НЕ! Сърцето не е играчка и никой няма право да си играе с него

НЕ! Сърцето не е играчка и никой няма право да си играе с него
Любов и партньорство

НЕ! Сърцето не е играчка и никой няма право да си играе с него

Да, мила. Случва се. И то доста често. За съжаление днес отношенията са се превърнали в много сложна концепция. И понякога разочароват толкова силно човек, че го отказват от любовта. Влюбена си в момче, което въпреки че флиртува с теб, не иска да прекрачва границата и да съсипе приятелството ви. Но защо ако той има чувства не се разкрие? И дали наистина е влюбен в теб или просто флиртува от скука?

Съвременните запознанства са странни. Той казва, че просто иска да бъдете приятели, но защо продължава да флиртува с теб? Думите му казват едно, но действията му казват друго.

Ето причините, поради които той флиртува с теб, но не иска нищо сериозно

 

Той е егоист

Има много и различни извинения защо един човек би флиртувал с теб, въпреки че не иска връзка. Но в крайна сметка това означава, че той е малко егоист. Да, това не го прави лош човек или играч, но по този начин поставя собствените си егоистични нужди пред твоите.

Когато флиртува с теб се чувства добре, но в същото време не му пука достатъчно, за да мисли за несправедливите или подвеждащи последици от действията си. Ами ако ти се влюбиш? Ами ако те нарани? Не, сърцето не е играчка. И никога няма прави да си играе с него.

Той е флиртуваща личност

Някои мъже обичат да флиртуват по природа. Просто са родени такива. Те използват тази флиртуваща и очарователна енергия с почти всяка дама, която срещнат. Но той го прави с всички. Е, да! Може би тук ще разочароваме малко дамите, които се надяват на противното, но все пак трябва да знаете всички причини, за да не останете неприятно изненади.

Проблемът е, че това е най-естественото нещо на света за него и той наистина не може да спре и по никакъв начин не осъзнава щетите, които може да нанесе. Някои мъже използват това като начин да се свържат и разчупят леда с новите жени. Те го виждат като забавен начин за взаимодействие, а не като сериозен сигнал, че се интересуват от развитие на връзка.

Той търси различни неща за теб

Както споменах по-рано, всеки мъж търси различни неща. Може да бъде особено трудно, когато имаш сексуална химия с друг човек и се разбираш добре – но искаш нещо друго. Единият от вас може да иска връзка, другият е на етап от живота, в който се интересува само от случайни срещи. Това е като игра, в която са заложени чувствата. И този, който се влюби  – губи.

Ако той знае, че искаш да си с него, може да си помисли, че е по-лесно да останете приятели и затова ти е казал, че това е всичко, което иска. Но това не означава, че няма привличане между двама ви, което се прелива в някакво флиртуващо поведение един към друг.

Ето какво да направиш, когато това се случи

Запитай се дали наистина флиртува с теб или така ти се струва

Може би ти се струва? Може би го харесваш толкова силно, че ти се иска той да флиртува с теб. Понякога, когато сме влюбени в някого, виждаме неща, които искаме да видим. В крайна сметка можем да анализираме прекалено тяхното поведение и да интерпретираме всичко, което казват и правят по грешен начин. Начин, за който мечтаем, но всъщност е далеч от реалността.

Постоянно ли флиртува с теб или е само при странен повод, като например когато е пиян? И в какво се изразява неговото флиртуване.

Ако знаеш, че искаш нещо повече от приятелство, изчакай и виж какво ще се случи

Никой не е съвършен, скъпа. И да, ние често допускаме грешки. Съзнателно или не – не може да върнем време назад. Непосилно е. Но може да се поучим от тези грешки и да внимаваме повече. Животът е училище. И понякога уроците са толкова трудни, че сме склонни да се откажем да живеем, заради тях.

Но каквото и да се случва в момента, знай, че и това ще мине. И ако ти е писано да бъдеш с този мъж – рано или късно ще се съберете. Ако ли не – приеми го като един добър урок и никога не вярвай на думите. Защото колкото и красиви да са те, не струват нищо пред действията.

Най-трудната битка е тази между разума и сърцето. И в двата случая – печелиш или губиш? Може би и двете. А може би нито едно от двете. Едно е ясно – времето ще покаже. Идеалните отношения не съществуват. И ако си мислиш, че любовта е само радост и щастие – е, скъпа, много грешиш. Това не е детска приказва и да, понякога не завършва с щастлив край, колкото и красива да е любовта.

Кажи му как се чувстваш

На някакъв етап вероятно ще трябва да поговориш с него за всичко. Нима може да криеш как се чувстваш цял живот? Мислиш ли, че това е полезно за твоето здраве? Да, знаем, че няма да ти бъде лесно, но в крайна сметка това е най-доброто, което може да направиш. Можете небрежно да общуваш и все пак да поддържаш нещата леки, ако си нервна да повдигнеш темата с него.

Време е да споделиш чувствата си, мила. Колкото повече отлагаш, толкова повече се влюбваш в този мъж, чиито намерения към теб все още не са ясни или може би са и не са такива, каквито искаш да бъдат. Или пък точно обратното? Може би флиртува с теб, защото се страхува да направи по-сериозна стъпка, тъй като не е сигурен в твоите чувства. Само той знае отговора, мила. Но е време и ти да го научиш.

Tagged , , , , , ,
на горе