Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!
Добра форма

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Здравейте, мили хора! Реших се! Кога, ако не в началото на една Нова година, когато се раждат новите надежди, желание да започнем начисто и вярата, че ще успеем да постигнем мечтаното! От доста време искам да разкажа, за да помогна. На себе си, за да си повярвам повече, и на хората с наученото и постигнатото през годините в търсене на себе си и по-добро ниво на здраве. Защото, оказа се!? Няма как да имаш добро здраве ако неглижираш и не се научиш да обичаш себе си.

Името ми е Гена Шумова и се учих по трудния начин.

Ако  моят опит и знание могат да подобрят здравето ви, а с това и качеството на живот, мисията ми ще е изпълнена.

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Срещнах информацията за водораслите преди 8 години. „Случайно”, в момент на колебание с какво да продължавам подкрепата на имунитета си. Резултатите от медицинските ми изследвания  показваха, че добавките от аптечната мрежа не ми вършат работа. А аз го усещах и чисто физически. Още 8 години назад ми беше препоръчано животоспасяващо да не допускам срив на имунитета си. Та така, това беше следващото нещо, с което след няколкомесечно колебание реших да продължа да се подкрепям. Безкрайно съм благодарна на Бог за тази среща! С АкваСорс, водораслите от Кламад и продуктите на тази изключително коректна компания, безкомпромисна по отношение на чистотата и качеството на предлаганите от нея суперхрани и добавки.

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Тук имате свободата да решите, че това е поредната реклама и да не продължите да четете. Имате и опцията да научите нещо, което ако не сега, в даден момент ще се окаже полезно и ценно за вас. За сега ще ви предоставя накратко информация за продуктите на АкваСорс и занапред ще ви споделям личния си опит с тях. Ще си говорим и за цената на здравето, за културата на хранене, приоритетите ни и финансовата ни грамотност. Защото с  тази компания имаме възможност да запазим и подобрим здравето си, и да подобрим финансовото си състояние. Всъщност има и трета, да не си дадем шанс, и ще бъде жалко!

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

  Първото и най-важно нещо е, че те са храни, а не лекарства и нямат мигновен ефект.

Тяхната цел не е да подтиснат симптоми, за да се почувстваме по-добре на момента, а да изчистят тялото от натрупаните токсини, да нахранят клетките ни с важните за тях вещества, което отнема повече време и изисква постоянство.

Водораслите АФА са официално признати от европейските здравни органи (EFSA) за суперхрана.

Това означава, че те са изключително богати на хранителни вещества и са ефикасен хранителен източник, който осигурява значителни количества антиоксиданти, витамини и минерали.

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Подобряването на здравето и грижата за силен имунитет е процес.

И този процес зависи от конкретното ниво на здраве на всеки човек. Когато имаме здравословен проблем е важно в какви дози и каква комбинация е най-добра за конкретното състояние. Затова е важно от кого закупувате продуктите, или още по-важно, кой ви е включил в АкваСорс. Човекът, към когото сте включени, е същият който ще ви консултира и помага безрезервно.

Суперхраните и хранителните добавки на АкваСорс могат да се комбинират с лекарства и хомеопатия.

Често пъти при настинка или грип чувам хората да казват „Аз спрях да си пия добавките, защото пия антибиотик и като цяло прекалено много ми идват лекарствата“. Продуктите на АкваСорс не са лекарства, те са храни, които помагат на тялото точно в моменти на отслабен имунитет да се справи по-бързо и по-лесно с причинителя на неразположението.

Усвояват над 95%, за разлика от синтетичните витамини, които се усвояват между 0% и 25%.

Дали си струва да даваме пари за синтетични витамини и добавки , с които май само успокояваме съвестта си, че вършим нещо полезно за себе си!?

Това, мили хора, исках да ви кажа за начало! Ще ви разказвам, наред с информацията за продуктите, как с тяхна помощ животът ми се промени толкова, че от инвалид се превърнах в турист. Как душата ми се освобождава от собствените си ключалки, зад които се криеше с убеждението, че това е съдба. С уважение и обич, съм пред вас с лицето и сърцето си!

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Гена Шумова – независим дистрибутор на AquaSource

Телефон за връзка 0882 00 3263

Разгледайте продуктите на АкваСорс от моя линк:

https://myaquasource.net/distributor/GenaShumova

Запишете се за дистрибутор от моя линк:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе