Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

как зодиите реагират на шегите
Астрология

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор? Искате ли да се пошегувате? Как различните зодии реагират на шегите?

Вероятно всеки е срещал по пътя си човек, който е толкова „стегнат“, че изобщо не разбира от шега. Рисковано е да се шегувате с такива хора, защото рискувате да попаднете на непредсказуема ответна реакция. За да не останете шокирани или дълбоко обидени, вижте как зодиите реагират на шегите и кои от тях са родени шегаджии и истински комици.

Кои зодии искрят от магнетизъм

Кои зодии са родени да променят света?

Класация от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане?

Зодиите, които ще намерят ИСТИНСКА ЛЮБОВ през 2023 г.

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

Коя зодия се целува най-дълго и сладострастно?

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Флиртът им е в кръвта: Трите най-големи съблазнителки, според зодията

Мъжете от тези зодии правят и немислимото, за да не загубят любимото си момиче

Вижте как зодиите реагират на шегите и кои от тях имат добре развито чувство за хумор?

Както знаете има и такива хора, които обожават да се шегуват с останалите, а на моменти си позволяват „тънко“ да иронизират, докато в същото време нямат способността да „носят“ на чуждите шеги. Но има и такива, които много добре умеят да се контролират и да балансират в такива ситуации, т.е. хем търпят на майтап, хем знаят как да се шегуват от сърце.

Как зодиите реагират на шегите и вижте в коя категория попадате вие.

Как зодиите реагират на шегите – зодия Овен

как зодиите реагират на шегите

Принципно хората от тази зодия гледат на нещата много сериозно и отговорно, но перфектно знаят как да се забавляват. Защото повечето от родените под този знак по природа имат забележително чувство за хумор. Овните имат чувство за самоирония. Затова не се притесняват да се смеят, както на себе си, така и да подразнят другите. Тяхна отличителна черта е да разказват вицове, смеейки се така, че „заразяват“ всички наоколо. Забавно е, а в центъра на това стои Овенът с прекрасното си чувство за хумор.

Как зодиите реагират на шегите – зодия Телец

как зодиите реагират на шегите

Представителите на тази зодия са доста придирчиви хора. Те не харесват всички видове начини на шегуване, правени от другите. Телците с по-слабо изразено чувство за хумор реагират по различен начин на шегите, в зависимост кой стои срещу тях. Никак не приемат откровените подигравки на тема лични отношения, семейство и различни лични проблеми. Предпочитат кратки и забавни истории. Те ще се смеят от сърце, но само, ако са в добро настроение. В противен случай, никак не е препоръчително да се шегувате с този конкретен човек.

Как зодиите реагират на шегите – зодия Близнаци

как зодиите реагират на шегите

Хората родени под влиянието на този знак са родени комици, шегаджии, а на моменти и палавници. Те могат да се заливат от смях на собствените си действия, това много често дразни другите, защото мислят, че този смях е неискрен. Понякога Близнаците изразяват забавлението си твърде шумно и емоционално, т.е. не винаги могат да се контролират и губят чувство за такт. За представителите на този знак няма нищо срамно в това да се пошегуват и на някой друг човек. Те възприемат добре хумора и със сигурност ще запишат поредния виц, за да не го забравят.

Как зодиите реагират на шегите – зодия Рак

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

Ракът е истински ценител, цар на забавленията и шумните купони. Но в същото време, заради безмерната му чувствителност, някои видове шеги му правят силно впечатление. До степен, че започва да анализира, дали не прекаляват с шегите по негов адрес. Много по-лесно е да зарадвате представител на тази зодия, с малък и незначителен подарък и добра шега. Бъдете внимателни, защото майтапи в стил ругатни, брутални шеги и черен хумор – могат да отблъснат далеч от вас този, иначе забавен, смеещ се от сърце, човек.

Как зодиите реагират на шегите – зодия Лъв

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

По природа, Лъвовете са дарени с безупречно чувство за хумор. Дори, когато са ядосани и им идва да изреват мощно, тези добродушни създания ще се пошегуват, ще се усмихнат подобаващо, а освен това ще разсмеят и присъстващите. Лъвовете с удоволствие слушат шегите на другите и бързо разбират целта им. Тези представители на знака много обичат да бъдат забавлявани.

Как зодиите реагират на шегите – зодия Дева

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

Чувството за хумор на Девите не е най-силното им качество. Но не може да се твърди, че те са напълно лишени от чувство за хумор. Напротив, в подходяща компания много обичат забавни сцени, свързани с животинския свят или децата. Поради свенливата си природа, тези хора изпитват доза срам да присъстват в компания, където се разказват мръсни вицове или неприлични истории. Често Девите се объркват и неправилно си дефинират шегите на другите. Но обожават да разказват вицове (не мръсни). Толкова са добри в това, че един и същи анекдот ще го разкажат по различни начини, а у слушателите се създава чувство, че сякаш за първи път го чуват.

Как зодиите реагират на шегите – зодия Везни

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

Много от вас, сякаш се притесняват или не могат да уловят подходящия момент, в който да се пошегуват. Нещо ви смущава, ако някои от компанията ви помоли да разкажете виц или друга смешна история. Везните веднага изпитват дискомфорт, поради което се спъват буквално на всяка дума. Въпреки това, много хора, родени под този знак, имат добро чувство за хумор, т.е. разбират от майтап и умеят да се забавляват.

Как зодиите реагират на шегите – зодия Скорпион

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

Чувството за хумор на Скорпионите не е лесно за разгадаване, така че е трудно за околните да ги разберат. Не знаете кога се шегуват и кога са сериозни. До известна степен така привличат вниманието върху себе си. Скорпионът не търпи коментари по отношение на външния му вид, качества или способности. Родените под този знак са способни открито да иронизират друг човек, за да му дадат урок, ако си е позволил да го излъже. Ако шегата е нецензурна или хуморът е черен, това също би им се харесало. Ако не, той ще реагира в зависимост от това как се държи с вас. Интересни хора са…

Как зодиите реагират на шегите – зодия Стрелец

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

Под този знак се раждат най-щастливите, най-забавните и най-широко скроените хора, които имат завидно чувство за хумор. През повечето време Стрелците са спокойни и веселяци. Те могат да се смеят по еднакъв начин, както на другите, така и на себе си. Доста е трудно да ги обидите, защото тези хора рядко приемат въпросите и коментарите сериозно. Ще продължат да ви забавляват, докато не ви съборят от стола от смях. С тях наистина ще „плачете“ от забавление.

Как зодиите реагират на шегите – зодия Козирог

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

Неприличен хумор ли, неудобни майтапи, все неща, които не могат да накарат Козирога да се залива от смях, дори ако околните се смеят с удоволствие на това, което са чули. Масовото чувство не им понася – „превиването“, само защото някой е казал нещо и останалите реагират с луд смях, не е присъщо за този знак. Козирозите не търпят подигравки от страна на другите за неща, които са им важни в лично отношение. По-скоро ще ви погледнат със суров поглед. Шегата трябва да е „културна“, но не се шегуват със сериозните неща от живота.

Как зодиите реагират на шегите – зодия Водолей

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

Водолеите не търпят и не си позволяват подигравки около външния вид или постиженията. Те предпочита и могат да слушат мръсни вицове за интимни отношения, но няма да толерират нищо лично, което ги засяга. Представителите на този знак много обичат комедийните филми. Колкото повече е свързаността в чувството за хумор, толкова по-привлекателен е човека. 100 %, че са чували вече този виц, но все пак ще се смеят с глас.

Как зодиите реагират на шегите – зодия Риби

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

Хуморът за представителите на тази зодия е преди всичко ситуационни скечове, кратки и комични истории. Те обичат забавни илюстрирани истории. Обикновено представителите на този знак са деликатни и много чувствителни, поради което могат да приемат шегите твърде на сериозно. Рибите ще се усмихнат сладко и загадъчно, ще разкажат как тази шега им се е случила в реалния живот.

6 тенденции за интериорен дизайн през 2023

Tagged , ,
на горе