в себе си, действайте, но не забравяйте, че ще бъде невъзможно да върнете разрушеното. Изведнъж може да се появят хора от вашето минало, с които сте отношения.

Зодия Скорпион

Предстоят светли и благоприятни дни. Трябва да се пазите от спорове в работата. Основният съвет на астролозите: „Върви по-тихо – ще продължиш напред.“ Склонни сте първо да бързате и да задавате въпроси, но на по-късен етап това няма да помага. Забавете темпото и помолете някои доверени приятели за съвет, за да ви помогнат. Лунното затъмнение на 8 ноември ще ви изправи пред неочаквани емоционални сътресения.

Зодия Стрелец

В този ден ви е забранено да рискувате пари: да играете в казино, да инвестирате в непроверени проекти. Възможно е очите ви да се отворят за хора, които сте смятали за свои близки другари. Препоръчва се изучаване на практики за саморазвитие. Бъдете много внимателни, когато общувате с децата си. Лунното затъмнение ви прави по-наясно с вашите емоционални и духовни нужди, така че се подгответе за нови начала.

Зодия Козирог

Козирози, лунното затъмнение на 8 ноември ви е подготвило малко изпитание. В този ден ще трябва да понесете удара едновременно от две посоки – в личните отношения и в работата! Предполага се, че една от тези зони ще излезе извън контрол, което автоматично ще причини проблеми в другата област. Тоест ще трябва наистина да се напрегнете, за да разберете и овладеете тази трудна ситуация.

Зодия Водолей

Трябва да внимавате какво и на кого казвате, никога не трябва да предавате. По време на затъмнението може да изпитвате необходимост от допълнително обучение. Вслушайте се в тези мисли! Преди да подпишете какъвто и да е документ, проверете го многократно. Пълното лунно затъмнение ще изведе наяве всеки човек или контакт, които застрашават вашата стабилност, принуждавайки ви да промените позицията си.

Зодия Риби

Всеки физически или интелектуален метод за разширяване на кръгозора – пътуване или нова житейска философия – ще бъде във фокуса на вашето внимание в този ден. Пълнолунието и лунното затъмнение на 8 ноември ви насърчават да станете по-спонтанни и свободомислещи, по-смели в преминаването на ограниченията. Но това може да засегне чувствителни, а на моменти, болезнени теми.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе