Мъж, който иска да е с вас - ще бъде
Психология

Мъж, който иска да е с вас – ще бъде

Мъж, който иска да е с вас – ще бъде, това категорично твърдят психолози. Колко често жените се озадачават над въпроса – „Какво наистина чувства той към мен?, Обича ли ме?, Наистина ли иска да бъде с мен?“.

Но всъщност всичко е толкова просто: ако един мъж иска да бъде с вас, ако той наистина се нуждае и се грижи за вас, тогава той просто ще ви покаже това със своите действия. Много е просто – мъж, който иска да е с вас – ще бъде.

8 типа мъже, с които никога не трябва да излизате

5 стериотипа за мъжете, на които не трябва да вярвате

Когато един мъж ви харесва – 5 признака как да разберете

Не е нужно да се мислите над тези вечни въпроси: „Коя съм аз за него?, Имаме ли бъдеще връзката ми с него?, Той изобщо обича ли ме?“. В крайна сметка, ако постоянно търсите отговори на всички тези въпроси, тогава всичко е очевидно тук – той просто не ви обича. Добре е да го разберете и почувствате това с всички фибри на душата си…

Повярвайте, ако един мъж наистина искрено се интересува от вас, тогава той ще дойде от хиляда километра, само за да ви види и да бъдете заедно. И в същото време, няма никакво значение какво е времето навън, колко време ще отнеме и колко работа има.

Тук има значение само едно – колко много иска да ви види. В края на краищата, до вас той ще си почине и ще натрупа сила. Просто ще се почувства най-щастливият, обичан и толкова необходим за вас. Значи си заслужава да направи всички усилия, такава е мъжката логика.

 

Мъж, който се интересува и иска да бъде близо до конкретна жена – той ще бъде там. Ще се опита да ви чува и вижда възможно най-често, и ще полага много усилия за това. Той ще бъде този, който ще ви търси всеки ден и ще показва чувствата си към вас с действията си.

Няма постоянно да търси някакви извинения защо не се е свързвал с вас седмици наред, къде е изчезнал – всичко това няма да се случи по една проста, но много важна причина: самият той не може да издържи толкова много без вас. Без толкова познатия глас, миризма, топлината на ръцете, нежните устни, задоволяващия секс…

Той ви цени твърде много и се страхува да не ви загуби или да ви обиди по някакъв начин, за да изчезне за дълго време, без никакви причини или обяснения от живота ви.

Запомнете, мъж, който иска да бъде с вас – той просто ще бъде и това е. Той няма да ви „нахрани“ с трохи от вниманието си, колкото да не ви изгуби напълно, а в същото време вие да не се чувствате обичани и щастливи до него.

Не, това определено няма да се случи тук. Вече няма да го има това лепкаво и студено чувство вътре във вас, наречено – „Имам някого, но все още се чувствам сама…“. Затова никога не се задоволявайте с връзка, в която ще се чувствате така, защото заслужавате много повече. Е, най-малкото – да обичате и също да бъдете обичани. Грижете се за себе си и винаги помнете това. Късмет!

Най-новата песен на Шакира, в която напада Жерар Пике, чупи рекорди

Tagged , , ,
на горе