Зодиите, които ще намерят ИСТИНСКА ЛЮБОВ през 2023 г. - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които ще намерят ИСТИНСКА ЛЮБОВ през 2023 г.

истинска любов през 2023
Астрология

Зодиите, които ще намерят ИСТИНСКА ЛЮБОВ през 2023 г.

Истинска любов през 2023 за четири зодии.
Тя ще бъде пълна с интересни изненади за всички зодии. Някои събития ще преминат бързо и почти неусетно, а други, напротив, ще оставят своя отпечатък върху останалата част от живота ви. Любовният хороскоп за 2023 г. вече е готов и ще ви подскаже какво ви очаква тази година в любовната сфера и кои зодии ще намерят истинска любов през 2023.

Зимата за повечето зодии ще бъде отправна точка и ще бъде чудесен период за вземане на важни решения в любовта. През пролетта много двойки ще решат да узаконят връзката или да преминат на следващото ниво.
През лятото и есента на 2023 някои ще решат да преосмислят връзката си, може да срещнат старата си или истинска любов през 2023, или да започнат кратък, но ярък романс.

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Сродни души – хора преродили се от миналото

Ето кои зодии ще срещнат истинска любов през 2023

 

Близнаци (21.05 – 20.06)

Истинска любов през 2023 г още в началото за зодия Близнаци. Трябва да помислят за преминаване на ново ниво в отношенията с истинската си любов, за сключване на брак, за живеене заедно. Ако това не се случи и връзката остане на същото ниво, има голяма вероятност за раздяла с истинска си любов в началото на пролетта на 2023. През април и май Близнаците може да искат свобода, но това чувство е измамно и за да се нормализират отношенията, партньорите трябва да си починат един от друг. През лятото на 2023 трябва да обърнете повече внимание на истинска любов. Ако не обърнете необходимото внимание на партньора си, той може да охладнее, поради което трудни отношения и конфликтни ситуации ще преследват Близнаците до края на есента. Декември 2023 всичко ще е наред. Близнаците или ще излязат от трудни отношения, или ще ги подобрят, прекрачвайки себе си по някои въпроси.

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Обичам те, но не искам връзка с теб

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

 

 

Рак (21.06 – 22.07)

За свободните Раци през януари 2023 се препоръчва да посетите повече и да присъствате на различни събития. Това е мястото, където ще срещнете своята истинска любов през 2023. През цялата пролет на 2023 ще възникват неразбирателства и ревност както от страна на Рака, така и от страна на партньора. През април 2023 ще има риск от изкушения и по пътя може да срещнете човек, който се интересува от вас. По-добре е да откажете това изкушение, тъй като такава връзка ще бъде мимолетна и болезнена. Ако Ракът не се поддаде на изкушенията, първата половина на лятото ще бъде истински меден месец за партньорите, но с настъпването на есенното студено време ще възникнат първите недоразумения и кавги, които могат да доведат до депресия. През декември 2023 всичко ще започне да се подобрява, но за това ще ви трябва подкрепа от любим човек, който може да ви убеди, че трябва да правите отстъпки и че идеални отношения с истинската любов не съществуват.

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

„Не те обичам вече!“ – Най-страшните думи за всяка жена

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Везни (23.09 – 22.10.)

През зимата на 2023 в двойка може да се намеси завистлив човек, който ще донесе негативизъм, който може да разруши отношенията и да доведе до скандали. През февруари 2023 във връзката ще има пикантност и Везните отново ще се влюбят в партньора си, като осъзнаят, че той е истинската любов. Самотните Везни ще срещнат своята истинска любов през 2023 в началото на пролетта. В началото може да възникне ревност, но не се поддавайте на това чувство. Тогава връзката ще стане по-доверчива и силна. През пролетта на 2023 се препоръчва да предпазвате партньора си от стрес и да избягвате конфликти, тъй като това може да доведе не само до раздори, но и до здравословни проблеми. Поради натрупаните претенции те могат да доведат до скандал през септември 2023, така че е по-добре да насочите енергията си в друга посока, например да се задълбочите в работата или спорта. Ако конфликтите се избягват, тогава в началото на зимата вашата истинска любов ще стане по-мек, по-отстъпчив и готов да помогне. В този случай краят на 2023 година ще бъде началото на силен съюз. Но ако не сдържате емоциите си, съюзът ще бъде унищожен от опонент или съперник.

Как да си върнеш бившия – този път завинаги

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

„Ти си единствената на този свят за мен“- думите, които всяка жена мечтае да чуе

Стрелец (22.11 – 21.12)

Годината ще започне с факта, че връзката с вашата истинска любов през 2023 ще стане по-близка и по-доверителна. До края на зиматана 2023, напротив, Стрелецът може да се отегчи и да иска искра, която вече не е там. През март 2023 много неща ще ви дразнят, но не трябва да изхвърляте гнева си върху партньора си, по-добре е временно да се разпръснете. През април е важно да станете по-откровени, за да внесете необходимата хармония. Самотните Стрелци през май 2023 ще срещнат случаен познат, който на пръв поглед не привлича по никакъв начин, но впоследствие ще стане много близък. През лятото 2023 е важно да изразите себе си и да не възпирате творческия потенциал на сродната си душа – това ще ви накара да погледнете на отношенията с други очи. През октомври не бива да се доверявате напълно на истинската любов, тъй като той ще измисли нещо и това няма да е най-приятната изненада. До края на годината 2023 Стрелците ще се натъкнат на различни изкушения, но трябва да устоят.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица