12 декември е енергийно много силна дата: вижте какви подаръци ни носи

12 декември е енергийно много силна дата: вижте какви подаръци ни носи
Астрология

12 декември е енергийно много силна дата: вижте какви подаръци ни носи

 

Днес, 12 декември, се отваря порталът 12.12 – така наречената врата към рая на собственото съзнание. Какви подаръци можете да получите през този астрологически много интересен период, характеризиращ се с повишено ниво на творческа енергия?

 

Астролозите твърдят, че 12 декември (12.12) е енергийно много силна дата. Използвайки правилно нейната сила, ще бъде възможно да получите грандиозните дарове на Вселената – творчество, любов, радост, мир и изобилие. Моментът, в който се отваря космическият портал, е идеалното време за хармонизиране на взаимодействието на сърцето и ума. За това защо се случва това и какво означават двойките и единиците в нумерологията, научете сега.

 

12 декември – енергийно силна дата

Необходимо е да се разбере, че високата вибрация идва от любовта и че всички добри неща, създадени от човек, се случват благодарение на работата на сърцето и душата, а не на подтиците на ума и желанието да съответстват на социалната конюнктура. Когато умът контролира, може да възникне разочарование и съпротива срещу промяната.

Моментът, в който се отваря космическият портал, е период, в който можете да сбъднете мечтите и желанията си, но за това трябва да си позволите да интегрирате нова енергия, да се адаптирате към променените условия на дейност.

В живота нищо не се случва случайно и събитията не могат да се пренавиват като кадри на филм. Всичко се случва в точното време и целта не може да бъде постигната по-рано, отколкото този, който я е поставил, е готов.

Много е важно да се доверите на Вселената. Тя знае отлично какво искате и ви помага да постигнете това, което искате. Бъдете ясно наясно със собствените си желания и за това отделете време, за да се потопите в дълбините на душата си. Обърнете специално внимание на причините, поради които искате да получите това или онова – трябва да разберете откъде идва желанието, от сърцето или ума. Пуснете намеренията си в космоса – позволете на звездите да ви помогнат да ги превърнете в реалност.

Бъдете отворени към света, за да срещнете ментори, които могат да ви водят по пътя на Светлината и Любовта. Позволете си да излезете от старите негативни модели и ограничаващите вярвания, само тогава ще се появят нови възможности. Бъдете честни, работете върху себе си и Вселената ще ви помогне да изградите вашия личен рай.

12 декември е дванадесетият ден от дванадесетия месец.: на тази дата присъстват само единици и двойки, така че положителната енергия на деня е значително засилена.

Единицата обхваща творческия принцип. Тази потенциална реалност, мисъл и енергия, нейното качество и количество в освободеното състояние не могат да бъдат определени предварително. Двойките образуват поляризирана енергия, поддържат баланс, считат се за олицетворение на женското начало.

 

Числото 12 символизира космическия ред и спасението.

Той съответства на броя на знаците в зодиака и е в основата на всички дванадесетични групи. С него са свързани понятията пространство и време, както и колело и кръг.

 

Нумерологичният код 1212 дава възможност да се види различна перспектива, преминавайки към по-дълбоко ниво на съзнание. 12-месечният цикъл (12 знака) е към своя край и сега можем да видим пълната картина на всичко, което се е случило през изминалото време. Неизвестното се отваря пред нас – нов цикъл. Колкото по-дълго останем в състояние на съзнателно внимание и възприемчивост, толкова по-добре ще виждаме Светлината, потопени в магията на безусловната любов.

Оставете любовта буквално да тече през вас. Любов към себе си, любов към близките си, любов към хората като цяло. Енергията на това божествено чувство ще ви помогне да продължите напред, независимо какво се случва наоколо.

Обърнете внимание на сънищата си през този период. Чрез тях могат да дойдат важни съобщения относно по-нататъшния ви път.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе