дневен хороскоп за 1 март 2023
Астрология

Дневен хороскоп за 17 януари 2023

Дневен хороскоп за 17 януари 2023: Днес небесните тела ви насърчават да направите нещо необичайно, за да отворите този свят още повече. Космическата активност ви насърчава да надхвърлите нормалните си граници. В момента за вас няма граници и можете да постигнете много висоти, за които дори не сте мечтали. Днес такива качества като търпение и самоконтрол са много ценни. Имате шанс да разрешите някои дългогодишни проблеми, които ви тормозят. Срещите с приятели ще ви бъдат от голяма полза. Страхотен ден да въведете полезни навици в живота си.

17 Януари – Антоновден

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Новата седмица 16.01-22.01 ще донесе изобилие от ЩАСТИЕ на 5 зодии

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

Защо французойките ядат каквото искат и никога не напълняват

Молитва към св. апостол Тома за здраве и закрила

Изменена структура на гръбначния стълб ли е невидимата причина на заболяванията?

6 вълшебни упражнения при изтръпване на ръцете и пръстите

Дневен хороскоп за 17 януари 2023

Дневен хороскоп за 17 януари 2023 Овен

дневен хороскоп за 17 януари 2023

Днес, 17 януари 2023, е време да помислите как да увеличите физическата си активност. Да посещавате фитнес няколко пъти в месеца или да бягате от време на време не е лошо, но ще получите много повече полза и удоволствие, ако съчетаете спорта и свободното време. Изберете какво искате да правите. Има много забавни начини да изгаряте калории и да накарате сърцето си да работи, например танците. И имате достатъчно креативност, за да измислите нещо интересно. Поемете инициативата!

Дневен хороскоп за 17 януари 2023 Телец

дневен хороскоп за 17 януари 2023

Това, че отчаяно искате да излезете и да се забавлявате, не означава, че не можете да сте придирчиви към избора си на забавление. Не се хващайте на първата оферта, която видите – първо се уверете, че новото приключение наистина ви харесва. Вашето време е много ценно, така че не го губете за нищо, само за да сте заети. Ако не можете да намерите идеалния вариант, тогава, в този ден, е по-добре просто да си легнете по-рано.

Дневен хороскоп за 17 януари 2023 Близнаци

Дневен хороскоп за 17 януари 2023

Днес, 17 януари 2023, ако реализирате ново запознанство, то тези нови отношения ще продължат много дълго време, така че във ваш интерес е да покажете максимална искреност от първата секунда на общуването. Може да се изкушите да пренасочите разговора към стандартни неутрални теми, но това не е най-доброто решение в момента. Наистина общувайте с други хора. Ако не положите повече усилия да ги опознаете по-добре, можете ли да очаквате да се опитат да ви разберат?

Дневен хороскоп за 17 януари 2023 Рак

Дневен хороскоп за 17 януари 2023

Неочаквана случка от сутринта ще ви помогне да научите нещо интересно за човек, с когото не се познавате много добре. Запасете се с носни кърпички предварително, защото вашият събеседник може да реагира на случващото се много по-емоционално, отколкото си мислите. Може да не разберете веднага какво да правите в тази ситуация, но ще се радвате да разберете, че този човек не е толкова перфектен, колкото изглеждаше. Днес ще се проявите като силна личност, а всички останали само ще ви се възхищават.

Дневен хороскоп за 17 януари 2023 Лъв                                    

Дневен хороскоп за 17 януари 2023

Днес, 17 януари 2023, не приемайте нищо за чиста монета, само защото някой казва, че е истина, не означава, че е това наистина е така. Вашата щедрост забележимо ви обезсърчава да бъдете скептични, но здравият скептицизъм е естествен, особено днес. В академичния или професионалния живот има нещо интригуващо под повърхността. Това ще събуди любопитството ви, но най-умната тактика е да се концентрирате върху задълженията.

Дневен хороскоп за 17 януари 2023 Дева

Дневен хороскоп за 17 януари 2023

Днес, според дневен хороскоп за 17 януари 2023, вашето добро настроение ще помогне да раздвижите другите, което ще бъде много полезно за тях. Чувствайте се свободни да посочите на хората, че аргументите им са нелогични. Някой друг може да се е наострил за скандал, но знаете, че е много по-мъдро да се съсредоточите върху доброто, а не върху лошото. Колкото повече насърчавате хората около вас, толкова повече те ще искат да си сътрудничат с вас. Така вашата популярност ще остане поне толкова висока, колкото беше, а може би дори ще расте.

Дневен хороскоп за 17 януари 2023 Везни

Дневен хороскоп за 17 януари 2023

Везни, приятели ще ви зарадват с добри новини днес, а вашият любим човек ще покаже най-добрата си страна. Този ден ще протече в позитивна и приятелска атмосфера. Средата и краят на деня ще бъдат най-активни, приливът на творческа енергия ще ви насърчи да предприемете действия. Скоро душата ви ще копнее за промяна. Това не трябва да е глобална актуализация – достатъчно е да пренаредите мебелите или да оживите интериора с някакъв интересен предмет. Справянето с пренапрежението ще позволи равномерно разпределение на силите. Повече от всякога ще имате нужда от подкрепата на семейството и приятелите.

Дневен хороскоп за 17 януари 2023 Скорпион

Дневен хороскоп за 17 януари 2023

Днес някой има нужда от помощ и трябва да се опитате да му я осигурите. Безкористните действия не само ще ви донесат чувство на удовлетворение, но и ще укрепят връзката ви с човека, на когото помагате. Освен това, този човек няма да забрави този добър жест и много скоро ще ви бъде полезен. Опитайте се да се отървете от емоционалните окови, които ограничават вашата индивидуалност. Това ще реши много здравословни проблеми.

Дневен хороскоп за 17 януари 2023 Стрелец

Дневен хороскоп за 17 януари 2023

Имате чувството, че сте на различни вълни с приятелите си, което може да доведе до недоразумения. Едно от тях създава особено напрежение, което ви се струва непоносимо. Комуникацията с човек, който не е уверен в себе си и постоянно чака комплименти, е много уморителна. Затова се опитайте да ограничите максимално контактите с тази личност за известно време и останете сами със себе си. Можете да правите много неща и дори да се забавлявате.

Дневен хороскоп за 17 януари 2023 Козирог

Дневен хороскоп за 17 януари 2023

Днес, 17 януари 2023, дали ви харесва  или не, трябва да признаете, че хората са различни и често мислят и действат по начини, които вие никога не бихте направили. Съсредоточете се върху факта, че светът би бил много по-малко интересен, ако всички в него бяха еднакви във всяко отношение. Ползотворен ден. Ще имате възможност да се справите с това, което не е било възможно преди. Късметът е с вас, възползвайте се от него. Слушайте вътрешния си глас, той ще ви подскаже правилния път.

Дневен хороскоп за 17 януари 2023 Водолей

Дневен хороскоп за 17 януари 2023

Има едно сериозно откритие, което все още не сте направили и има опасност то просто да ви се изплъзне. За да не се случи това, трябва да събудите жаждата си за приключения и да действате по-активно. Това е най-добрият начин да направите живота си още по-интересен. Освен това, приключенският дух е важна част от вашата личност. Следвайте знаците, които ще се появят по пътя ви и не се отказвайте! Ще трябва да се лутате в тъмното, преди да се натъкнете на нещо наистина важно.

Дневен хороскоп за 17 януари 2023 Риби

Дневен хороскоп за 17 януари 2023

Днес, според дневен хороскоп за 17 януари 2023, визията ви за бъдещето ще бъде замъглена от големи очаквания и надежди. Разбира се, необходимо е да мислите позитивно, но сега чувате само това, което искате да чуете, а това е много опасен и хлъзгав път. Свържете желанията си с реалността. Това ще ви помогне да общувате с роднина или приятел. Обективността на този човек ще ви помогне да се върнете в реалния свят. Той изобщо няма да ви развали празника, а само ще ви напомни как стоят нещата в действителност.

Да се сблъскаш с Далай Лама Четиринадесети

Tagged , ,
на горе