Споделената и щастлива любов – мечтата на всяка жена
Любов и партньорство

Споделената и щастлива любов – мечтата на всяка жена

Когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш остатъкът от живота ти да започне колкото се може по-скоро!“

„Когато Хари срещна Сали“

 

Съществува ли още тази любов? Възможно ли е в днешния свят на лицемерие, омраза и меркантилност да срещнеш истинската любов и тя да остане? Да срещнеш онзи мъж, за който винаги си си мечтала. И той да те обича. От цялата си душа. Да се грижи за теб. Да те кара да се чувстваш специална, красива и желана. И разбира се ти да му отвръщаш със същото.

Любовта ви да е споделена. Истинска. Безусловна. Без задни мисли. Без гордост и предразсъдъци. Без инат и без жажда за превъзхождане. Без странични хора, които да се месят в отношенията ви. Само ти и той. Споделената и щастлива любов е мечта за всяка жена. И ви пожелавам един ден наистина тази съкровена мечта да се превърне в красива реалност. И да се бъдете в обятията на мъж, който ви цени и уважава.

Ето по какво се познава споделената и щастлива любов

Винаги те подкрепя

Подкрепата е в основата на отношенията. Без нея е безсмислено да бъдеш във връзка. Ако твоят партньор не те подкрепя и не е до теб, тогава това любов ли е? Споделената любов се изразява в това да подкрепяш своята половинка и да бъдеш плътно до нея, дори и целият свят да е срещу нея.

Споделената любов е тогава, когато той държи здраво ръката ти и е готов да тръгне по пътя с ясната нагласа, че този път е осеян с трудности. Но пък това е вашият общ път и той иска да го извърви заедно с теб, независимо от това какво ще му коства и колко трудно ще е. Мъжът, който истински те обича винаги ще се подкрепя. Въпреки всеки и въпреки всичко.

Бори се заедно с теб

Споделената любов e най-красивото нещо, което би могло да ти се случи. Ти и той се борите заедно във всичко. Предстои ти ново начинание, но не се чувстваш сигурна, че ще се справиш? И тогава идва той и хваща здраво ръката ти. Дава ти сили, кураж и те кара да вярваш повече в себе си.

Бори се заедно с теб за нещата, които са важни за теб. Без условия. Без цена. Без да иска нищо в замяна. Единственото, което той иска е ти да бъдеш щастлива. И прави всичко, за да го те накара да се чувстваш такава.

Защитава те

Когато един мъж обича истински той е готов на всичко за своята любима. И никога ама никога не би позволил на някого да я нарани. Когато един мъж обича истински, той защитава безкористно жената до себе си. И не позволява дори косъм да падне от главата ѝ. Пази нейните чувства, емоции и нея самата.

Само при мисълта, че любимата му може да страда или да бъде наранена, той се превръща в звяр, който е готов на всичко, за да я предпази и да се изправи смело срещу всеки, независимо кой. Мислите си, че тази любов я има само в романтичните филми и романите? О, не. Тя е тук. Сред нас. Но малцина са тези, които имат благословията да се докоснат до нея.

Кара те да се чувстваш специална всеки ден

Да, мила. В това се изразява истинската любов. И споделената. И щастливата. Онази любов, която е красива. И спокойна. Тази любов е, когато той те кара да се чувстваш специална всеки ден. И красива. И желана. Тази любов е, когато той иска повече от всеки друг да бъдеш щастлива.

И жертва всичко за теб. Поставя твоите нужди пред неговите. Защото за него ти си по-важна. И знаеш ли в кое се крие споделеността? В това, че и ти правиш същото за него. И ти поставяш неговите нужди пред своите собствени. И знаете ли защо го правите? Защото се обичате толкова силно и истински, че сте готови на всичко един за друг. Да, това е споделена любов. А тя е толкова красива. И пожелавам на всеки да я изпита.

Любовта е красива – да. Красива е споделената любов. А споделената любов е и щастлива. Тя е тази, за която всяка жена си мечтае. И ти също си мечтаеш. В мига, в който затвориш очи си представяш как срещаш онзи мъж, който иска да остане до теб.Онзи, който иска да те обича, въпреки всичко и въпреки всеки. Онзи, който те приема с всичките ти недостатъци, защото за него си повече от съвършена. Дори и да знаеш, че не е така.

Tagged , , , , , ,
на горе