Станете магнетично привлекателна жена с тези 12 тайни

привлекателна жена
Психология Любов и партньорство

Станете магнетично привлекателна жена с тези 12 тайни

Случвало ли ви се е внезапно да спрете да правите това, с което се занимавате  и просто безсрамно да се взирате в даден човек – мъж или жена, като това не е заради поразителната му красота, а заради нещо малко по-различно и някак си неуловимо? Начинът, по който се движи, по който говори, усмихва се, дрехите, които не са нищо особено, но така пасват на тялото и личността, че създават цялостно хармонично усещане. Има една красива дума – магнетично. Напомня за магнит и за магия, а когато срещнете такъв човек, се чувствате точно така – привлечени като от магнит. Като под въздействие на магия.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето за това ще ви разкажем днес.  Как да станете магнетично  привлекателна жена. Има няколко тайни, които сега ще ви разкрием и първата е вашата

 

Поза

Това е вашият тих начин да покажете своята красота и привлекателност. Много хора обаче са склонни да пренебрегват това. Не ни разбирайте погрешно! Не казваме, че ако мигновено започнете да седите изправени и спрете да се прегърбвате, хората веднага ще започнат да припадат по вас, защото това е изключително малко вероятно.

Това, което казваме е: независимо дали сте седнали, изправени, приклекнали, пълзите, прегърбени или каквото и да е, уверете се, че изглеждате добре, докато го правите.

Жената изневерява тогава, когато се чувства неоценена и невидима в една връзка

За здравата връзка между партньорите се изисква повече от просто любов

Истинският мъж подкрепя жената до себе си винаги и независимо от всичко

Стремете се да изглеждате като мълчалив супермодел

Един ден хората ще започнат да забелязват тази уникална черта във вас и в начина, по който използвате тялото си.

 

Бъдете живо изкуство

Без да говорите, оставете вашия стил и индивидуалност да се разкрият  чрез начина, по който тялото ви се люлее, когато вървите, и начина, по който тялото ви позира, когато стоите неподвижни.

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Бъдете организирани

Организацията е чудесен начин за подобряване както на физическата ви красота, така и на психическото ви състояние.  Дори организираността в простите неща може да ви привлече.  Когато си организиран , те възприема като човек, който има приоритети, цели и човек, който се стреми към успех и нищо по-малко.

 

Станете наблюдателни

Като мълчите, много по-лесно ще обърнете  внимание на малките и дребни детайли.

Можете да научите толкова много нови и интересни неща, когато обръщате внимание на нещата на заден план.  Отворете очи и започнете да гледате отвъд повърхността. Знайте, че има повече дълбочина във всичко и всеки.

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Открий с лекота пътят към щастието

5-ТЕ ЖИТЕЙСКИ УРОКА от легендарния Джет Ли

Маниерите

Всички ви казват да не говорите с храна в устата си или никога да не поставяте лакти на масата за хранене. Повечето хора обаче не го правят. Използвайте това във ваша полза.

Ако всички останали не намират за подходящо да практикуват тези прости маниери, тогава ако вие сте този, който прави тези неща, вие без усилие ще се откроявате.

 

Бъдете по-меки

Не се заблуждавайте от глупавите конотации, които думата „мек“ сега е придобила, тъй като това не означава, че ще бъдете провокатор, лесен за манипулиране или човек, който не може да стои на собствените си крака. Да си мек означава, че:

хората ще бъдат поразени и учудени, когато крещите,

хората ще ревнуват и ще ви завиждат, когато постигнете нещо в живота

и хората ще бъдат изненадани и поразени, когато видят, че сте силни и независими.

Това също е свързано със скромността, тъй като да бъдеш смирен е най-добрият начин да се похвалиш и да покажеш.

 

Усмихнете  се

 

Примамвайте хората с топла и приветлива усмивка. Усмихнете се на този странен човек, който виждате всеки път, когато застанете пред огледалото. Ако сте човек, когото хората винаги виждат усмихнат, тогава когато внезапно започнете да се мръщите, хората веднага ще забележат и незабавно ще се притекат на помощ.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Магията на водата

Дърветата-естествени лечители

Масаж на пръстите за добро здраве

Уникален метод за ПОНИЖАВАНЕ НА КРЪВНОТО за 5 минути

КАК ДА ПОНИЖИТЕ ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ? 6 БЪРЗИ, ПРОСТИ И ЕФЕКТИВНИ НАЧИНИ

17 лечебни свойства на куркумата

Начинът, по който се обличате

 

Намерете своя стил. Намерете правилните цветове, които правят чудеса за подобряване на красотата ви и подчертават тена на кожата ви. Уверете се, че се чувствате 100% удобно с избора на облекло  и не забравяйте, че не трябва да се обличате само за големите събития, но и за простите неща.  Това е изключително важно, за да станете магнетично  привлекателни, тъй като сте по-предопределени да се откроите, когато се обличате, за да отидете до магазина отсреща, отколкото да се обличате, за да отидете на онова голямо събитие на пет часа път, където всеки ще се бори за вниманието на всички.

 

Начинът, по който миришете

 

Станете незабавно завладяващи с невероятния си аромат. Позволете на непознатите да разберат точно кой сте с тази слаба миризма на аромат. Инвестирайте в правилните парфюми, като забравете за силните и екстремни миризми. Ароматният ви подпис  трябва да бъде привлекателен и приятен за човешкия нос, а не прекалено остър  и силен. Притежаването на такъв страхотен аромат е тих начин да привлечете вниманието към себе си. Можете лесно да накарате хората да ви харесват, без дори да ви познават напълно.

 

Показвайте, без да изтъквате

 

Хората виждат това, което вие им позволявате да видят, така че внимавайте какво изваждате на повърхността. Вярвате или не, хората подсъзнателно осъзнават какво чувствате към себе си.

Има една поговорка, която гласи: „Покажи, не казвай!“

Трябва да можете да излъчвате енергията на самолюбието и увереността, просто като мълчите и оставяте действията и навиците си да показват всичко.

 

 

Спортувайте

 

Това е за вас. Спортувайте, за да знаете, че сте здрави. Вашето тяло ще ви благодари в дългосрочен план. Ето един цитат, който може да ви мотивира: Личността може или да убие, или да подобри външния ви вид

 

Tagged , , , , , ,
на горе