любовен хороскоп за 22 януари 2023
Астрология

Любовен хороскоп за 17 януари 2023

Любовен хороскоп за 17 януари 2023: Днес имате невероятна възможност да си спомните най-романтичните моменти, точно както, когато сте се запознали с любимия човек. Очаква ви вечер на взаимни спомени и нощ на любов. Ако все още нямате какво да запомните и връзката ви тепърва започва – мечтайте за бъдещето, резултатът ще бъде абсолютно същият – романтична нощ на страст.

17 Януари – Антоновден

Дневен хороскоп за 17 януари 2023

5 причини защо е трудно да сте приятели с този, в когото сте влюбени

Мъж, който иска да е с вас – ще бъде

Една Душа в две тела или какво е усещането да срещнеш другата част от себе си, да срещнеш любовта

Бъдете млада и красива и на 50

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Любовен хороскоп за 17 януари 2023

Любовен хороскоп за 17 януари 2023 Овен

любовен хороскоп за 17 януари 2023

Днес, 17 януари 2023, в отношенията ще проявявате нежност и последователност. Физическият контакт, стабилността и чувството за сигурност са много важни за вас. Чувствата, като правило, се изразяват чрез дела и грижа. Организирайте празник, бъдете романтични, отворете бутилка качествено вино. Хубаво е да се отдадете на спомени за най-добрите моменти от връзката ви. Днес не е ден за спорове и разправии. Ако сте свободни, отидете на културно събитие или се срещнете с приятели, днес имате шанс за обещаващо запознанство.

Любовен хороскоп за 17 януари 2023 Телец

любовен хороскоп за 17 януари 2023

Любовта зарежда и изпълва този знак, създавайки атмосфера на радост и празник. Много от вас може да преживеят промени в личния си живот, но какви ще бъдат те зависи до голяма степен от вас. Опитайте се да не влизате в конфликти и да не устройвате сцени на ревност. По-добре подгответе творчески подарък за вашата сродна душа, напишете стихотворение или песен. Ако не сте във връзка, така имате шанс да срещнете любовта си днес. Затова не се колебайте да отидете на културно събитие, да посетите приятели или ресторант.

Любовен хороскоп за 17 януари 2023 Близнаци

Любовен хороскоп за 17 януари 2023

Представителите на този знак в изграждането на взаимоотношения са възпрепятствани от раздразнителност и прибързана реакция. Любовният хороскоп за днес вещае, че не трябва да реагирате бурно и болезнено на думите от любимия човек, само така ще запазите стабилността в отношенията и ще си доставите удоволствие в края на деня. Звездите ще ви насочват върху какво да работите във връзката, как да избегнете притесненията и тревогите. Необвързаните Близнаци ще разберат какви грешки допускат, как да ги коригират и кога да поемат инициативата.

Любовен хороскоп за 17 януари 2023 Рак

Любовен хороскоп за 17 януари 2023

Днес, 17 януари 2023, Ракът като човек с топло сърце ще се отдаде изцяло на любовта. Той не е от типа, който да крие чувствата си или да страда мълчаливо. Ракът, е човек на действието. Любовният хороскоп за днес ще ви посъветва как да действате, и то във ваш стил, т.е. решително и без бавене. В брака ще бъдете надежден и верен партньор. Романтичен и в същото време решителен, Ракът ще прояви внимание и грижа към партньора си. Той обаче никога няма да приеме пасивна или зависима роля. Защото подобна ситуация често завършва с напрежение.

Любовен хороскоп за 17 януари 2023 Лъв

Любовен хороскоп за 17 януари 2023

Днес е онзи рядък ден, в който можете да се почувствате напълно щастливи от най-простите неща. Да се събудите в прегръдките на любимия човек, да му направите чаша ароматно кафе и да мечтаете заедно за следващия уикенд – това е днешната тайна на щастието. Търсите своята сродна душа? Днес е много лесно да привлечете вниманието на някой, който предизвиква интереса ви: просто му направете изтънчен комплимент или малък романтичен подарък и вашият намек няма да остане незабелязан.

Любовен хороскоп за 17 януари 2023 Дева

Любовен хороскоп за 17 януари 2023

Девите, както винаги, имат страсти, които не е толкова лесно да бъдат овладени и успокоени. Вашата задача е да докажете на любимия човек, че го цените. Не позволявайте на ситуацията да се развива – няма да доведе до нищо добро. Говорете с партньора си за живота за моментите, които ви вълнуват. Защо винаги искате да давате на дамата на сърцето ви повод за ревност? Не бива да правите това, защото с поведението си много я разстройвате. Уверете се, че вашата жена може да ви се довери.

Любовен хороскоп за 17 януари 2023 Везни        

Любовен хороскоп за 17 януари 2023

Днес, според любовен хороскоп за 17 януари 2023, Везните са доста нетърпеливи, включително по въпроси, свързани с връзката. Не бързайте с вземането на решение. Погледнете отблизо човека, който сега е до вас, защото може би той е вашата съдба. Някак си го подценявате, може би. Вашата „гореща кръв“ ви пари, вие сте твърде импулсивни. Не бива да започвате връзка сега, ако не искате тя да се развие в нещо сериозно, в противен случай ще излъжете нечии очаквания.

Любовен хороскоп за 17 януари 2023 Скорпион

Любовен хороскоп за 17 януари 2023

Днес, според любовен хороскоп за 17 януари 2023, трябва да бъдете по-внимателни към съветите, които хората около вас дават, защото заради тях хармонията в отношенията с любимия човек може да бъде нарушена. Звездите препоръчват да не вярвате на клюки и спекулации. Но ще бъде полезно да говорите открито със сродната си душа, особено ако са се натрупали някои въпроси. Благодарение на това ще бъде възможно да се избегнат ненужни мисли, които могат да разрушат силен съюз.

Любовен хороскоп за 17 януари 2023 Стрелец

Любовен хороскоп за 17 януари 2023

Предстои ви много романтичен период. Любовта ще излезе на върха и пеперудите ще започнат да пърхат в стомаха ви. Вашата втора половина ще споделя своите чувства и преживявания и ще изисква реципрочност от вас. Време е да помислите за следващата стъпка във връзката. Можете да продължите да живеете заедно като двойка или да укрепите съюза в гражданско състояние. Но първата стъпка е да разберете себе си, преди да предприемете такава сериозна стъпка.

Любовен хороскоп за 17 януари 2023 Козирог

Любовен хороскоп за 17 януари 2023

Гледната точка на любимият човек ще бъде повече от всякога на мястото си. Опитайте се да запазите спокойствието си. В момента е по-важно да подкрепяте близките, това ще бъде високо оценено. Ще трябва постепенно да разрешите възникнала напрегната ситуация. Между другото, няма да имате затруднения със здравословното състояние на роднините. Както изглежда, най-доброто, което трябва да направите в момента, е да разрешите натрупаните въпроси чрез разговор.

Любовен хороскоп за 17 януари 2023 Водолей

Любовен хороскоп за 17 януари 2023

Днес, 17 януари 2023, ако ви се струва, че вашият любим човек не е внимателен към вас, не бива да му казвате за това. Не се натрапвайте, не усложнявайте и не драматизирайте връзката. Трябва да бъдете спокойни за всичко. По-добре събудете въображението му, станете интересен спътник за него, който има не само красив външен вид, но и прекрасен ум. Не се насилвайте любимият човек за нищо. Ако сте наистина скъпи за него, тогава той ще ви покаже това.

Любовен хороскоп за 17 януари 2023 Риби

Любовен хороскоп за 17 януари 2023

Въпреки дребните разногласия с партньора, човек може да се надява на по-силни семейни отношения. Ще можете да разберете перфектно половинката си, да се настроите на една дължина на вълната. Ако имате някакви недоразумения, тогава просто трябва да седнете и да поговорите за това и всичко ще се разреши от само себе си. Но, ако все-пак останат негодуванието и подценяването, тогава ще бъде възможно да се коригира ситуацията едва на следващия ден.

МИСТЕРИЯ! Градът на боговете Ангкор в Камбоджа, градежите на тамплиерите в Етиопия и свещените индиански градове са на един паралел

Tagged , ,
на горе