Коя зодия се целува най-дълго и сладострастно?

Коя зодия се целува най-дълго и сладострастно?
Астрология Интересно

Коя зодия се целува най-дълго и сладострастно?

Съществуват множество различни начини, по които целуваме любим човек. Всеки от нас притежава своята индивидуалност, независимо дали го осъзнаваме или не. Зодиакалният знак, под който сме родени, може да разкрие много за това.

Ето представителят на коя зодия целува най-дълго, сладострастно и незабравимо?

Коя зодия се целува най-дълго и сладострастно?

ОВЕН

Овенът е силен знак, а огнените пламъци му са трудни за укротяване, т.е. неукротими. Овенът подхожда към целувката по същият начин, по който подхожда към живота – напорист, енергичен и импулсивен. Без да очаквате той ще ви грабне в прегръдките си и ще впие устни във вашите, ще ви потопи в страстната си целувка. Не иска нищо повече от това, освен да угоди на партньора си. За него сладостта на целувката, е едно от средствата.

ТЕЛЕЦ

Както във всичко, така и в целуването Телецът не бърза, концентриран е и подхожда към всичко с особено внимание. Ще мине много време, преди да се опита да ви целуне за първи път. Той ще чака подходящия момент, ще ви гледа с дълбок и страстен поглед, а целувката му ще е също толкова сладострастна. Когато Телецът целува, вие ще сте напълно погълнати и в този миг ще пожелаете времето просто да спре.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците обичат предварителната игра. Държат се невинно, слабо, но в действителност ви провокират. Първо искат, после – не. Това е тяхната игра и ако се съгласите с нея и се придържате към правилата, имате огромните шансове да бъдете възнаградени с гореща, дълбока и страстна целувка. Целувките им са кратки, но са интензивни и последователни. Ако се опитате да им го върнете, те най-вероятно ще избягат и играта ще свърши.

Коя зодия се целува най-дълго и сладострастно?

РАК

Ракът е толкова предпазлив, когато става въпрос за чувствата му, че ще стои и ще наблюдава от черупката си. Ще мине време, преди да допусне, на физическо ниво, някого в своето пространство (или ще излезе от раковината, или ще ви покани вътре). Но щом това се случи, той ще даде воля на емоциите и горещите си страсти. Това е така, защото той е изключително буен знак, по сърце и изпитва нужда да изразява този огън и физически. Дълга, страстна целувка, пръсти, вплетени в косите на партньора, здрав захват (заключени в щипките му). Магията от целувката на Рака ще помните толкова дълго, че паметта ви ще я пази и в следващия живот.

ЛЪВ

Дива душа. Лъвът се гмурка във всяко приключение, не се колебае с първата целувка и със сигурност няма да се поколебае да ви целуне и на публично място. Лъвовете знаят точно как да целуват, за да не жадувате повече за това усещане. Колкото повече той чувства, че вие ​​го искате, толкова повече той ще се стреми да задоволи вашето желание. Искрата в целувката му може да запали неугасим огън във вас.

ДЕВА

Девата винаги се стреми към съвършенство и обръща голямо внимание и на най-дребните детайли. Тя знае точно какво трябва да се направи, за да взриви страстта във вас. Идеалната целувка за нея, е преди всичко проява на любов, така че тя подхожда към това с голяма отговорност. Тя не бърза с нищо, ще ви обгръща и прегръща, ще гали, ще ви целува врата, ухото, докато постепенно стигне до устата и ви погълне напълно.

ВЕЗНИ

Везните са едни от най-големите любовници сред всички знаци от зодиака. Страстта, на практика, струи от тях, а те със сигурност не искат да го крият. Ако попаднете под искрите на погледът им, знайте, че нямате никакъв шанс за бягство. Няма да можете да избегнете погледите и изкусното им ухажорство. Те ще ви целуват нежно и дълбоко, всяка целувка ще бъде различна и затова никога няма да ви омръзне да ги целувате. Ще копнеете за следваща сладострастна целувка на Везните.

Коя зодия се целува най-дълго и сладострастно?

СКОРПИОН

Скорпионите правят всичко и често без да се замислят. Спокойно ще ви грабнат, когато изобщо не го очаквате, дори когато не е съвсем подходящо. Ще започнат толкова страстно да ви целуват по цялото ви тяло, че ще започнете да треперите под напора на горещите им устни. Те чувстват, че това е, което искате и че изпълняват вашите желания. Дори и да не се чувствате винаги комфортно, дълго няма да забравите целувката на Скорпиона.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са идеалните партньори. Те са безкористни, смели, игриви и очарователни. В плавните им движения има нещо магическо, на което е просто невъзможно да се устои. Когато те целуват, започват със сладки, леки целувчици, които постепенно стават по-дълбоки и по-страстни, докато накрая леко прехапят долната ви устна.

КОЗИРОГ

Козирозите често са сдържани и свенливи. Ангажирането на емоционалната им страна е много по-трудно от физическата. Те често целуват някого, без да придават голямо значение на това, поставяйки събеседника в неудобна ситуация. Ако обаче се влюбят, тогава целувките им се преобразяват. Стават толкова страстни и дълбоки, че партньорът се губи в тях завинаги.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са изкусни майстори на съблазняването. За тях всеки поглед и мимолетно докосване са толкова важни, колкото и самата целувка. Те обичат неописуемото напрежение, което съществува между двама души. Водолеите са нетрадиционни и неортодоксални в методите си за съблазняване и когато става дума за целувки, те започват бавно, достигайки до дълбока, страстна целувка.

РИБИ

Рибите са безкористни, страстни и търпеливи партньори. Те са по-фини в методите си на съблазняване и са много внимателни при избора на сродна душа. Те чакат да направите първия ход вие и да ги целунете. Ще отвърнат на целувката ви и ще се адаптират към стила ви на целуване. Трябва да изберете подходящото време и подходящата целувка. Трябва да сте сигурни, че Рибите искат това. В противен случай може неволно да ги изплашите.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе