Връзка с женен мъж
Любов и партньорство

Има ли смисъл да изграждате връзка с женен мъж?

Най-накрая срещнахте човека, когото търсихте. Той е красив, умен, шегува се забавно и винаги те подкрепя, но има един малък недостатък – женен е. Разбира се, не можете просто да прекъснете отношенията и със сигурност той ви обещава някой ден да се разведе и да изгради семейство с вас. Има ли смисъл да продължите връзка с женен мъж и за всички плюсове и минуси на тези трудни отношения – ще разкажем в нашата статия!

Да излизаш с женен мъж-тръпката, която не си струва

Не се влюбвай в женен мъж! Не си родена да бъдеш „другата“

Не си родена да бъдеш нечия любовница. Връзката с женен мъж носи разочарование

Отношения с женен мъж: защо си падаме по това?

Често отношенията с женен мъж възникват, когато вече сме били разочаровани няколко пъти в опитите си да изградим щастливо семейство или сме уморени да бъдем сами. И тогава се появява той – мъж, който вече знае много добре как да се отнася с жените, красиво се грижи, отдавна се е формирал като човек, вероятно богат и много интересен за вас. Разбира се, трудно е да заобиколите такъв мъж, особено ако той активно проявява интерес към вас.

Женените мъже се делят на няколко типа – някой веднага казва, че с жена му всичко е наред, но е просто малко уморен и иска разнообразие, друг ще крие връзката си по всякакъв възможен начин и може изобщо да не знаете за брака му. Когато сте във връзка с женен мъж, трябва директно да попитате мотива за поведението му – някои наистина ще ви кажат истината и тогава вече ще разберете какво да правите по-нататък и дали може да излезе нещо от това. Разбира се, има случаи, когато нещо разумно излиза от връзка с женен мъж, но това, за съжаление, не се случва толкова често, колкото бихме искали. Трябва да се подготвите веднага, което ще бъде много трудно.

Отношения с женен мъж – какви могат да бъдат предимствата

Както споменахме по-рано, плюсовете и минусите на връзката с женен мъж зависят пряко от неговите намерения – ако мъжът търси само временно забавление и ви е избрал за спътник, можете да си направите още един комплимент в полза на вашия красота – обикновено в такива случаи избират най-доброто. Второто предимство е удоволствието, което ще получите от общуването с този мъж. Засега това е всичко, не много, в сравнение с недостатъците, за тях малко по-късно.

В дългосрочна връзка с женен мъж, в допълнение към горните предимства, можете да намерите следното:

Възможност да докажете на себе си, че сте по-добра от друга жена. На чисто психологическо ниво ние постоянно се сравняваме с някого и когато той направи избор в наша полза, някъде в дълбините на душата ни има радост, че сме по-добри и сме готини.
Възможност за среща с други мъже. Харесва ви или не, но докато вашият мъж има жена, вие също имате право да ходите на срещи и да се обграждате с други мъже, в други видове връзки обикновено не можем да си го позволим.
Винаги имаш повод да се обидиш и имиджът ти винаги е положителен. Без значение какво се случва във връзката ви, винаги можете да накарате вашия мъж да бъде виновен, защото всъщност той ви наранява и обикновено има много предимства, защото мъжът ще се опита по всякакъв начин да се поправи и ще направи всичко, което вие искате.
Няма нужда да се среща с роднините му. Докато сте в статуса на любовница, не е нужно да мислите дали майка му ще ви хареса и как да поддържате добри отношения със семейството му, което за някои е много голям плюс.
В една връзка винаги има интрига. Срещата с женен мъж е като ходене по острието на ножа – винаги има опасност и непредсказуемост. Тези връзки са просто създадени за любителите на екстремните спортове и разнообразните емоции, но някой ден просто се уморявате да играете тази игра.

връзка с женен мъж

Честно казано: какво търсим, когато срещнем женен мъж

Всички момичета, които имат връзка с женен мъж, рано или късно изпитват чувство за вина. Няма значение кой е инициаторът на тези отношения, фактът остава, че семейството се разпада и вие сте пряко замесени в това. Поставете се на мястото на съпругата на вашия избраник – бихте ли искали да научите, че някъде в паралелна реалност вашият човек има любовна история, само че без вас. Едва ли. Също така важен факт е, че често мъжете не напускат семейството, тези връзки могат да приключат всеки момент и вие ще останете сами с болката и обидата си, а психологически може да стане още по-зле, отколкото е било преди.

Основният недостатък на връзката с женен мъж е, че трябва да споделяте мъжа си с друга жена и никога не знаете каква история се случва с тях сега, може би това предателство само стопля отношенията им. Мъж, който е женен за друга, никога няма да бъде твой, няма да ти даде нужната грижа и подкрепа, няма да си в безопасност с него и тогава какъв е смисълът от тази връзка?

Най-важното нещо, което трябва да разберете е, че ако мъжът е женен, той не ни принадлежи и това изобщо не е връзка, а афера и ще продължи, докато мъжът направи избор.

Често отношенията с женени мъже започват жени, които имат много ниско самочувствие, страхуват се да останат сами, така че се съгласяват поне на този вариант. В такава връзка никога не сте застраховани и можете или да спечелите, или да останете без нищо. Ако се случи така, че сте попаднали в такава връзка, разберете от партньора си какви са неговите намерения, ако той не може да ви даде ясен отговор, тогава е по-добре да напуснете веднага, тогава има шанс да избегнете болката. И още един важен момент: когато отношенията са изградени върху измама, от тях едва ли ще излезе нещо добро.

Винаги помнете това и се обичайте!

.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе