Там, където видиш двама души, дето и в смеха и в плача си са заедно – знай, че ти там място нямаш

Там, където видиш двама души, дето и в смеха и в плача си са заедно - знай, че ти там място нямаш
Любов и партньорство

Там, където видиш двама души, дето и в смеха и в плача си са заедно – знай, че ти там място нямаш

Често чуваме да казват, че жените се конкурират през целия си живот не за друго, а за вниманието на мъжете. Всяка една представителка на нежния пол иска да бъде красива, желана и ухажвана. Това е заложено в женската природа и дори да отричат някои дами – това е факт. Твърде глупаво е да се състезаваш за нечие сърце. Ненужно. Абсурдно. Но и нищо изненадващо.

Толкова много проблеми биха се избегнали ако се поставим на мястото на другия, преди да постъпим по даден начин. Но уви – повече хора са егоисти и мислят единствено за собственото си щастие. Като жените, които искат да откраднат чужди мъже.

Ето как да постъпиш, когато трети човек иска да се намеси в отношенията ви

 

 

Бъди искрена с партньора си

Много пъти сме казвали, че искреността е важна част от една връзка. Отношения без лъжи и премълчаване е много по-успешна, за разлика от другата. Когато разбереш, че друга жена се опитва да се намеси в живота ви и да открадне мъжа ти, ще изпиташ гняв, болка и огорчение. Особено ако той се поддаде на изкушението, пред което е изправен.

Бъди искрена с него. Не премълчавай нито дума. Кажи му, че те наранява. Признай си абсолютно всичко. Сподели му как се чувстваш, колко се страхуваш. Бъди честна. Точно в този момент няма нужда да бъдеш горделива и да се преструваш, че не ти пука, защото всички знаем, че не е така. Покажи му колко много го обичаш и как не искаш да го загубиш.

Ако наистина този мъж те прави щастлива, не позволявай на друга да ти го отнеме.

Не позволявай да ти внуши чувство за вина

Определено разговорът с него няма да бъде лек. Особено ако той вече е започнал да пада в капана на тази жена. Знаем, че ти е много трудно в този момент, но трябва да запазиш спокойствие, защото някои от неговите думи по време на разговора ви няма да ти харесат.

Тъй като мъжете не са склонни да признават грешките си и това, че са наранили своите половинки и в твоя случай не е по-различно. Той ще отрича до последно за появата на тази жена в живота ви. И ако доказателствата, че има афера с нея са твърде много и достоверни, партньорът ти е склонен на всичко, за да не изглежда виновен.

Много вероятно е да обвини теб за това, че е потърсил внимание от друга жена. Всъщност, за да се стигне до изневяра и двете страни са виновни. Но е твърде несправедливо ти да поемаш цялата вина. И без това боли достатъчно, не мислиш ли?

Изправи се срещу нея очи в очи

Но внимавай. Ако се изправяш срещу нея, бъди твърда и горда. Запази емоционалните си изблици за себе си и половинката си. Време е да ѝ кажеш директно в очите, че знаеш какво се случва и че трябва да спре незабавно.В никакъв случай не я заплашвай и не проявявай агресия. Дръж се като истинска дама, която просто заявява, че това, което тя прави не е правилно. Заяви ѝ, че ще се бориш за връзката си и няма да позволиш на нея да я съсипе.

Има една особена порода жени, които потъпкват ценностите си и забравят за морала. И това са най-често онези жени, които съвсем спокойно и без никакви угризения искат да си намерят място между двама души, които се обичат и са заедно.

Но преди да продължим, държим да отбележим две неща. Първо – любимият мъж не се краде. Той може да се открадне само ако не е щастлив със своята половинка. Второ – щастливата жена никога не посяга на чуждото щастие. И ако някоя е решила да го направи – това е най-грешното нещо, което може да стори.

 Търпение, скъпа

Да, определено това не звучи честно. Невъзможно е да запазиш търпение, когато връзката ти е на път да се разпадна, заради чужда жена, която нагло иска да отнеме твоя партньор. Но ако се отдадеш на емоциите, които изпитваш в момента, ще изиграеш лоша шега на себе си. Защото ти искаш да спасиш отношенията си с него, заради себе си, нали? Искаш да бъдеш щастлива и да имаш спокойна и здрава връзка с него.

Може би не си очаквала в живота ви да се появи трето лице, което да създава такива проблеми, но не си нито първата, нито последната, която преминава през това.

Както споменахме в началото, това са жени без морал и най-вероятно не са щастливи и удовлетворени от живота. Те не се интересуват как ще се чувстваш ти в тази ситуация.

Но ти си различна и не си като тях, нали? И ако някоя друга жена иска да открадне мъжа ти, трябва да запазиш спокойствие и да имаш търпение. Ако връзката ви е здрава и любовта истинска – няма повод за притеснение. А ако пък тя успее да ти го отнеме, трябва да ѝ благодариш.

Защото любимият мъж не се краде. Както и този, който истински обича. А той най-вероятно не спада към нито едно от двете. И помни, че щом изневери на теб с нея, ще изневери и на нея с някоя друга. Въпрос на време.

Tagged , , , , , , ,
на горе