Най-хубавото нещо, което ще ви се случи през март в зависимост от зодията ви

Най-хубавото нещо, което ще ви се случи през март в зависимост от зодията ви
Астрология

Най-хубавото нещо, което ще ви се случи през март в зависимост от зодията ви

Отново сме в това време от годината, което постепенно започваме да оставяме зад гърба си студената зима и да чакаме с нетърпение идването на пролетта. Това е сезонът, който символизира пробуждането и ни носи нови надежди за по-добро.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо,  тук може да си поръчате онлайн качествени и натурални продукти от HappyMarket.bg за вашата красива визия

 

През март много хора ще направят така нужната промяна в живота си. За други пък предстоят интересни и вълнуващи преживявания. Това може да се отнася, както в личен, така и в професионален план.

HappyWoman_Astrology_1200x300

Ето и кой е най-добрият ден от този месец за представителите на всяка зодия и какво да очакват те от него:

Овен – 20 март.

Късметче за вашата зодия Овен

Когато слънцето влезе във вашия знак, започвайки сезона ви на 20 март, ще откриете, че имате допълнителна енергия, която ще ви помогне да се справите с всичко, което ви понася животът. Това е идеалното време да започнете нещо ново или да отделите деня само за себе си.

Телец – 6 март

Късметче за вашата зодия Телец

На тази дата звездите ще активират вашия десети дом на кариера и социален статус, като ви дава по-голяма енергия в тези сфери. Въпреки че тази дата се пада в сряда, фокусирането на вниманието ви върху нов голям работен проект или тази вълнуваща следваща стъпка в кариерата, която сте се стремили да предприемете, наистина ще ви подтикне към целенасочени действия, след като работната седмица започне

Близнаци – 21 март

Късметче за вашата зодия Близнаци

Подобно на Телец, вие получавате космически тласък на кариерата си този месец, но в различен ден – 21 март, когато вашият планетарен управител, фокусиран върху комуникацията Меркурий, обединява силите си с експанзивен Юпитер във вашия десети дом на работа и репутация. Можете да се окажете в центъра на вниманието в офиса. Това може да означава стартиране на ценен проект или получаване на признание за минало представяне.

Рак – 2 март

Късметче за вашата зодия Рак

С настъпването на март ще получите възможност да разширите хоризонтите си по всякакъв начин. Ако сте мислили да предприемете пътуване, днес е страхотен ден за търсене на идеи в уебсайтове и приложения за пътуване. Не е изключено да ви допаднат дестинации, които не сте обмисляли преди. Сега е моментът да опитате нещо ново и вълнуващо.

Лъв – 18 март

Късметче за вашата зодия Лъв

Ако сте склонни да мислите за нещата, които ви липсват, 18 март е денят, в който да се освободите от тези неприятни мисли. Енергията ви е в изобилие, а ключът към използването й правилно е едновременно да цените себе си високо и да оценявате това, което можете да генерирате или създавате за другите. И двете неща могат да ви донесат страхотно удовлетворение. Със сигурност имате каквото е необходимо, за да се справите самостоятелно, но има много неща, които да изживеете, когато обедините сили с други хора.

Дева – 23 март

Късметче за вашата зодия Дева

Вие ще се насочите към най-дълбоките си желания за любов в този ден, Деви. В този ден ще разберете всичко, от което се нуждаете, за да се чувствате пълноценни в една връзка. Независимо дали сте сами или имате човек дo себе си, отделете малко време, за да помислите какво искате от живота. Познаването на това как изглежда тази идеална връзка е първата стъпка към превръщането й в реалност.

Везни – 6 март

Късметче за вашата зодия Везни

Както при Телец, най-добрият ви ден през март ще бъде на 6 март. При вас обаче това ще се отнася до творчеството и себеизразяването, като ви дава допълнителна решителност. Това е страхотен ден да постигнете напредък в творчески проект или да се облегнете на романтиката и любовта, независимо дали сте сами или си партньор. Ако имате деца или племенници в живота си, това може да бъде страхотен ден за прекарване на време с тях, в правене на нещо забавно и игриво.

Скорпион – 3 март

Късметче за вашата зодия Скорпион

Вашият интелект ще бъде основна движеща сила на този ден, като вие ще се чувствате вдъхновени да научите и да споделите своите прозрения с другите. Това е невероятна възможност да се потопите в ново образователно изживяване. Денят е благоприятен и за разрешаване на стари спорове с роднини.

Стрелец – 5 март

Късметче за вашата зодия Стрелец

Очаква ви положителен семеен момент, независимо дали това ще стане очи в очи или ще чуете приятна новина от разстояние. Прекарването на време с любимите хора ще ви донесе усещане за по-голяма жизненост и енергия.

Козирог – 28 март

Късметче за вашата зодия Козирог

Време е да признаете и възвеличите истинската си стойност. Това е ден, в който буквално трябва да инвестирате в себе си и да спрете да се подценявате, както сте правили много пъти досега.

Водолей – 6 март

Късметче за вашата зодия Водолей

Тази дата е щастлива и за още една зодия. Както Везни и Телец, Водолеят също ще е облагодетелстван от подредбата на звездите. При него обаче това ще важи в любовен план. Отношенията ви с партньора ще стигнат ново ниво, като ви очакват много интимни преживявания.

Риби – 13 март

Късметче за вашата зодия Риби

В последните няколко дни от вашия месец ще получите тласък от вашия планетарен управител – мечтателния Нептун. В резултат на това бихте могли да се почувствате по-уверени, за да се справите с начинанията, с които сте се захванали. Ако сте работили по някакъв проект, насочете вниманието си към него в този ден, тъй като имате всички предпоставки да постигнете напредъка, който търсите от толкова много време.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе