дневен хороскоп за 11 декември 2022
Астрология

Дневен хороскоп за 7 декември 2022

Дневен хороскоп за 7 декември 2022: Денят ще бъде подходящ за решаване на финансови въпроси и материални придобивки. Отличен ден за анализ на миналото, за извличане на нова информация и повишаване на нивото на образование. Днес бъдете сред хора – колективната работа и творчеството са благоприятни. Неблагоприятен ден за дела с важна значимост и пътувания, има вероятност всичко да завърши с доза разочарование. Останете спокойни и любезни. Възможно е да се появят неразрешени проблеми, но не трябва да се фокусирате върху тях. Ако сте в нестабилно настроение – спортувайте, осигурете си добра физическа активност, освободете се от стреса.

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Свети Николай Чудотворец и чудесата, на които бил способен

Лесна содена питка за Бъдни вечер

СЛАДЪК САЛАМ Вкусен спомен от детството

Л О К У М К И …Мммммм… Лесно, вкусно и много сладичко!

ЛЕСНА ЗАКУСКА “МЪРЗЕЛИВА“ БАНИЦА

Всичко за ползите от маслините

ДЖИНДЖИФИЛОВА ТИНКТУРА – НАЙ-МОЩНИЯТ ИМУНОМОДУЛАТОР!

Дневен хороскоп за 7 декември 2022

Дневен хороскоп за 7 декември 2022 Овен

дневен хороскоп за 7 декември 2022

Днес, 7 декември 2022, още в началото на деня бъдете внимателни. Това време ще изисква от вас предпазливост в бизнеса и разбираемост в контактите. Днес силата ви ще се повиши, но това може да доведе до проблеми в отношенията с някого. Има хора, които са се заблудили, че могат да ви управляват и сблъсъкът с реалността ще бъде болезнен за тях. Опитайте се да се справите с тази напрегната ситуация, като предвидите техните стъпки. Тези хора са преследвани от подобие на параноя, но за вас е най-добре да не играете на тези игри. Не бързайте да се защитавате от думите им. С времето всичко ще се нареди от само себе си.

Дневен хороскоп за 7 декември 2022 Телец

дневен хороскоп за 7 декември 2022

Днес експериментирайте във връзките и взаимоотношенията. Разменете си ролите с друг човек и разнообразете малко нещата. Ако принципно вие започвате дискусии или правите планове, то този ден се отпуснете и оставете другия да се погрижи за всичко. И, ако обикновено седите на пътническата седалка, днес вземете волана в ръце. Вижте какво е да промените позицията си за известно време. Освен това, ще уважите действията на другата страна и ще спомогнете за по-нататъшното укрепване на връзката и отношенията.

Дневен хороскоп за 7 декември 2022 Близнаци

дневен хороскоп за 7 декември 2022

Днес, 7 декември 2022, ще бъдете в дилеми, например какво се случва по света? От една страна имате хуманистични и хармонични представи за семейството и работната среда. От друга страна, вие също имате дълбоко желание да унищожите всичко, за да започнете отначало! Ще трябва да изберете. Във всеки случай, предвид сегашния микроклимат и огъня във вас, всеки компромис ще се окаже труден. Все пак, звездите ви съветват да не прекалявате!

Дневен хороскоп за 7 декември 2022 Рак

Дневен хороскоп за 7 декември 2022

Днес трябва да бъдете тройно по-внимателни и наблюдателни, особено във всичко, свързано с рискови проекти и приключения. Звездите на хороскопа вещаят, че не трябва да разчитате на късмет в този ден, има риск да попаднете в непредвидена ситуация. Така че, ако внезапно ви се стори, че шансът сам се носи в ръцете ви, вие не трябва да поемате излишни рискове. Най-разумно е да изчакате малко, като отложите проекта за по-късно: с течение на времето ситуацията ще се промени, а вие ще можете да се върне към това, което сте имали в предвид.

Дневен хороскоп за 7 декември 2022 Лъв

Дневен хороскоп за 7 декември 2022

Звездите на хороскопа съветват Лъвовете, да се отпуснат и да си починат добре. Вие просто се нуждаете от това, за да възстановите изчерпания запас от енергия и жизненост! Вярно е, че човек не може да разчита на разбирането на другите, което означава, че днес ще трябва да измислите как да практикувате дейности, без да навредите, както на себе си, така и на околните. Може би някои от вашите отговорности могат да бъдат прехвърлени върху раменете на други, а останалото да бъде напълно оставено настрана за следващ ден. Звездите ви съветват да не се натоварвате.

Дневен хороскоп за 7 декември 2022 Дева

Дневен хороскоп за 7 декември 2022

Днес внимавайте със склонността ви към шокиращо поведение, предизвикателство или оспорване на мненията на другите, особено ако са породени от желание за промяна. Потърсете нови предизвикателства или разнообразете малко ежедневието си. В този ден ще имате фантастични възможности за учене чрез взаимодействие с другите. Освен това, през следващите седмици ще имате всичко необходимо, за да обсъдите една вълнуваща ситуация и да я разрешите рационално.

Дневен хороскоп за 7 декември 2022 Везни

Дневен хороскоп за 7 декември 2022

Днес, 7.12.2022, ако изпитвате известно безпокойство и борбата за вашите интереси се разраства, вие продължете да гледате само напред. Поставете си приоритети, не бъдете разсеяни и се потопете добре в детайлите на ежедневието. Днес е благоприятно време за работа по сложни въпроси и намиране на практически решения. Внимавайте за прекалено анализиране на ситуацията. Ще успеете, ако положите допълнителни усилия в организирането на вашето пространство. Потърсете информация, която може да подобри вашето здраве, навици и ежедневие. Предстои активен период, ще трябва да обърнете повече внимание на работата, здравословните навици. Точно конкретна задача ще изисква от вас нестандартно мислене.

Дневен хороскоп за 7 декември 2022 Скорпион

Дневен хороскоп за 7 декември 2022

Днес, 7 декември 2022, е ден, който ви предизвиква да се откажете от обичайните мисловни модели и да създадете нови. Може да има известно напрежение или стрес, особено ако не признаете тази нужда от промяна. Някои планове ще висят във въздуха, пречейки на състоянието на ума. Идеите все още не са напълно оформени, но вече заслужават вашето внимание. Започва планетарен цикъл, който ще влияе върху интереса към семейството, семейния живот, вашите корени и минало. Около тези неща по-често ще се въртят вашите разговори и мисли. Очаква се повишена активност в дома ви.

Дневен хороскоп за 7 декември 2022 Стрелец

Дневен хороскоп за 7 декември 2022

Днес, 7 декември 2022, си организирайте ден на положителни емоции. Розовото възприемане на реалността ще повиши самочувствието ви. Доброто настроение, не само ще прогони мрачните мисли, но и ще възстанови цялостното благосъстояние на тялото. Отдайте се на домашни танци или се отдайте на релаксиращ масаж в свободното си време. Творчески развитата природа на Стрелците упорито ще търси начини за реализиране на потенциала.

Дневен хороскоп за 7 декември 2022 Козирог

Дневен хороскоп за 7 декември 2022

Днес за Козирога е ден на промяна. Ярките представители на знака са много впечатлителни натури. Денят ще е много благоприятен за работа. Ще се справите, както с вече познати задачи, така и със съвсем нови. Няма да ви се налага да полагате сериозни усилия, за да завършите това, което сте започнали по-рано. Обстоятелствата ще се развият добре, както стари съюзници, така и нови познати ще имат желание да ви помогнат. Взаимоотношенията, които днес започват като бизнес, може в крайна сметка да придобият приятелски или романтичен характер.

Дневен хороскоп за 7 декември 2022 Водолей

Дневен хороскоп за 7 декември 2022

Днес денят ще бъде подходящ за делово общуване, разговори за работа, решаване на професионални проблеми. Новините, получени от стари познати и доверени бизнес партньори, ще ви помогнат да вземете решение относно плановете си за бъдещето. Някои Водолеи ще намерят нови съюзници, ще успеят да привлекат подкрепата на влиятелни хора. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения. Разбирането с тези, на които държите, ще бъде особено лесно. Вечерта е подходяща за среща с любим човек или посещение на културно мероприятие.

Дневен хороскоп за 7 декември 2022 Риби

Дневен хороскоп за 7 декември 2022

Дори обичайните неща днес може да са по-трудни за вас от обикновено, възможни са неочаквани забавяния. Не са изключени разногласия с хора, които сте смятали за ваши добри партньори. Важно е да не приемате малките недоразумения присърце, да търсите поводи за радост и да обръщате внимание на новите възможности. Всичко това ще ви държи в добро настроение. Не се преуморявайте следобед. Времето е подходящо за интересни дейности, разходки и пътувания. По-добре е да отложите сложните задачи, за да избегнете напрегнатите ситуации.

ПОМОЩ ОТ НАРОДНАТА МЕДИЦИНА ПРИ КАШЛИЦА И БРОНХИТ

КАШЛИЦА, ХРЕМА, СИНУЗИТ: ЕТО НАЙ-МОЩНИТЕ ДОМАШНИ СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕ

Tagged , , , ,
на горе