Не се влюбвай в женен мъж! Не си родена да бъдеш „другата“!

Не се влюбвай в женен мъж! Не си родена да бъдеш "другата"!
Любов и партньорство

Не се влюбвай в женен мъж! Не си родена да бъдеш „другата“!

Срещна този мъж и си помисли, че е очарователен. Още от първата ви среща полудя по него. И нямаш търпение до следващият път, в който ще го видиш. Но има нещо странно. Някак си не може да се отпуснеш напълно.Сякаш нещо вътрешно ти подсказва, че той крие нещо от теб. И колкото и да се опитваш да не обръщаш внимание на това, не се получава.

Напоследък, по някаква странна причина, вътрешното ти усещане ти казва, че той лъже – може би си има друга!

Колкото и да не ти се вярва е напълно възможно. И знаеш ли какво? Трябва да разбереш истината. И колкото по-рано го направиш – толкова по-добре за теб. Побързай, скъпа! Преди да е станало прекалено късно. Преди да си се влюбила прекалено силно в този мъж.

Представяме ти знаците, които показват, че си имаш работа с женен мъж

 

Той мрази изненадите

Мъж, който изневерява на жена си с теб, е много внимателен с отношенията си с теб. Помни това! Той иска да се увери, че може да контролира и прогнозира всеки един. За да няма неприятна изненада.

И поради тази причина той мрази, когато му правиш изненади. Внезапните посещения и обаждания го стресират, защото току-виж си се натъкнала на истината за него. А именно – неговата жена. Последното нещо, което той иска, е да се срещнеш с него, докато той е на среща със съпругата си и още повече, тя да разбере за съществуването ти.

Той планира срещите ви и не обича да прави компромиси

Той иска да планира всяко твое действие и се придържа към невероятно строги изисквания. Неща като „не мога да остана повече от час“ или „не можем да отидем в мола“, са повече от ясен знак, че той крие нещо от теб.

Да, нашето ежедневие е много забързано и изпълнено със задачи и понякога е важно да планираме предварително всеки път, когато правим нещо голямо или важно. И всеки един от нас ще предпочете първо да си свърши задачите за деня, а след това да се отдаде на почивка и забава.

Но ако това е всеки ден, със сигурност има нещо, което той крие. Защо не иска да се виждате на публично място? Нима се срамува от теб? Нима си грозна? Не, не! Най-вероятно причината е друга. И най-вероятно този мъж е обвързан.

Той отменя плановете често и внезапно

Но въпреки цялата си мания да се увери, че нещата са правилно планирани, той също ще отмени плановете си внезапно и без предварително известие. Понякога в последния момент. Да, определено е доста неприятно.

Може би много пъти подобно поведение от негова страна е било причина за конфликт помежду ви и е напълно нормално.  Разбира се, той може да е просто зает и наистина да му изникват непланирани, но много важни ангажименти.

Или може би просто има навика да дава твърде много обещания на твърде много хора наведнъж и няма друг избор, освен да разочарова някои от тях. И това най-често си ти. Защото знае, че ще му простиш и този път. Като всеки друг път, нали?

Той не те води вкъщи

Виждате се от известно време, но той все още не ти е показал дома си. Вероятно дори не знаеш къде живее и, ако попиташ, той ще се опита веднага да смени темата. Странно, нали? Така че всеки път, когато се срещнете, винаги е някъде другаде. Дори правите любов на хотел. Типично за любовниците.

Това изобщо не е нормално. Това означава, че той крие нещо от теб — и че най-вероятно става въпрос за жена му, а защо не и за децата му. Леле! Мъжете, които са сериозни към жените, с които се срещат, няма да имат проблеми да ги заведат в дома си. Те нямат какво да крият, а и няма нищо по-приятно от това да те покани в тях.

Не познаваш приятелите или семейството му

Едва го познаваш. Може да е добре да знаеш малко за мъжа, с когото излизаш, когато се срещате от няколко седмици, но все пак е леко странно и съмнително. Времето така или иначе минава неусетно и вече сте заедно от няколко месеца, но все още не знаеш нищо за това с кого той излиза или все още не си се срещнала с приятелите и семейството му. Хм, определено нещо се случва.

Той може да те държи далеч от своите кръгове, не защото няма приятели (дори и най-нещастният човек има поне един), а защото се страхува, че ще си навлече сериозни проблеми ако го направи.

Той не те добавя в социалните мрежи

Мъжете, които са сериозни по отношение на срещите с теб, ще направят всичко възможно, за да не загубят контакт с теб. Навремето това означаваше да поиска телефонния ти номер. А в наши дни главно място заемат социалните мрежи. Те определят правилата и любовта. Изкривена представа за комуникация, но факт.

Ако той изневерява на жена си с теб, няма да си направи труда да те добави в социалните мрежи или да поиска да му бъдеш приятел във Фейсбук. Ако вместо това го попиташ защо не поддържате и онлайн контакт, той най-вероятно ще каже, че не е фен на това и че няма профил.

Но в случай, че те добави в социалните мрежи, той ще ти даде акаунт, който е много негов фалшив, което още повече показва съмнителността му. Това е така, защото ако той има акаунт в социалните мрежи, ще разкриеш цялата истина за него.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе