седмичен хороскоп 16-22 януари
Астрология

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023: Тази седмица животът няма да се умори да ви поднася една след друга приятни изненади. Много благоприятно време за професионално израстване и саморазвитие. Разгърнете талантите си и нови кариерни перспективи ще се открият пред вас. Едно романтично запознанство има бъдеще, ако не се срамувате и по-често да поемате инициативата в общуването. Ще бликате от оригинални и много полезни идеи.

По отношение на финансите бъдете предпазливи в решенията и ще имате възможност за бързо забогатяване. Периодът е подходящ за реализиране на смели бизнес проекти, както и за бизнес инвестиции. В любовта разчитайте на късмета и не пропускайте щастливите шансове, защото през този период ще има много от тях.

Новата седмица 16.01-22.01 ще донесе изобилие от ЩАСТИЕ на 5 зодии

13 признака, че сте в процес на духовно пробуждане

Топ 5 най-желани туристически дестинации в Европа

Основи на дълголетието, според лечебната система на проф. Неумивакин

17 Януари – Антоновден

18 Януари – Атанасовден

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023 зодия Овен

седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Според прогнозите в седмичен хороскоп 16-22 януари 2023, е много вероятно да изпитвате силно желание да стартирате нещо ново, но трябва да помните, че сега е последният период в много области от живота ви. Ето защо, не бързайте, а спокойно довеждайте започнатите неща до края.

В рамките на тази седмица ще разберете какво ви очаква в близко бъдеще и ще се потопите в бъдещето си с интерес. Каквото и да плени въображението ви през седмицата, ще се окаже жизненоважно и трайно, но може би по-малко положително, отколкото сте си представяли. Може да изглежда, че всичко се случва напълно нелогично, но това ще ви подтикне най-накрая да опитате това, за което отдавна мечтаете.

Този период ще ви радва не само с прекрасни зимни дни. Представителите на знака ще имат интересни идеи, не чакайте нещата да се случват от само себе си, а по-добре действайте по плановете. Тази седмица бизнес партньорите ще са настроени да преговарят и неуморно да ви предлагат изгодни сделки.

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023 зодия Телец

седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 16-22 януари 2023, тези дни ще почувствате особено ясно, че животът ви се забавя и някакъв етап от него е към своя край. Въпреки това, не се поддавайте на униние и умора. Отпуснете се, за да презаредите силите си. Би било хубаво да върнете, ако дължите нещо, без да съжалявате: вещи, пари, задължения. Не бързайте да купувате нещо ново.

В крайна сметка, се очаква през следващата седмица интуицията ви да се засили и ще имате насока какво ви очаква през следващите няколко месеца. Така че, позволете си да мечтаете и не бързайте да обмислите перспективите си. Във всеки случай, каквото и да се случи през тази седмица, ще имате интересно преживяване и нови впечатления.

Не се страхувате от общественото мнение, но тази седмица е препоръчително да се погрижите за репутацията. Някои от колегите ви внезапно ще започнат да ви завиждат на успеха – пазете мислите си в тайна и не се хвалете с постиженията си. За победите ще разказвате на по-късен етап.

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023 зодия Близнаци

седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023: Седмицата може да бъде малко двусмислена. От една страна, приключва определен период в живота ви и вероятно ще трябва да се разделите с много неща и хора. Но, от друга страна, вие сте пълни с идеи и оптимизъм, ще искате да направите нещо веднага. Така че, използвайте запаса си от оптимизъм, за да дадете с радост, с леко сърце на другите хора това, което им дължите, и оставете в миналото това, което няма да отнесете в бъдещето. Обърнете внимание на всичко, което се случва.

Хората ви уважават за вашата безкористност и дружелюбие, но тази седмица се опитайте да изберете внимателно социалните си контакти. Звездите предричат ​​приятни промени в професионалната сфера.

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023 зодия Рак

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Според настоящия седмичен хороскоп 16-22 януари 2023, е необходимо да се обърне внимание на знаците идващи от Вселената, да се прогонят лошите мисли, трезво да се възприема заобикалящата реалност, да се избягват изкушенията. Подредете нещата, помнете на кого дължите нещо и се постарайте да изплатите дълговете. През седмицата е важно да поставите всичко на мястото си.

Няма нужда да се стремите да гледате отвъд хоризонта, да разширявате сферата на влияние или да оставяте нещо за бъдещето. Вземете това, което е под ръка и действайте бавно и задълбочено, живейте „тук и сега“. Добър момент да преминете от думи към дела, от теория към практика и да направите поне нещо реално в името на високите идеали.

Всичко ви върви чудесно тези дни, няма причина за притеснение. Но се опитайте да не действате под влиянието на емоциите и не правете планове, преди да направите нещо. Този период ще бъде богат от страна на пътувания.

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023 зодия Лъв

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 16-22 януари 2023, Вселената ви дава възможност да промените обкръжаващите обстоятелства по такъв начин, че да могат да задоволят всички ваши нужди и желания. Целият свят се отваря пред вас и всичко наоколо изглежда изключително интересно и изпълнено със смисъл.

Вероятно е романтично преживяване, което обаче едва ли ще бъде трайно. Много е трудно да устоите на обещаващи предложения, на пръв поглед. Не бързайте да правите изводи и да вземате решения. Напълно възможно е това да е само изкушение. Не планирайте нищо дългосрочно: всичко, което мислите сега, ще има смисъл напред в бъдещето.

Мразите правилата и ограниченията, но тази седмица ще трябва да направите отстъпки и да се вслушате в мнението на другите хора. Служебните дейности през този период ще ви носят позитив и удоволствие.

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023 зодия Дева

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Според седмичен хороскоп 16-22 януари 2023, се очаква да ви наруши ритъма нещо далечно и абстрактно, но сега е моментът да се погрижите за ближните си, да им покажете, че можете да бъдете щедри и прощаващи, не само на думи. Очаква ви нов етап от живота, който ще започне сега и ще продължи до февруари, така че не пестете сърдечна топлина, за да укрепите отношенията с тези, на които държите, и да си осигурите подкрепата на най-близките си във времена на промяна.

Освен всичко друго, тази седмица ще имате невероятната възможност да събудите артистичния си талант. Инициативата и творческият подход към работата са добре дошли, можете да вдъхновите маси от хора за големи постижения и да получите подкрепа за насърчаване на техните интереси.

Не можете да си представите живота си без трудности и дори сте готови да измисляте проблеми, само и само да ги разрешите. Но тези дни всичко ще бъде почти перфектно.

10 вярвания, които пречат на живота ни

Ниското самочувствие идва от детството. Защо не вярваме в себе си?

Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов

Притча за необикновената сила на вярата

Всичко в живота вибрира с точно определена честота. Как това влияе на нашето съществуване? Има ли случайни неща или всичко е въпрос на избор и вибрации?

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023 зодия Везни

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 16-22 януари 2023, трябва да използвате аналитичните си умения, за да обмислите и сравните всички постижения и неуспехи от изминалата година. Вероятно някои от вашите идеали в момента са в състояние на криза, но засега е важно да не се поддавате на емоциите. Време е да си направите обективна равносметка, да помислите какво друго можете да направите, за да върнете на миналото това, което няма да отнесете в бъдещето.

Най-успешно ще се справите със задачите през настоящата седмица, ако имате някакъв религиозен или друг духовен опит. Ако нямате такъв опит, тогава може би е време да го получите, като се вслушате в това към какво точно се стреми вашата Душа.

Тази седмица няма да има и следа от лекомислието ви. Известно е, че решавате проблеми в работата и се справяте добре с конкурентите. Тези дни ще ви донесат успех в областта на творчеството.

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023 зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Според прогнозите в настоящия седмичен хороскоп 16-22 януари 2023, проявете максимално внимание към делата от предходните четири месеца. Възможно е бизнесът, с който сте най-заети сега, да е краткотраен и ако е така, тогава вероятно вече знаете за него. Затова си струва да се обърнете към минал опит и проекти, които са започнати от дълго време, но отложени за неопределено време.

И все пак, сега е важно да проявите максимални способности, за да се покажете от най-добрата си страна. По един или друг начин, това ще се окаже важно за вашето бъдеще. Добро време за работа с чужденци, сътрудничество с големи международни компании. Социалната активност ще бъде ефективна, докато е необходимо дипломатично разрешаване на проблеми и отстраняване на противоречията.

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023 зодия Стрелец

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Настоящият седмичен хороскоп 16-22 януари 2023, предвещава, че тази седмица е време за финализиране на най-важните неща и в същото време да действате към бъдещите проекти. Не бива да се притеснявате от несигурността, вече знаете какво трябва да направите за да приключите започнатото, но все още не знаете какво предстои.

Отпуснете се и нека интуицията да ви насочи как да разрешите проблемните ситуации. Давайте, без да съжалявате, всичко, което можете да дадете на другите хора. Бъдете мъдри и снизходителни, дайте си възможност да мечтаете и да се отпуснете. Никакви нововъведения няма да пуснат корени, ако бъдат инициирани в този момент. Бъдете подготвени за неочаквани промени в плановете.

Тази седмица ще бъде наситена и забавна. Така че, съберете сили и тръгнете на път. Шефът ще ви затрупа с командировки – ето ви дългоочаквания шанс да покажете талантите си. В същото време можете да изградите доста полезни връзки.

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023 зодия Козирог

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Според седмичен хороскоп 16-22 януари 2023, ще почувствате, че можете да промените нещо кардинално в живота ви. Времето за това, обаче не е съвсем настъпило. Отложете всички важни неща за по-подходящи дни. Можете внимателно да планирате, претегляте и изчислявате всичко. Но да се предприемат реални действия, сега трябва да се внимава.

Още един етап от живота ви е към своя край. Това е седмица на спокойствие, стабилност, стремеж към разбирателство. Възползвайте се от този период, за да подобрите здравето си. Опитайте се да се отпуснете, да се заредите с енергия, да прегледате диетата и ежедневието си. Освободете се от ненужните неща и тревожните мисли.

Основното нещо, е да се отървете от недоверието и да бъдете отворени за комуникации. Ще реализирате много нови запознанства и срещи. Още в началото на седмицата финансовото състояние забележимо ще се подобри.

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023 зодия Водолей

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Според седмичен хороскоп 16-22 януари 2023, вие ще сте като извор на нови планове и оригинални идеи. Изпълнени сте с оптимизъм и сте готови на големи дела. Седмицата не предвещава големи промени в живота, но обещава да станете интересен и романтичен човек. Възможни са интересни перспективи и нови запознанства.

Възможно е да се възобновят връзки с бивши любовни партньори. Спомените ще ви завладеят, така че ще трябва да решите какво да оставите и какво да вземете със себе си. Този период е добър и за хората с творчески професии – време на силна интуиция е и интересни прозрения. Можете да черпите вдъхновение от музика, картини и срещи с духовно развит човек.

Обичате да носите радост на хората. Но тази седмица трябва да се погрижите за вашата персона – кариерната стълбица е свободна, така че качвайте смело, докато можете.

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023 зодия Риби

Седмичен хороскоп 16-22 януари 2023

Според седмичен хороскоп 16-22 януари 2023, планетарните влияния са силни и положителни, така че си струва да се възползвате максимално от потенциала на този период. Почти всичко ще върви, но, разбира се, не от само себе си. Трябва да определите вектора и да предприемете правилните действия. За да избегнете загубата на ресурси, не отлагайте за по-късно това, което можете да направите днес.

Използвайте това време максимално – ще успеете да постигнете много. Периодът е подходящ за активни действия, мащабна работа и изобщо всичко, което ще ви помогне да се докажете и да стигнете до центъра. Много внимателно стъпвайте, всяка дума трябва да се обмисля, трябва да имате готов план „Б“ за действие при форсмажорни обстоятелства.

Вие сте мъдри и търпеливи и тези качества са добре дошли тази седмица. Тези дни ще имате много възможности и шансове, най-важното е да не пренебрегвате интуицията си и постоянно да слушате мнението на околните.

Пилешка супа – „мехлем“ за стомаха, ползи за здравето, основни трикове за вкуса + рецепта на готвача

Вкусни хапки от свинско месо върху „канапе“ от пухкаво картофено пюре

Месо, гъбки, кисели краставички, маслини, вино… Прекрасно и богато на вкус ястие с месо

Салата с пилешко и портокал за вашата празнична трапеза

Салата във вид на торта

Салата Маргаритка – рецепта

Tagged , ,
на горе