Защо да не му изпращате SMS, въз основа на вашия зодиакален знак

Защо да не му изпращате SMS
Астрология

Защо да не му изпращате SMS, въз основа на вашия зодиакален знак

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Сродни души – хора преродили се от миналото

Защо да не му изпращате SMS   Овен

Ако човекът, когото харесвате не ви обръща внимание и колкото и жестоко да звучи, той не мисли за вас, спестете си неприятностите и неудобството и изобщо не му пишете. Ще бъде напразно и в най-добрия случай ще получите едно голямо „НЕ“. Познайте какви са другите алтернативи тогава?

 

 Телец

Ако щестото ви чувство ви казва, че този мъж, за когото мислиите, не е нищо друго освен голяма беда, в по-добре да го послушате. Най-вероятно интуицията ви ен лъже и човекът, на когото сте хвърлили око, е възможно да ви нарани. Затова – стойте далече от телефона си!

 

Защо да не му изпращате SMS Близнаци

 

Вместо да губите време за връзка, която е обречена на провал , направете нещо, за да подобрите себе си и да станете още по-добри, отколкото сте.

 

Рак

Мислете по-положително за себе си. Та вие сте си страхотен улов. Сериозно ли ще позволите на някой като него да посегне на жена като вас? Спрете да се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате, и веднъж в живота си се прицелете по-високо, що се отнася до любовта, защото можете да я достигнете. Просто вярвайте в себе си.

 

Защо да не му изпращате SMS Лъв

 

Трябва да се изправите пред истината. Много сте трудни за справяне и не сте точно за всеки.Този мъж няма да ви позволи да управлявате през цялото време, както сте свикнали. Той ще ви засенчи, което със сигурност никога няма да позволите. Изпращането на текстово съобщение до него ще бъде най-голямото съжаление в живота ви, защото връзката, която подкрепяте, ще завърши в пламъци; с една дума катастрофално.

 

 Дева

 

Неговата любов не идва без цена. Любовта му боли и вие не сте готова да почувствате тази болка. За да избегнете тази борба, улеснете себе си и просто не му пишете. Доверете се на звездите… Не сте готови за това.

 

Защо да не му изпращате SMS Везни

 

Винаги виждате най-доброто в хората; проблемът е, че не всички хора реагират по същия начин като вас и вие научихте това по трудния начин.

Безразличието на хората и липсата на съпричастност са ви оставяли разочаровани повече от веднъж в живота ви. Говорейки за разочарование, пригответе се да го преживеете, ако му изпратите текста, който сте планирали.

Зодията ви казва да не натискате бутона за изпращане, защото мъжът в тази връзка няма да ви каже нещата, които искате да чуете.

Скорпион

 

Вие често не сте наясно колко струвате и колко се принизявате. Поради липса на самочувствие, вие приемате всеки, който ви изпречи.

Е, вашата зодия крещи, че не трябва да изпращате съобщения на този мъж, защото той наистина е под нивото ви по всички възможни начини.

Има толкова много мъже, по-добри от него, които вие напълно заслужавате.

Защо да не му изпращате SMS  Стрелец

Не е лесно да признаете, че на любовния фронт нещата не са така, както ги искате.

Почти всяка връзка, която сте имали наскоро, не е завършила добре. Така че, нека спрем да лъжем себе си и другите. Това определено не е вашето време да блеснете.

Би било по-добре за вас дори да не влизате в леговището на този дракон; много труден оздравителен процес е от другата страна.

 

Козирог

Вашето положение е малко по-различно от повечето зодии. За разлика от повечето, вие имате минало с мъжа, с когото мислите да започнете нещо друго. Има причина нещата да не се получат от първия път между вас двамата. Така че, бъдете умни и освежете паметта си за това, което се случи първия път. Затова не му изпращайте съобщението.

 

Водолей

Наистина ли искате да преследвате някой, който е недостижим? Не му изпращайте съобщението, защото той няма да реагира на него. И този текст, който изпратите, ще бъде първият от много други, които ще трябва да изпратите, за да привлечете вниманието му и Бог знае колко дълго, или по-добре казано, колко кратко.

 

Защо да не му изпращате SMS Риби

Също като Рака, смятате, че не сте достатъчно добра, което създава огромни проблеми, когато става въпрос за романтични връзки. Човекът, с когото толкова отчаяно искате да бъдете, просто не заслужава вашето внимание.

Изпратете този текст на някой, който е достоен за това, което предлагате.

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе