любовен хороскоп за 11 декември 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 7 декември 2022

Любовен хороскоп за 7 декември 2022: Искате ли да се заредите с много положителни емоции? Просто отидете на непланирана разходка с любимия човек. Днес вашата романтична разходка може да ви донесе много повече удоволствие от целия Малдивски архипелаг. И не градете сериозни планове за този ден. Простата разходка и простите разговори са тайната на днешното взаимно щастие.

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Дневен хороскоп за 7 декември 2022

Жената с душа на творец – забележителна и неустоима за мъжа

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

Сродни души – хора преродили се от миналото

ВСЕЛЕНСКА ВРЪЗКА между душите и телата

Любовен хороскоп за 7 декември 2022

Любовен хороскоп за 7 декември 2022 Овен

любовен хороскоп за 7 декември 2022

Днес, 7 декември 2022, звездите съветват Овните да покажат искреност и откровеност с любимия човек. Може би нещо не ви подхожда във връзката? Или просто сте уморени от рутината и чакате промяна? Ако е така, струва си да поговорите честно с партньора си за вашите съмнения и чувства. Днес вашата половинка ще бъде способна да се отнесе с разбиране към думите ви, без да ги възприема като хитрост или желание да го нараните.

Любовен хороскоп за 7 декември 2022 Телец

любовен хороскоп за 7 декември 2022

Днес звездите създават магическа, удивителна атмосфера за Телеца, благодарение на която той ще има особено привличане и магнетизъм в любовта. За да привлечете всеки, от който имате нужда, е достатъчно поведението и външният ви вид да излъчват романтика и мистерия. Без ярки цветове в дрехите и грима – само спокойни, преливащи нюанси. Нека гласът ви бъде тих, а движенията плавни. Днес никой не може да устои на такава вълнуваща комбинация.

Любовен хороскоп за 7 декември 2022 Близнаци

любовен хороскоп за 7 декември 2022

Днес, 7 декември 2022, Близнаците ще се потопят с глава в любовни мисли, фантазии и мечти. Те вече имаха много шансове в живота си: Близнаците пропуснаха някои от тях, но има много прекрасни моменти, които ще се помнят цял ​​живот. Предстоят ви още много прекрасни открития! Близнаците трябва да се настроят, за да визуализират най-съкровените си любовни фантазии и планове – това ще им вдъхне живот и ще им помогне да се сбъднат след време.

Любовен хороскоп за 7 декември 2022 Рак

Любовен хороскоп за 7 декември 2022

Днес поведението на влюбения Рак обещава да бъде просто и естествено. А това, уви, вече се случва толкова рядко! И така, надолу с болезнените съмнения и риторичните въпроси като „обича или не обича?“ и „Какво следва?“. Днес Ракът трябва да бъде максимално честен със себе си и да се вслушва по-често в гласа на сърцето си. Само то ще ви подскаже какво да правите и как да се държите, за да се получи всичко по най-добрия начин.

Любовен хороскоп за 7 декември 2022 Лъв

Любовен хороскоп за 7 декември 2022

Днес, 7 декември 2022, звездите препоръчват на Лъва да излезе на романтична среща, на която да има възможно най-много хора. Поканете любимият човек в клуб, кафене, изложба или кино – изобщо всяко място, където Лъвът и половинката му могат не само да говорят до насита, но и да презаредят енергията на тълпата. Днес подобно емоционално „презареждане“ може да облекчи умората и да обогати чувствата.

Любовен хороскоп за 7 декември 2022 Дева

Любовен хороскоп за 7 декември 2022

Днес Девата ще трябва да бъде креативна, за да изгради отношения с любимия човек. Може би не толкова отдавна е имало конфликт или сериозно неразбирателство между вас и въпреки, че всичко е изглеждало наред, нещо пак ви е пречило да продължите спокойно напред. Днес звездите ще помогнат на Девите, не само да разберат произхода на любовните си съмнения и проблеми, но и да намерят творчески, нестандартен подход към тяхно разрешаване.

Любовен хороскоп за 7 декември 2022 Везни       

Любовен хороскоп за 7 декември 2022

Днес, 7.12.2022, подреждането на звездите предвещава на Везните, че е крайно време да променят възгледите си за романтичните си връзки. Може би човекът, който е центърът на вселената за вас, наистина не е в състояние да работи? Може би той не е истинското Слънце, а само малка звезда в необятната галактика? Ако сте съгласни с това, днес е моментът да свалите розовите очила. В крайна сметка, докато цялото ви внимание е погълнато само от един човек, може да пропуснете среща с някой, който е много по-достоен за вашата любов.

Любовен хороскоп за 7 декември 2022 Скорпион

Любовен хороскоп за 7 декември 2022

Днес за Скорпиона ще бъде трудно да намери баланс между гласа на разума и гласа на сърцето. Това най-добре може да се опише с поговорката „Разумът не е в хармония със сърцето“. Какво да направите, ако логиката нашепва едно, а интуицията и чувствата почти точно обратното? Днес в отношенията с любимия човек Скорпионът може спокойно да се довери на гласа на сърцето си, тоест на интуицията си, защото тя ще му подскаже верния път.

Любовен хороскоп за 7 декември 2022 Стрелец

Любовен хороскоп за 7 декември 2022

Днес, 7 декември 2022, е време Стрелците да разтоварят главата си от дълго трупаните любовни проблеми и грижи. Не можете да мислите за това през цялото време! От време на време е необходимо с усилие на волята да изхвърлите тези мисли от главата си, позволявайки на събитията да се развиват по свой начин. Така на самия Стрелец ще му бъде по-лесно, а събитията, оставени на произвола на съдбата днес, могат да се развият по-благоприятно за него.

Любовен хороскоп за 7 декември 2022 Козирог

Любовен хороскоп за 7 декември 2022

Днес Козирогът ще има нужда от цялата нежност и цялото търпение, на което е способен! Любимият човек има нужда от вас и това е чудесен шанс да покажете не с думи, а с дела как се отнасяте с него. Козирогът трябва да подкрепя партньора, да му показва, че е там. Днешният ден може да бъде повратна точка в отношенията. Такива преживявания само ще сближат една наистина влюбена двойка, но ако има пукнатина или лъжа във връзката, те могат да ги разделят в различни посоки.

Любовен хороскоп за 7 декември 2022 Водолей

Любовен хороскоп за 7 декември 2022

Днес звездите подаряват на Водолеите весело, безоблачно настроение и късмет в любовта! Не се изненадвайте, ако непознати на улицата се усмихват, гледайки ви: щастието е заразно. А самите вие едва ли ще успеете, да скриете широката усмивка на лицето си. Е, сегашното ви състояние подсказва, че сте на прав път, слушайки гласа на сърцето си. Звездите ви съветват да продължавате в същия дух, наслаждавайки се на любовната еуфория!

Любовен хороскоп за 7 декември 2022 Риби

Любовен хороскоп за 7 декември 2022

Днес, 7.12.2022, и в близко бъдеще Рибите ги очаква много плодотворен, творчески период! Буквално ще бликат от идеи във всички сфери на живота – от работата до любовта. Много от тези планове ще бъдат много по-лесни за изпълнение, ако днес Рибите ги споделят с любимия човек. Няма значение, дали той ще окаже реална помощ или „просто“ морална подкрепа. Важното е, че с негово участие потенциалът на Рибите е в състояние да се издигне до безпрецедентни висоти!

Има ли смисъл да изграждате връзка с женен мъж?

Tagged , , , ,
на горе