Една Душа в две тела или какво е усещането да срещнеш другата част от себе си, да срещнеш любовта

една душа в две тела
Интересно

Една Душа в две тела или какво е усещането да срещнеш другата част от себе си, да срещнеш любовта

Една Душа в две тела: Да срещнеш другата част от душата ти, истинската си любов, дадена от Бога, родена в необятната  Вселена. Пламъци-близнаци – една душа живее в две тела. Темата за сродните души, кармичните партньори и пламъците близнаци буди все по-голям и все по-голям интерес. И има защо…

Душата ти ме повика

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Силата на любовта и на какво е способна тя

Искате осъзната връзка! Готови ли сте за огънят, който носи със себе си?

Сродни души – хора преродили се от миналото

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Една Душа в две тела – да срещнеш своето отражение

За да бъдем максимално коректни с вас, трябва да кажем, че все-още не съществуват научни доказателства за съществуването на душите пламъци-близнаци. Пламъците-близнаци са доста сложни връзки, докато отношенията със сродната душа са по-леки за развитие, много по-често случващи се и по-различни.

една душа в две тела

Една Душа в две тела…

Едно е сигурно, че никой не може да бъде по-скъп и по-близък до тази Душа (Душа-близнак) в цялата Вселена и никога няма да бъде. Само с тази Една душа в две тела можете да се „издигнете“ до Висшите измерения. Към Бога, към Извора, към Началото. В никоя друга връзка, било то кармична или със сродна душа, няма как да бъдат задействани тези енергийни вибрации. Когато енергийните тела на душите пламъци-близнаци се слеят, това е наистина божествено преживяване.

Една Душа в две тела – две половинки от една Душа.

Половинките за това са половинки, че след като се срещнат, те вече не се забравят, поради закона за привличането (магнетизма). Тук и сега, в Новата реалност, епохата на Водолея, епохата на стремежа към единение, една душа в две тела ще се свързват, защото са тук със специална мисия със значение за цялата Вселена. Привличат се и се активират за съвместно духовно творение, за пробуждане, обединение и завръщане към Източника.

Пламъците близнаци са нещо свещено и обичайният модел на взаимоотношения няма да бъде приемлив тук, всеки случай е уникален. Във всичко това има свещен смисъл – обща мисия, постигане на баланс, способни дори да променят кристалната решетка.

Обща информация какво значи словосъчетанието: Една Душа в две тела?

Чувствали ли сте се без реална и видима причина леки и щастливи или, напротив, тъжни и потиснати? Ами онова усещане, когато срещате (без значение реално или виртуално) даден човек за първи път, а чувството е, че сякаш се познавате от векове? Прекрасно е! Вярвате му! На мига изпитвате потребност, че искате да му разкриете целия си живот… И не изпитвате никакъв страх от това! Да, това е то една Душа в две тела…

Свързвате се и във вас се пробужда творчески потенциал, който е бил във вас, но потиснат, чакащ точно тази пробуждаща сила!

Коя е тази Душа? Може би този човек е свързан с вас с неразрушима енергийна нишка, уникална и неповторима в цялата вселена? Най-подобното на теб същество в цялото необятно пространство! Този, който е създаден като вас в един и същи миг на сътворението. Една обща искрица от Божествения огън.

Една Душа в две тела или какво е усещането да срещнеш другата част от себе си, да срещнеш любовта

Една Душа в две тела…

За всеки от нас идва период в живота, в който си задаваме риторични въпроси: Защо съм тук? Какъв ще бъде животът ми? Кой ще участва в него? Колко щастлив ще бъда? А какво всъщност е щастието? Къде да го търся? Може би вътре в мен? Или извън мен? Добър човек ли съм? Точно какъв човек съм аз? Ще намеря ли някога истинската любов, тази за която са изписани тонове книги? Ще намеря ли някога отговорите на тези въпроси?

Отговорите ще дойдат при всеки от нас в точното време, нито по-рано, нито по-късно. Във необятната Вселена всичко е абсолютно точно! Можете да ги търсите сами, чрез проба и грешка, можете да изучавате опита на други хора, да изследвате древни учения и книги.

Оказва се, че нашите мъдри предци са имали един прост отговор на всички изброени по-горе въпроси, смисълът на човешкия живот е да намерят своята душа и, обединени с нея, да се развиват, постигайки духовно съвършенство.

Една Душа в две тела: Ето как Ведите описват този съвършен процес.

Една Душа в две тела – Началото на всичко бе Бог. В сърцето на мъжа Той остави частица от пламъка на чувствата на неговата жена, за да може, когато се срещнат, сърцето му да гори от вечна любов. Той да я стопли с доброта и любов и по тази любов тя да се разпознае с него.

В сърцето на жената остави част от ума на мъжа. Тогава той ще види, че душата на жената е пълна с мъдрост и по тази мъдрост мъжът ще познае своята половинка.

Въпреки това, за съжаление знанията, които са достигнали до нас, имат някои неточности в тълкуването, или това тълкуване е било по-подходящо в съответствие с това време и нивото на развитие на тази Вселена, или те са дошли до нас с доста изкривявания.

Преди хилядолетия ние ​​и нашия Пламък-близнак (една Душа в две тела) доброволно сме се спуснали в равнините на материята, за да донесем Божествената любов на Земята. Първоначалното намерение било да се премине през поредица от мъжки и женски въплъщения (прераждания), така че всяка част от Божественото цяло да се учи.

Ако беше запазена хармонията на Един, насладата от любовта щеше да остане с нас през всичките ни прераждания на Земята. Но, когато хармонията беше нарушена, поради появят на страх, егоизъм, недоверие или чувство за отделеност от Източника, ние автоматично се превърнахме в жертви на нашата негативна карма. Вибрациите бяха нарушени (понижени).

Душите Пламъци-близнаци не могат да се разделят, дори за миг според Вселенския закон за баланса на енергиите на любовта и магнетизма. Или казано по друг начин – Ин не може да съществува без Ян.

Следователно, независимо дали вашият Пламък-близнак е въплътен или не, вие винаги ще чувствате и ще търсите тази специална Душа, до момента на Единението.

Една Душа в две тела или какво е усещането да срещнеш другата част от себе си, да срещнеш любовта

Когато двете половини на една Душа в две тела се срещнат.

Първата среща никога не може да бъде забравена, защото е като избухващ вулкан от непознати до този момент емоции и чувства. Всичко е много красиво, но не винаги Душите Пламъци имат шанса да останат заедно, дори в повечето случаи отношенията се развиват на платоническо ниво. И, разбира се, това има своя дълбок смисъл.

Така че можете да срещнете своето отражение, своето огледало, вашия Пламък-близнак и импулсът ще бъде невероятен. Това е като сблъсък на две планетарни тела.

В този смисъл, нито астрологичните, нито нумерологичните, нито каквито и да било други системи могат да дадат пълен и изчерпателен отговор за живота на тази Една Душа в две тела. Това е Тайнството и най-висшата проява на свободната Воля на човека.

Любовта побеждава всичко! Веднъж обединени душите близнаци достигат майсторско ниво на осъзнаване и следователно майсторско ниво на избор на всякакви алтернативи на реалността.

Обикновените закони престават да съществуват за тях, но само ако не вземат решение да продължат и да останат в старите енергии и старите начини на съществуване.

За какво мога да свидетелстват душите Пламъци-близнаци?

Това е енергията на сърцето, душата, която е Една по своята същност. Представете си уникална „песен“, която се изпълнява само и единствено от двете половинки на Една Душа в две тела! Това е единна структура от светлина и звук, толкова сходни, че когато хората се срещат, те усещат своята идентичност буквално във всичко – на духовно ниво. Сякаш човек усеща другия отвътре – всичките му емоции, мисли, неуловими нюанси на радост и безпокойство. Дори няма нужда телата да бъдат в близост, това усещане се случва без значение от разстоянието.

Времето на тези уникални и избрани Души да се свържат е настъпило. Това е прекрасен момент. Активира се поток от енергии, мъглите се разсейват от очите и сърцата. Внезапно ще усетите как живеете вътре в човек, който ви е близък по дух.

Една Душа в две тела: Ето малка част от признаците, че сте се срещнали:

# Това може да остане незабелязано от околните. Само вие усещате, че нещо странно и необяснимо съществува и се случва между вас двамата.

# Само тези Души, когато се срещат, си поставят големи цели. Например, да променят света към по-добро, да помагат на хората. Обединени заедно тези Души се превръщат в мощна сила от глобален мащаб. Винаги имащи обща светла и свещена кауза.

# В Една душа в две тела егоизма не може да съществува. Има само напълно искрени отношения. Няма лъжи!

# Имате еднакви принципи и модели на поведение, мислите и разсъждавате в мир на Духа по един и същи начин, усещате се от разстояние. В дистанция един от друг, дори и без да сте го коментирали вземате едни и същи решения.

# Заедно бързо надживявате общата карма, ако създавате съвместни проекти, а не се влияете от страховете, провокациите и наложеното обществено мнение (спирате да съществувате в ограничаващата рамка на матрицата).

Една Душа в две тела… 

ВСЕЛЕНСКА ВРЪЗКА между душите и телата

Всичко в живота вибрира с точно определена честота. Как това влияе на нашето съществуване? Има ли случайни неща или всичко е въпрос на избор и вибрации?

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе