Месечен хороскоп за февруари 2023 – всички знаци на зодиака

месечен хороскоп за февруари 2023
Астрология

Месечен хороскоп за февруари 2023 – всички знаци на зодиака

Месечен хороскоп за февруари 2023: Според астрологичните прогнози февруари ще започне доста добре за всички нас. Чудесен момент за стартиране на ново начинание, свързано с технологиите. Фазите на луната ще ви помогнат да създадете нови приятелства или други социални връзки, които ще бъдат изключително полезни.

От емоционална гледна точка се очакват добри новини. Въпреки това, в някои случаи може да сте готови да прекратите романса, ако не плени веднага сърцето ви. Въпреки това вие ще бъдете сигурни в това, което правите.

Месечен хороскоп за февруари 2023: Очаквайте изненади в някои области на живота. Може да са от финансово или образователно естествено. Така или иначе ще имате доста поводи за наздравици.

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Топ 5 най-желани туристически дестинации в Европа

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Преподобна Стойна, българката стискала жарава с голи ръце, лекувала безнадеждно болни

Рупите, вихър от космически енергии

Ванга, мъдрият „глас“, който ни завеща, че злото ще бъде победено само с добро

Роженски манастир, „Храна“ за душата

Много силна молитва за здраве към Пресвета Богородица

Рилски манастир „Свети Иван Рилски“ – стотици години пазител на вяра, духовност, знание, чудеса…

Молитва към Св. преподобни Иван Рилски Чудотворец

Месечен хороскоп за февруари 2023 – всички знаци на зодиака

Месечен хороскоп за февруари 2023 – зодия Овен

месечен хороскоп за февруари 2023

Време е да сбъднете нова мечта! Още на 1 февруари ще бъдете изпълни с енергия, за да реализирате един от най-големите си стремежи. Най-накрая ще можете да продължите безпрепятствено напред в начинанията си в кариерата и бизнеса.

Според месечен хороскоп за февруари 2023, вашият романтичен квадрант също е подчертан, благодарение на лунната фаза, което може да бъде много вълнуващо за вас по отношение на любовните въпроси. Може да осъзнаете, че сте се влюбили дълбоко в някого или вие и вашият партньор може да решите, че сега е моментът да опитате нещо ново. Ако преживявате трудни моменти на любовния фронт, това може да е повратна точка. Каквото и да се случи, слушайте сърцето си.

Независимо от романтиката, неочаквана финансова възможност може да попадне право в ръцете ви. Скритият благодетел може да дойде да ви спаси точно, когато имате най-голяма нужда!

Ключови теми за зодия Овен през февруари 2023: мечти, приятелство, технологии, кариера, романтика, деца, творчество, финансови печалби.

Месечен хороскоп за февруари 2023 – зодия Телец

месечен хороскоп за февруари 2023

Вашият професионален живот може да бъде доста натоварен, дори няма да посмеете да си помислите за почивка. Новолунието подчертава това, което го прави подходящ момент за започване на ново професионално начинание. Това може да се отнася до бизнес възможност, нова кариерна цел или желание за повишение.

Пълнолунието през февруари ще озари вътрешния ви свят. Можете да изпитате голяма радост чрез емоционалната връзка, която имате със семейството и близките. Някой от вашите роднини може да ви съобщи наистина страхотна новина!

Според месечен хороскоп за февруари 2023, вашият любовен живот също ще получи вълнуващ силен енергиен тласък. Юпитер разширява желанието ви да изразите себе си по най-уникалния начин. В този ден можете да получите голяма награда просто за това, че сте себе си – може би една голяма мечта за всеки човек ще се сбъдне.

Ключови теми за Телец през февруари 2023: кариера, повишение, чест, награди, авторитет, бизнес, образование, семейство и родство, потенциал в недвижимите имоти, голям късмет, неочаквано богатство, личностно израстване.

Месечен хороскоп за февруари 2023 – зодия Близнаци

месечен хороскоп за февруари 2023

Ученето на нови неща е планетарно насърчавано в началото на този месец февруари. Мислите ли да се върнете към старото си хоби, което изоставихте? Без значение в какво искате да се задълбочите, новолунието ще насърчи някои или всички ваши идеи. Планетата Меркурий ще ви въздейства за по-нататъшна подкрепа на всяко от вашите образователни начинания. Като черешката на тортата, пълнолунието ще е свързано, главно, с усещане за удовлетворение в красивия ви ум.

Трябва да се отбележи, че на 17 февруари се очаква голямо развитие в кариерата. Може внезапно да ви бъде направено признание за положените усилия или награда. Много е вероятно да станете известни с това, което правите. Вашият любовен живот изглежда толкова възхитителен и трябва да остане дълбок и трансформиращ през февруари 2023 г. Венера, Марс и Плутон, движещи се през вашия интимен сектор, ще спомогнат в това.

Ключови теми за зодия Близнаци през февруари 2023: образование, наставничество, учене, работа в мрежови екип, публикации, международни начинания, професионални постижения, интимност.

Месечен хороскоп за февруари 2023 – зодия Рак

Месечен хороскоп за февруари 2023 – всички знаци на зодиака

Паричните благословии ще се излеят върху вас през този месец. Вероятно ще бъдете уверени и вдъхновени да вземете ново инвестиционно решение, което ще се изплаща добре, или да наемете финансов съветник, опитен счетоводител, който да ви помогне да подобрите финансовото си състояние.

Меркурий ще бъде във вашия партньорски квадрант и ще насочи към вашата ресурсна, позволявайки на вас и вашия партньор да вземате финансови решения заедно безпроблемно.

Около средата на месеца очаквайте по-окуражаващи новини за паричните потоци. Ако в този момент изпитвате някакво безпокойство относно парите, то трябва да се уталожи много скоро.

Очаквайте страстта и вълнението да управляват любовния ви живот! Настоящото или потенциално харесване може да ви накара да се почувствате обичани, ценени и изключително желани. Какво повече бихте искали?

Ключови теми за зодия Рак през февруари 2023: инвестиции, данъци, кредит, наследство, такси, комисионни, задължения, любов, чувственост.

Месечен хороскоп за февруари 2023 – зодия Лъв

Месечен хороскоп за февруари 2023 – всички знаци на зодиака

Ангажиментът е ключов през настоящия месец февруари! Новолунието е свързано с безкористността. Това може да бъде свързано, дори с романтично, бизнес или дори платонично партньорство. Каквото и да е, вероятно сериозно мислите да обедините усилията си с някого в дългосрочен план. Независимо, дали искате или не да го направите по традиционния начин, вашата лоялност все още е на ниво. Сега е идеалният момент да теглите чертата и да официализирате всяка връзка! Сътрудничеството през този период ще бъде благоприятно.

Според месечен хороскоп за февруари 2023, Пълнолунието през февруари наистина може да ви накара да държите сърцето си в юмрук. Сега ще почувствате всичко с отворено сърце, включително и любовта. Бъдете отворени, експериментирайте, и светът около вас ще забележи вашето детско, забавно и спонтанно поведение да блести, дори по-ярко от звездите. Животът ви ще продължава да се подобрява.

Ключови теми за зодия Лъв през февруари 2023: любов, бизнес партньори, клиенти, брак, годеж, изключителност, вярност, игривост, спонтанност, кариерно израстване.

Месечен хороскоп за февруари 2023 – зодия Дева

Месечен хороскоп за февруари 2023 – всички знаци на зодиака

Перспективите за кариерно развитие ще са особено забележими и реални през февруари 2023. Новолунието ще благоприятства вашата сфера на работа и здраве. Тази силна енергия може да ви помогне да си намерите чисто нова работа, ако искате да я смените, така че не забравяйте да изпратите автобиографията си – и насрочете интервюто си, колкото е възможно по-скоро. Всъщност, можете да получите предложение за работа около 4 февруари, защото телата на небесната карта ще ви облагодетелстват в този ден.

Според месечен хороскоп за февруари 2023, сърцето ви е също толкова важно, колкото и физическото ви тяло и ще си спомните това по време на прегръдката между вас и любимия ви човек. Ще бъде прекрасен ден за романтика. Независимо, дали сте в сериозна връзка или не, това е единственият начин да уловите прехвърчащите искри. Ако сте двойка, може да получите неочаквана изненада от партньора си.

Ключови теми за зодия Дева през февруари 2023: работа, здраве, колеги, рутина, навици, срещи, любовни отношения.

Звездно послание за 2023 към всеки знак от Зодиака

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

Месечен хороскоп за февруари 2023 – зодия Везни

Месечен хороскоп за февруари 2023 – всички знаци на зодиака

Според месечен хороскоп за февруари 2023, вашата единствена истинска любов може да е на път да се срещнете. През този месец шансовете са много високи да срещнете човека, който ще спечели сърцето ви. Ако вече имате връзка, вероятно сте готови да обсъдите възможността да преминете на нов етап на развитие. От друга страна, вниманието ви може да е по-насочено към започване на творческо начинание, което наистина ви харесва.

Ключови теми за зодия Везни през февруари 2023: срещи, любов, щастие, радост, творчество, деца, възможности за придобиване на имоти, семейни събирания, клубове, събития.

Месечен хороскоп за февруари 2023 – зодия Скорпион

Месечен хороскоп за февруари 2023 – всички знаци на зодиака

Скорпиони, през месец февруари 2023 ви очаква ново начало, което освен нова, ще бъде и много силно. Новолунието може да доведе до нещо ново и прекрасно. Това може да стане по много начини. За някои може да е време да си потърсят нов апартамент или да си купят къща. За други това може да е просто промяна на местожителството. А при някои може да е свързано и с новината, която чувате от роднина – така че внимавайте! Може да бъде и нещо не толкова глобално, но все пак значимо, например ранно пролетно почистване или освобождаване от всичко старо.

Това не е единственото полезно астрологично събитие този месец февруари. Очаква ви положителна промяна в почти всички въпроси свързани с комуникацията. Договорите ще са добре дошли и най-накрая ще можете да вземате решения, без да се съмнявате.

И накрая, пълнолунието ще привлече вниманието ви към кариерата. Можете да се окажете в центъра на важни събития, привличайки вниманието към професионално събитие. Очаква ви голямо признание. Буквално, ще се къпете в слава!

Ключови теми за Скорпион през февруари 2023: семейство, възможности, роднини, творчество, преподаване, учене, договори, комуникация, професия, слава, кариера.

Месечен хороскоп за февруари 2023 – зодия Стрелец

Месечен хороскоп за февруари 2023 – всички знаци на зодиака

Вдъхновението за страхотен комуникационен проект може да ви осени всеки момент през февруари. По време на новолунието ще сте готови да започнете да пишете роман, да изнесете лекция, в която сте отлични или дори да започнете свой собствен проект, като цяло, нещо креативно, базирано на вашия опит.

Като цяло до този момент вече сте натрупали достатъчно и реално предимство, ако трябва да уговаряте някакви условия, според месечен хороскоп за февруари 2023.

Романтичните отношения значително ще се подобрят благодарение на планетата на любовта – Венера. През този месец в много отношения ще имате единомислие с партньора.

Възможно е да приключите успешно с плановете за пътуване в чужбина. Много е вероятно да почувствате дълбока връзка с философски или други метафизични занимания, които ви доближават до личната вяра.

Ключови теми за зодия Стрелец през февруари 2023: творчество, преподаване, учене, говорене пред публика, технологии, пътуване, правни въпроси, учебни занимания.

Месечен хороскоп за февруари 2023 – зодия Козирог

Месечен хороскоп за февруари 2023 – всички знаци на зодиака

В началото на месец февруари вероятно ще мислите за финансовата стабилност и сигурност за цялата 2023. Новолунието ще засегне главно материалните въпроси. Можете успешно да приложите строг бюджет, чрез който ще спестите известна сума пари, за да постигнете отдавна поставена цел – в крайна сметка трябва да започнете отнякъде!

Ако вие и вашият партньор имате проблеми с общуването или не можете да вземете съвместно решение, можете да оправите нещата бързо. Положителните вибрации ще продължават до 16 февруари. Във всеки един момент бъдете подготвени за горещи интимни преживявания и страстни удоволствия!

Ключови теми за Козирог през февруари 2023: пари, бюджет, приходи, разходи, финансова сигурност, договори, недоразумения, чувственост, интимност.

Месечен хороскоп за февруари 2023 – зодия Водолей

Месечен хороскоп за февруари 2023 – всички знаци на зодиака

Някои объркващи събития може най-накрая да започнат да придобиват смисъл, именно през този месец февруари. Според месечен хороскоп за февруари 2023, ще имате силите и смелостта сте да поемете радикална отговорност за посоката, в която ще насочите живота си. Това е чудесна възможност да запишете всяка своя лична цел, която може да ви помогне да постигнете желаното самоусъвършенстване. През този месец, Водолеи, почти всичко ще ви върви, точно като по вода.

Пълнолунието ще засегне главно вашия партньорски сектор. Можете да задълбочите ангажименти с някого през това време. Това може да означава всичко – от изключително запознанства до годеж или сключване на брачен съюз.

Небесните тела ще ви облагодетелстват, за да ви помогнат във финансовия сектор, семейство или недвижими имоти. Може да откриете, че някой имот или друг семеен бизнес може да ви донесе много пари. Има голяма вероятност някой от членовете на фамилията да ви поднесе голям подарък.

Ключови теми за зодия Водолей през февруари 2023: ново начало, лични цели, намерения, взаимоотношения, ангажименти, финансов успех, семейни благословии.

Месечен хороскоп за февруари 2023 – зодия Риби

Месечен хороскоп за февруари 2023 – всички знаци на зодиака

Тихо, спокойно време ви очаква още в началото на февруари. Всичко ще бъде в реда на нещата. Новолунието ще насърчава всяко желание за почивка. Помислете, дали да изключите джаджите и да подишате свободно известно време, без да се разсейвате от съвременния модерен свят – това може да бъде невероятно релаксиращо, дори и възнаграждаващо!

Според месечен хороскоп за февруари 2023, всяко недоразумение между вас и приятел може да бъде окончателно разрешено веднага щом Меркурий засегне вашия сектор на приятелството. Ако сте във връзка, вие и вашият любим може да започнете да пренареждате взаимните си стремежи. Не е нужно да споделяте едни и същи мечти, но трябва да се подкрепяте взаимно в тях.

Внезапно може да почувствате, че е време да напуснете настоящата работа и да намерите нещо, което изразява вашата творческа страна и каузата, която ви харесва. Това допълнително се насърчава, когато силно небесно тяло ще премине през вашия знак. Може да чуете неочаквани новини за чудесна възможност.

Ключови теми за зодия Риби през февруари 2023: почивка, възстановяване, умствено освежаване, интуиция, състрадание, работа, здраве, подновяване на приятелства.

МИСТЕРИЯ! Градът на боговете Ангкор в Камбоджа, градежите на тамплиерите в Етиопия и свещените индиански градове са на един паралел

Tagged , ,
на горе