3 зодии, които ще получат неочакван шанс на 18 март 2022 г

3 зодии, които ще получат неочакван шанс на 18 март 2022 г
Астрология

3 зодии, които ще получат неочакван шанс на 18 март 2022 г

Днес ще започнете да осъзнавате колко много сте се променили. Ще държите емоциите си на преден план в ума си. Това е жизненоважно, защото ще ви помогне да определите какво искате и от какво имате нужда от живота в сравнение с пътя, който сте мислили, че трябва да изминете.

Днес вашата интуиция и чувствителност ще ви помогнат да разберете кой път да поемете и да се доверите повече на собствените си чувства; все пак имайте предвид, че можете да забележите и да отреагирате на чувствата на хората около вас, особено ако те имат неблагоприятни реакции към всеки избор или решение, които вземате.

Получавате доза вдъхновение и позитивност, за да осъществите намеренията си.

Само не забравяйте, че колкото повече избирате себе си, толкова повече това може да разстрои тези около вас, които не знаят кои са.

Но единствената ви работа е да продължите напред, независимо от цената.

 

Ето тези 3 зодиакални знаци ще получат неочакван шанс на 18 март, 2022г.

 

  1. Риби

(19 февруари – 20 март)

 

Изглежда, че Вселената наистина ви държи под око напоследък. Изглежда, че днес ще бъдете наистина благословени. Това е по-добре от късмет, защото означава, че обратът на събитията наистина е предназначен за вас и че те ще продължат. Днешният ден наистина представлява повратна точка и възможността за получаване на нова яснота и изцеление в рамките на специална връзка, която напоследък е била напрегната.

Това ви дава шанс за едно ново начало, което е устойчиво за бъдещето. Особено ако е имало връзка по-близо до дома, тогава днешната енергия трябва да доведе и двете страни на масата за преговори, за да разберат нещата заедно. Това ще позволи на вас и на тези, с които сте във връзка, наистина да предприемете необходимите стъпки за преодоляване на всички разделения или пропуски, които са били създадени наскоро.

 

  1. Рак

(21 юни – 22 юли)

 

Днес това, което се случва, докато Луната се свързва с различни планети през целия ден, носи положителна енергия в живота ви, но най-важното в сърцето ви. Това е времето и пространството да видите какво се е променило в това кой сте и какво искате. По-голямата част от живота ви е свързана с нуждите на другите. Независимо дали се грижите за хората или дори просто губите представа за себе си, време е да започнете да се поставяте на първо място.

Нещата, които сте искали или за които сте мечтали, може вече да не резонират с вас. Може дори да почувствате, че не сте сигурни кой сте днес.

Но това е само защото израствате толкова далеч отвъд това, което сте били. И това е нормално. Това е промяната, която чакате.

Емоционално се отделяте от грижата за всички останали и се подготвяте да направите първите стъпки като човека, който наистина искате да станете.

 

 

  1. Телец

(20 април – 20 май)

 

Животът не е нищо друго освен неочакван. Това понякога се превръща в стрес, но и в подарък в живота ви. Все пак днешният ден ви доближава една стъпка по-близо до фазата на възстановяване.

Емоционално ще се почувствате балансирани и това ще ви позволи да направите някои от онези първи стъпки, които може би са необходими.

Независимо дали става дума за извинение, поемане на отговорност или просто декларация за това как се чувствате, вие вероятно ще бъдете този, който ще започне тази следваща фаза от вашето пътуване.

Не забравяйте, че макар да не можете да контролирате действията на другите, ако сте истински и действате автентично, винаги ще насърчавате другите да правят същото.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе