седмичен хороскоп 2-8 януари 2023
Астрология

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022: Тази седмица обърнете специално внимание на това, за което мечтаете. Някои от мечтите ви може да се окажат важни улики, които да ви помогнат да разберете неща, които ще бъдат неразбираеми за вас. Не позволявайте на цветните и лъскави продукти да ви доведат до излишно харчене на пари! Увереността ще съпътства осъзнаването на собствените ви разбирания и нужди, както и въпросите свързани с любовта и романтиката. Това е идеалното време за експерименти…! Ако се чувствате изтощени по време на работа, помислете за алтернативни възможности или предпразнична отпуска.

Реки от ЩАСТИЕ през седмицата 5.12-11.12 за шест зодии

Пътят към мечтите, се нарича действие – 5 стъпки

Безбог, там където небето целува земята

Мистичната Каменна гора – едно от най-силно енергийните места в България

Как знаците на Зодиака разпознават своята сродна душа, без да я объркат?

Искате осъзната връзка! Готови ли сте за огънят, който носи със себе си?

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022 зодия Овен

седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Овни, като въздух, ще имате нужда от точност, разумност, надеждност – без това няма да можете да почувствате подкрепа. Нови идеи, хипотези за проверка, които обаче няма да предизвикат интерес, а само раздразнение и скрита тревожност от обвинение в некомпетентност.

Има един недостатък в перфекционизма – довеждайки дори най-малките детайли до идеала, можете да пропуснете точния момент, когато уменията ви трябва да бъдат приложени, че може останат перфектни, но нереализирани. Опитайте се да намерите баланс и не надценявайте летвата на изискванията, нито по отношение на себе си, нито към другите.

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022 зодия Телец

седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Според този седмичен хороскоп 5-11 декември 2022, ще бъдете нежно обгърнати от воал от чар и привличане. Не се изненадвайте, ако получавате комплименти и подаръци – приемайте ги с благодарност. Това не е грешка, вие наистина го заслужавате. В областта на финансите също може да ви очаква приятна дейност, като най-вероятно приходите ще дойдат от неочаквани източници или парите ще постъпват чрез партньори. Не се страхувайте да отворите сърцето си, доверете се на света, покажете чувствата си. Ако е имало минало негативно преживяване, сега е идеалният момент да го отработите сами или с помощта на терапевт или психолог.

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022 зодия Близнаци

седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Седмицата ще ви вдъхне усещане за вътрешен мир, удовлетворение и щастие. Вие ще излъчвате тази релаксация, нежност, приемане и хората ще бъдат привлечени към вас, заради тази духовна светлина. Отношенията с партньора ще бъдат изпълнени с разбирателство и хармония. И, ако все още сте свободни – не е ли време да пуснете романтиката в живота си и да позволите на другите да ви показват признаци на внимание? Бъдете честни с желанията си – това е основата на успеха в бизнеса. Ще ви бъде лесно да намерите разбирателство с всеки човек. Дипломатичността и вътрешната хармония ще ви донесат успех.

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022 зодия Рак

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Съобразявайте се близките си, възможно е сега да не им е лесно с вас. Вашето ниво на изисквания, макар и по основателни причини, може да бъде издигнато до недостижима за тях височина. Понякога те просто не могат да разберат какво точно не ви подхожда. Не се дразнете – напълно възможно е това, което ви изглежда очевидно и нормално, да е ново за хората и те просто да не разбират какво трябва да се промени или направи. Формулирайте своите искания и изисквания ясно, подробно, но не под влияние на емоциите. Не правете всичко сами и не контролирайте всяка стъпка. Ако не стоите „над душата“ – понякога резултатът е много по-добър.

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022 зодия Лъв

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Седмицата ви ще бъде изпълнена с творческо вдъхновение, интересно общуване, романтични събития, нови знания, предложения, проекти. Това, разбира се, ще предизвика у вас много емоции и нов прилив на енергия. Не се страхувайте, че всичко е толкова хубаво. Изживейте пълноценно чувствата си, насладете се на случващото се, точно както би направило едно дете. Децата не се страхуват, че „нещо не е наред“. Те са честни със себе си и вярват, че светът ги обича. Ако имате деца – прекарвайте време с тях, давайте им любов и те ще ви отвърнат със същото.

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022 зодия Дева

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

„Моят дом е моята крепост“ – това ли е вашето мото за тази седмица? Уют, обзавеждане и „времето в къщата“ – това е вашият източник на презареждане. Срещи в семеен кръг, подкрепа за близки, разговори от сърце – това е много важно за вас сега. Просто не изисквайте внимание и грижи. Постигнете баланс, така че другите да получават внимание и грижа от вас, тогава те ще проявят съчувствие към вашите нужди. Периодът е благоприятен за покупка на недвижим имот, ремонт, преустройство, генерално почистване, а също и за обучение.

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022 зодия Везни

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Седмицата ще бъде изпълнена с активност: учене, общуване, получаване и предаване на информация, създаване на нови запознанства, сключване на сделки, насърчаване на вашите интереси – не се страхувайте да експериментирате. Енергията ще се генерира сама. Смело планирайте пътувания или командировки – това ще е свързано с вашата активност, все пак всичко ще върви добре. Единственото условие – не се опитвайте да прокарвате интересите си чрез съмнителни средства. Ключът към успеха е поддържането на баланс в името на взаимния интерес.

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022 зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Планетите благоприятстват вашия финансов растеж. Вашата енергия нараства, така че не пропускайте възможността да установите нови бизнес контакти. Според седмичен хороскоп 5-11 декември 2022, периодът е добър и за големи покупки, банкиране и търсене на нови източници на доходи. Но периодът дава възможности за личностно развитие, подправено с нотка на „красив живот“. Чувствайте се свободни да приемате покани за високопоставени и луксозни събития, да посещавате различни заведения – така ще дадете сигнал на Вселената, че сте готови да повишите нивото си вибриране. Задължително избягвайте алчността: в храната, пазаруването, взаимоотношенията.

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022 зодия Стрелец

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Най-доброто, което можете да направите, е да обърнете внимание на най-важния човек в живота ви – себе си! Инвестицията в себе си, във външния ви вид, израстването на вашата личност ще бъде много благоприятна. Себепознание, творчество, търсене на вътрешна хармония – посветете се колкото е възможно повече на това. Не се страхувайте да се фокусирате върху себе си, по удивителен начин ще намерите, както сили, така и време за всичко и за хората около вас. Просто не давайте енергията си на тези, които я вампиризират, а в замяна тя ви дава само негативизъм или подкопава самочувствието ви. Слушайте сърцето си и се научете да усещате предварително хората.

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022 зодия Козирог

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Вашият основен съветник е интуицията. Всеки го има, дори и тези, които казват, че не чуват този Божи глас в себе си. Само за да чуете този тих отговор, трябва да възстановите силата си, енергийното си ниво. По-често оставайте насаме със себе си, справяйте се с мислите, емоциите си. Опознайте вътрешния си свят, доверете се на реакциите и сигналите на тялото си. Не се страхувайте, тук не става въпрос за самота. Но след такива периоди на „вътрешна тишина“ ще имате сили да помагате на другите и може би дори да се задълбочите в самопознанието и да се занимавате с интересни науки.

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022 зодия Водолей

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

За вашето обкръжение, както винаги, вие сте най-добрият „психотерапевт“ и „успокоител“. Вашата емпатия е просто невероятна и няма да ви е трудно да дадете правилен, мъдър съвет, да вдъхнете надежда на хората. Но въпреки такова фино разбиране на другите хора, вашите собствени емоции и мисли ще бъдат неразбираеми или ще ви бъде изключително трудно да ги изразите, за да бъдете разбрани. Дайте си възможност да останете насаме с чувствата си. В компании можете да бъдете преодолени от срамежливост и несигурност. Не вземайте важни решения въз основа на емоции, впечатления – в противен случай решението най-вероятно ще бъде погрешно.

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022 зодия Риби

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Вие сте като скенер, четящ чувствата на хората и изхода на събитията. През тази седмица ще бъдете много активни, предимно в общуването. Ще бъдете вдъхновени и ще изобилствате от нови идеи. Ако сте обмисляли свой собствен проект, стартиране, бизнес – сега е чудесен момент да го оживите. Докато творческа ви енергия и четенето на пространството са на режим „максимум“. Тайната на успеха е в творческия подход към решаването на проблеми и в нестандартните методи на работа. Основното е да деактивирате бутона на перфекционизма. Нека вашето мото бъде: „По-добре е да опитате и усъвършенствате по-късно, отколкото да не опитате никога“!

Царска торта – най-вкусната торта!

Месо, гъбки, кисели краставички, маслини, вино… Прекрасно и богато на вкус ястие с месо

1 глава лук дневно понижава кръвната захар

ПРОФЕСОР НЕУМИВАКИН: „ДА БЪДЕШ ЗДРАВ БЕЗ ЛЕКАРСТВА, МОЖЕ БИ НЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО!“

Tagged , , , , ,
на горе