ПРОФЕСОР НЕУМИВАКИН: „ДА БЪДЕШ ЗДРАВ БЕЗ ЛЕКАРСТВА, МОЖЕ БИ НЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО!“

ПРОФЕСОР НЕУМИВАКИН: „ДА БЪДЕШ ЗДРАВ БЕЗ ЛЕКАРСТВА, МОЖЕ БИ НЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО!“
Добра форма Психология

ПРОФЕСОР НЕУМИВАКИН: „ДА БЪДЕШ ЗДРАВ БЕЗ ЛЕКАРСТВА, МОЖЕ БИ НЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО!“

Не причинявайте на друг това, което НЕ искате да причиняват на вас!

Клетката се „къпе“ във вода – това е основата на нейният живот!

Проф. Неумивакин получил разрешение да привлече най-добрите лекари и учени и създали уникална система за подобряване на здравето, благодарение на която руските космонавти не са боледували повече от половин век.

„Все пак открих основната причина, поради която човек се разболява“, казва професорът.

Той казва, че представляваме енергийна система, жива машина. Вътре имаме „конвейер“, а устата е „система за раздробяване“, т.е. не трябва да поглъщаме храна, а да я дъвчем старателно, на практика да я „пием“. В това време „компютърът“ – мозъкът – вижда: хляб, каша, парче месо и издава съответните команди, а именно: за месото е необходима по-концентрирана солна киселина, а за хляба – малко по-малко.

Факт е, че в клетката преминава само „чиста“ вода. Именно затова се необходими два литра на ден. Газираните напитки, са вредни продукти, които клетката трябва да пречисти. Кафето и чаят осигуряват краткотраен прилив на енергия, но това само изостря липсата на вода.

„Мръсната“ вода навлиза в клетката и вместо да получава енергия, тя трябва да я изразходва за филтриране на течността.

Няма значение в какво ще се трансформира приемът на „нечиста“ течност: атеросклероза, хипертония, аритмия…

Докторът твърди, че има състояния, свързани със задръстване на организма. В него клетките започват да живеят практически в гнила среда, почти без кислород. Следователно те мутират. Тялото си знае: доброто и злото винаги са наблизо. Но доброто не трябва да позволява на злото да се разпространява.

Много често се пренебрегва фактът, че водата е най-добрият електролит, тя е енергия. Без нея митохондриите, един вид водноелектрически централи, които снабдяват клетката с енергия, не могат да функционират нормално. И първият орган, който страда от липса на вода, е мозъкът. Оттук следва раздразнителност, главоболие, мигрена, умора, лошо представяне в ученето.

Ако човек е сигурен, че болестта е временно състояние, тогава той може да се отърве от нея. За да направите това, първо трябва да погледнете какво не е наред в животът му, да се покае за греховете си, да поиска прошка от хората, които и наранил. Така настройвате умът си за процес на възстановяване.

Професорът хвърля бомба, като заявява, че сърцето… не е в гърдите, че то е двигател за изпомпване на течност, а основното се намира малко под пъпа …

На фона на „шлаките“, които са в тялото, кръвта се сгъстява, сърцето трябва да полага повече усилия, за да тласка тази кръв. Този орган не притежава силата на 500 мускула, за да може, да изпомпва такава кръв. Следователно, сърцето работи добре с чиста кръв, а не с концентрирана.

Малко хора знаят, че вода трябва да се пие 10-15 минути преди хранене – една-две чаши. Така свободно преминава по малката кривина на стомаха и се събира в областта на дванадесетопръстника, където се натрупват алкали.

Някои хора след 60-70 години, започват да пият около два литра чиста вода на ден, бръчките им се изглаждат, а перисталтиката на червата се нормализира.

Ако се храним след седем вечерта, няма да бъдем здрави, защото инсулинът, секретиран от панкреаса в 19:00 ч., обработва храната в продължение на два часа. А от 21:00 ч. панкреасът трябва да „спи“ заедно със стомаха. След това предават щафетата на епифизата, която произвежда мелатонин, хормон на растежа, който се отделя в 23:00 ч.

Професор Неумивакин говори и за мъдростта на сътворението. Висшият принцип лежи в основата на Вселената и всички процеси, които се случват в нея. Но ние сме изкривили висшите закони, фокусирани върху материалното, почти забравяйки за духовното. Оказва се, че искаме, да вземем максимално от живота, без да дадем нищо в замяна. А това е категорично нарушение на природното равновесие.

Трябва ли да променим света около себе си, в името на нашите чувства и импулсите на душата?

Отговорът е повече от елементарен и известен от преди хиляди години: Не причинявайте на друг това, което не искате да причинят на вас. Запомнете, че сме част от всичко около нас. ВСИЧКО (видимо и невидимо) е взаимосвързано. Ако сте сторили зло на някого, знайте, че на първо място сте го направили на себе си. Наранявайки другите с вашите мисли и дела, вие разрушавате себе си, своята духовна и морална основа. А увреждането на душата неизбежно води до болести на физическото тяло, и преждевременна смърт. Има само един начин да се избегне – да започнем, да правим добро, да градим духовното, а не материалното в живота.

Прераждането започва от земята, познаването на природата, познаването, разбирането и прилагането на безпогрешните Вселенски закони, любовта към всичко движимо и недвижимо, желанието да се запази за потомството – това е пътят към възстановяване на духовното и прогреса на добродетелта.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе